Merhabalar Herkese 🌸

Akıllanmadan önce yaptığımız hareketler 🥲
Merhabalar Herkese 🌸

Akıllanmadan önce yaptığımız hareketler 🥲
Oldu sanırım. Ya da olmadı. Net hatırlamıyorum. Durduysam bile şu anki aklım olsaydı eğer asla durmazdım. İstenmediğin yerde durmak öncelikli olarak kendine yaptığın bir saygısızlıktır.
Hiç kimse (tabi ki yüzsüz arsız değilse) istenmediği yerde durmak istemez. Lakin bazen şartlar o kişiyi orada kalmaya zorlayabilir. Bir keresinde kız arkadaşım beni ısrarla evine doğum günü partisine çağırmıştı. Zengin bir aile kızıydı. Neyse gittim benim ayağımdada kara lastik ayakkabı gittim eve. Hoş beşten sonra kız mutfağa gitti birkaç diğer arkadaşla bende bi süre sonra peşlerinden gittim belki bi yardımım olur diye. Sonra bi ne duyuyum kızın annesi ve diğer arkadaşlar kızı sıkıştırıp duruyorlar. Bu neden geldi sen neden çağırdın diye. Tabiki hemen oradan gitmek istedim. Lakin ben gidersem arkadaşım daha çok üzülecek diye kaldım. inanın o bir dilim pasta boğazımı yırttı kör düğüm oldu. Hiç unutmadım o günü.
Büyük saygısızlık yapmışlar
Bir dakika durmam net. Kendime niye azap çektireyim, dahası niye kendimi küçük düşüreyim. Ne demiş Mevlana ; seni seveni zehir olsa yut, seni sevmeyeni bal olsa unut. :)
İstenmediğim yerde 5 dk durmam diyenlerin aksine 5 dk fazladan durup iyice sinir bozmadan gidemiyorum huyum pis akskdkflflgglglşhşg
Teşekkür ederim 🌸🌸
Cevap
12Cevap
Hayır olmadı
Yok canım niye duralım alır ceketimizi çıkar gideriz.
Hatir için evet durdum ve sürekli saate baktım kalkmak için
Hayır. İstenmediğim ve sevmediğim ortamda hiç bulunmam.
Okul hayatımın belirli senelerinde dışlandım ve durmak zorunda kaldım..
Olmadı, istenmiyorsam giderim.
Hayır bana göre bir durum değil bu
Hayır hiç bir zaman olmazda
Hayır yapmıyorum öyle şeyler
Yıllarca istemediğim evde durdum
istenmediğim Yerde Durmam Durmak pişkinlik Olur
Hayır bunu zaten anlarız
Sadece bir kere , durulmamasi gerek
Hayır olmadı
İstenmediğim yerde durmam.
Durdum. Bunu öğrendin de ne oldu sanki 😂
oldu canım