Size yeşilçam filmlerinde karşılaşmanız olası bir ikilemle alakalı birkaç soru sormak istedim. Kalmayı daha çok istediğiniz, hatta tercihinizin kalmaktan yana olduğu biri veya bir yerle aranıza mesafeler girdi mi?
Sizin için çok özel olan, benzeri bir mutluluğu görüp yaşayamadığınız, hatta benzerinin tekrar yaşanma ihtimali görmediğiniz biri oldu mu hayatınızda?
İstemeyerek, kontrolünüzde olmayan şartlardan dolayı biri veya bir şeyden, yapılması gerekenin uzaklaşmak olduğu bilincinde olsaydınız o kontrolü kendinizde bulup gidebilir miydiniz?
Kalmak için her şeyi yapsanız bile sonucunun değişmeyeceğini öngörebildiğiniz bir durumda kalmak için her şeyi yapar mıydınız?
Hiç mecbur kalıp da gitmek istemediğiniz bir yerden, birinden gittiniz mi?
Evet, böyle bir durumla karşı karşıya geldim. Hatta savaşmaya bile değerdi belki ama bilinmezlik çukurundan çıkmak zor ve ben ayağını yere sağlam basmayı tercih eden biriyim.
Benim tersi oldu. Gitmek istemediğim, gitmeyi kesinlikle istemediğim, gittiğim takdirde bana acı vereceğini bildiğim kişiye gitmek zorunda kaldım. Doğru olan buydu. Ayaklarım beni geri geri götürse de irademe dayandım ve gittim ona. İçim cız etse de sarıldım
Birisi var küçüklüğümden beri hep gitti her zaman terk etti beni yanına ne zaman gitsem gitmek istemiyorum ama gitmek zorundayım Allah kimseye yaşatmasın. Ayrıca diğer türlü de malesef gitmem lazımdı önemli olan neydi kalplerde olmak mıydı?
Bu konuda ortalamanın üzerinde tecrübe ve geçmişe sahipsin demek ki. Kalplerin bir ve birlikte olmasından daha önemli bir şey yok. Gönüller yakınken başka, uzaklarda yaşatılan başka... Daha fazla gitmek zorunda kalmayacağın ömrün olsun.
Pandeminin hayatımıza girmesiyle kendimi sorgulamaya başlamıştım. Çevremi yaptıklarımı düşünüyor acaba bunlar mı bana zarar veriyor demiştim. Sonunda her şeyden kopmak elzemdir dedim. şu an tek ve yeni bir hayatım var