Bu büyük yükün altından nasıl kalkarım?

yaklaşık 1 senedir uzaktan merhaba merhaba olduğum bir hanfendi var bununla bir ders çalışma sitesinde tanıştık arada denk gelir selamlaşırdık 3 ay önce ben buna istadan istek atmamla çok fena yakınlaştık ben öylesine dalgasın istek atmıştım amiyane tabirle "takılmalık" hiç ciddi ilişki kafalarında falan değildim her neyse bu yakınlaşma ve tanışma esnasında ben buna tıp okuduğumu söyledim işler ciddiye bindi harbi bir ciddi ilişkimiz var olmaz dediğim kızla çok güzel olduk doğru kişi diyebilir yani yaklaşık 3 aydır beraberiz ve ikimizde cenneti yaşıyoruz adeta bu 3 ayın içinde bunun yanına geldim 1 defa ve artık ben üniyi yeni kazandım işin ironi kısmı ise kazandığım üni onların şehrinde ve oda o şehirde yani uzak mesafeyken yakına düştük. şimdi sonuç kısmına gelirsek bu tıp okuduğum yalanından kurtulmam lazım ilk defa yaptığım bir şey ve aşırı yük biniyor omuzlarıma ağırlığını taşıyorum ve yalan sürekli yeni bir yalanı doğuruyor. ben bu durumu nasıl aşacağımı hala çözemedim bana yardım edermisiniz?

Güncellemeler
8 ay
arkadaşlar ayrıldık
Bu büyük yükün altından nasıl kalkarım?