Güncellemeler
+1 yıl
Evlenmek istediğimi söylemiştim ona en son bana önce cinsel birliktelik demisti beni istiyorsan beni elde edeceksin demisti kendine de o kadar çok güveniyordu ki. Cok yordu beni çok yorgunum bir kere olsun adam yerine koymadı beni aşka da inanmiyordu zaten aşk kadınlara duyulacak kadar basit birsey değil demisti bir ara bir ülkuye hedefe ideale aşık olurmussun
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Daha kötü bişey olmadan gerçeği görmüşsün sevibmelisin kurtuluyorsun o mahluktan bence hobi edin çiçek ek örgü ör gez toz geçer her şey
Belkide bir psikologa gitmelisin bu kadar kendine saygini kaybedecek kadar ileri gittiysen kendine saygın yoktur ya da sevgin
Hayir birlikte olmadım onunla ama bana evlilik için bunu şart koştu kendim çok asosyal bir insanim pek bir çevrem yok aile baskısıyla büyüdüm beni hiç anlamiyordu hastalığından da anlamıyordu her tarafım metal dolu platin var her yerimde bu şekilde bile beni kullanmaya çalışıyordu psikiyatriye zaten gidiyorum ama aileme söylüyor ne söylesem anne babamla gidiyorum doktora. Gitmek istemiyorum değiştirmek istiyorum ailem 8 seneden beri aynı doktora randevu alıyorlar
Doktorunu değiştirsen iyi olur peki seni nasıl kullandı madem birlikte olmadınız anlamadım
Sürekli resim istiyordu video vajinamin resmini aldı benden banyoya soktu ama bunu bir kere yaptirmiyordu iki günde bir banyoya girmemi istiyordu bir keresinde parmağını şok demisti
En son işte ciddi olduğumu söyledim cinsel birliktelik olacak önce dedi
Üzülme başkası çıkar karşına ama o seninle ciddi değil bence senin istemediğin şeyler yaptırıyor belkide ilişkiye girip ayrilacakti kurtulmuşsun işte üzülme
Birde şeyi anlamadım sen resim atarken zevk almıyor muydun birlikte sanal seks yapmadınız mı
Almıyorum beni engellemesin diye attım ama gittikçe yükseltti volumünü en son birlikte olmak istediğini söyledi ne zaman konuşsak da ilişki istiyordu. Ben bakireyim benden parmağımı sokmami istedi tuhaf tuhaf şeyler yapıyordu goruntulude kendi bir keresinde ekran karanlık bunu göremiyorum sesi geliyor sadece korktum bnde şüphelendim
Ee sonra ne oldu
İşte o en sonunkinde sokmami istedi Bn yalandan dokunuyormus gibi yaptım ama ikna olmuyordu gerçekten sokmami istiyor galiba bnde yapmadim sinirlendim kapatıverdim görüşmeyi. Ama arada hiç yazmıyor nasılsın napiyorsun iyi misin yok sadece ihtiyacı olduğu gün yalandan yazıyor 10 yaşındaki çocuk gibi anlar ne yapmak istediğini çok çıkarcı.
Galiba senin kendini bozmanı istiyor ya o adam sana göre değil seni üzüyor ayrıca böyle şeyler karşılıklı istekle yapılır baskıyla olmaz onu unutsan illaki karşına iyi biri çıkar
Artık beni ne olarak görüyorsa zaten kadınlara saygı duymuyor zerre yukarıda da yazdım aşk kadınlara duyulacak kadar basit birsey değil demisti bana.
Basit olan o tek derdi ilişki inan ondan iyisini bulursun onu unut önüne bak
Birde yüzün görünüyor muydu videoda veya resimlerde dikkat ettin mi görüntünü alıp yaymasin
Videoda resimlerde gözüküyordu ama goruntulude alma şeyi var mı alabilir mi kameradan instagram gibi yerlerden kayda alabilir mi
Galiba bazı uygulamalarla alabiliyor nasıl güveniyorsun lütfen uzak dur seni üzen kullanmaya çalışan birinden hayır gelmez
Niye yüzünü çektin nasıl güveniyorsun belliki iyi niyetli değil
Gozukmuyordu yazacaktım telimi yeni aldım da klavye sürekli yanlış yazıyor resim ve videolarda yok instagramda kayda alabilir mi diyecektim
Aynen teşekkür ederim dinlediğiniz icin
Ne hastalığın var senin.
Psikiyatri hastasıyım ağır bir hastalığım var onunla konuşurken kriz geçirdim bunun yattığı biri vardı onu savundu bana. Sadece seks arksi olduğu biri vardı bnde bu kızı psikiyatri gruplarından birinde tanıdım facede. Kiz benimle o kadar çok uğraştı ki mahvetti beni kriz geçirmem sonucunda hastalığım atladı
Kendine hobi edinmeyi denedinmi. Hastalığınla yatıp hastalığınla kalktığın sürece bu durumla baş edemezsinki. Çok yakın tanıdığım birisi sonunda intihar etti. Seni anlayabiliyorum ama dediğim gibi önce kendi beynini uzak tutmalısın kendinden kardeşim. Çok üzüldüm durumuna.
Edinemiyorum ailem de bir mesgalem olsun istiyor okulumu bile bıraktım kaydım silindi çünkü unutkanligim çok fazla bein hücrelerinin olduğunu söylemişti en son gittiğim psikolog psikoz gibi rahatsızlıklarda ilacı bırakmamam gerektiğini stres yapmamam gerektiğini söylediler zaten doktorlar da heyet kararıyla ömür boyu kullanacaksın dediler en son bu adamdan sonra yolun ortasında arabaların önüne atladım babam vardi yanımda onu ittirip ölmek istedim beni araç çağırıp yatırdılar hastsneye
🙁🙁🙁🙁
Böyle işte abi tam da yazamamisjm telim klavyesi yanlış yazıyor umarım anlatabilmjsimdir sıkıntimi
Anladım kardeşim ve çok üzüldüm. Ama dünyada altından kalkılamayacak bir sıkıntınyoktur. Sen kendinle barış önce
Dünyada o kadar çok sıkıntı var ki insanlar altından kalkamıyorlar aslında ben gibi ama zoraki yaşıyorlar. Ruhumun acı çekmeden gideceğini bilsem öteki aleme hiç düşünmezdim ama hiçbir şeyden emin değilim ve bu belirsizlik de korkutuyor beni.
İyide suç senin, kimse zorla girmediya hayatına
Hiçte benim değil sevilmek istedim sadece ilk başlarda bana iyi davrandı anlayışlı yaklaştı sonra bir anda sevgisini çekti benden beni ortalık yerde bıraktı tabi ona bağlanmıştır fazlasıyla ayrilamadim ondan her gittiğimde geri döndüm geri yazdım onun ise hiçbir zaman umrunda olmadım çünkü benim mesleğim yok sakat bir insanim