Üzerimden bu yükleri nasıl atarım?

Geçmişte o kadar kötü insanlarla karşılaştım ki erkeklerle bunların ağırlığını ruhsal yorgunluğunu üzerimden atamıyorum çok yorgunum sürekli uyuyorum zaten ilaç kullanıyorum hasta olduğumu bile bile benden faydalananlari hiç affetmiyorum.
Şimdi o yaşadıklarımı hatırlayıp ağlıyorum hele en sonuncusu baskıcı ve son derece kapalı bir ailem var müsait değilim sırf benimle sadece sanal olarak çıplak olarak görebilmek için beni bana yazıyordu. Biraz olsun beni sevsin istedim ama kaldıramadı diğer zamanlarda hiçbir şekilde konuşuyordu şarkı gönderdim dinlemeyecegim dedi seni engellsyecegim birazdan bence gerek yok böyle şeylere dedi ve yine banyoya girmemi istedi benden bnde 17 haftadır yazmıyorum ona yedek hesap açmıştım zaten ondan konuşuyordum asıl hesabımdan da engellemiştir beni. Kendisi finans danışmanı. Beni o kadar yordu ki o kadar üzdü ki 2018 aralıktan beri onun gözüne girmeye uğraştım olmadı zaten birçok rahatsızlığı olan biriyim birden çok hastalığım var insülin direnci felan. Hicbir şekilde beni umursamadı düşündükçe kötü oluyorum hastalaniyorum gözümden yaşlar akıyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Evlenmek istediğimi söylemiştim ona en son bana önce cinsel birliktelik demisti beni istiyorsan beni elde edeceksin demisti kendine de o kadar çok güveniyordu ki. Cok yordu beni çok yorgunum bir kere olsun adam yerine koymadı beni aşka da inanmiyordu zaten aşk kadınlara duyulacak kadar basit birsey değil demisti bir ara bir ülkuye hedefe ideale aşık olurmussun
Üzerimden bu yükleri nasıl atarım?