Ben merkez laboratuvarını ararken morga inmiştim yanlışlıkla.

Ben merkez laboratuvarını ararken morga inmiştim yanlışlıkla.
Ben kahve almak istemiştim yanlışlıkla elektronik sigara satan bi yere girmişim bozuntuya vermemek için de şunun fiyatı ne diye sorup pahalı diyip almamıştım
Neyse en azından çok kötü değil 😄
Evet online olarak girmiştim sadece yaşım 15 falandır vpn kullanıyordum. ama gerçek hayatta girmemem gereken yerlere girmedim hiç zaten girmek gibi düşüncelerim de yok.
Cevap
2Cevap
Bende ortaokuldayken sınıf diye sanıp müdürün odasına dalmıştım. İçeri bir girdim vali bile vardı bende hemen uzadım😅
Müdürün içinden geçenleri düşünmek istemiyorum :D

O anda içinden geçen büyük ihtimalle buydu😅
Biliyorum bu adamı ya hahaha
yanlış düğüne girmiştik dhsndh
Haydaaa o nasıl oldu :D
yanlış yere gitmişiz anlamamız da zaman aldı dkdkshs
Düğüne gitmemek en iyisi :D
bence de
Bxkcnxhsbz ben en yakın akrabalarımın bile düğününe gitmiyorum, o yüzden böyle bir derdim yok gitmemek en iyisi :D
@TheCursedCake_ zorla götürüldüm ya bana kalsa aslaa dkdkdnh
O en kötüsü ya mdjchxhxd
Yanlış eve girmiştim
İyi bari polisi aramamışlar.
Polisi aramadı ama güvenliği çağırdı jdjxhxhxc
:D
Dayımgile gidecekken dalgınlıkla katları karıştırdım kadın kapıyı kim olduğuma bakmadan açıp gitti birini bekliyordu heralde bende yengem sandım girdim tam aa bura dayımgilin evi değil heralde diyordum kadın beni gördü çığlık attı saat gecenin 2'siydi birde mdjxhdgzgz o satte kimi bekliyorsa artık...
yuhh dkdk ben yurtta yanlış odaya giriyodum da bunu kimse geçemez
@electraheartt ondan hemen öncesinde teyzemgilde kalmıştım onlar 6. Katta oturuyordu o yüzden bende dayımgile çıkarken 6. Kata bastım dalgınlıkla, halbuki 5. Katta oturuyorlarmış, bide kapşon falan vardı kafamda %100 hırsız sandı kadın beni mfjdhxhdhc
nshdxkdkdkhsh kadın da hiç bakmamış
Kocası eve geç geliyor heralde bu saatte başka kim olacak diye düşünmüştür oda uykuluydu zaten mdjxhxhzzxhj
Bu arada yine karıştırdım heralde 5. Katta oturan teyzemgil, 6. Katta oturan dayımgildi heralde, dayımgile bir dahaki çıkışımda aynı hatayı yine yapmiyim şimdi bu sefer net polisi arar kadın mdnxnzhxbx onu bir öğrenim ben bdkxjdxc
Yok hiç oyle biryer olmadi
Hayır olmadı
Olmadı
Henüz olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?