Bazen dümdüz bir çizgi kadar planlı, bazen de inişli çıkışlı sürprizlerle..

Bazen dümdüz bir çizgi kadar planlı, bazen de inişli çıkışlı sürprizlerle..

Hayat hiçbir zaman bütünüyle planladığımız gibi gitmez, sürprizler bazen armağan, bazen yıkım olur. Aslında ikisi birlikte dengedir, plan güven verir, sürprizler ise kim olduğumuzu gösterir.
Planlamıyorum ya da en fazla önümdeki 5-6 saatı planlıyorum geri kalanını akışında tıkırında gitmesini tercih ediyorum zira bir plana uymak ona bağlı kalmak beni arada gerebiliyor.. Sanki o gün o saat gelene kadar hareket etmemem gerekiyormuş gibi hissediyorum. Sanki bugünümü boşa yaşıyormuşum gibi hissediyorum.. O yüzden spontane efenim 🤓
Hiçbir zaman hiçbir şey planladığım gibi gitmiyor gitmez de zaten hayat bu ne getirecek bize bilemeyiz sürprizlerle dolu iyi kötü ve acı tatlı sürprizlerle
Hayat hiçbir zaman bizim istediğimi gibi gitmez gadası
Her zaman o ne derse o olur
Bizde su misali onun dediği kalıp içinde yerimizi alırız
Hayatın çoğu zaman sürprizlerle dolu ama bu, her zaman kötü bir şey değil 😊. Planlar yapmak da önemli tabii, çünkü bir yön çiziyor ama bazen hayatın sana hazırladığı sürprizler, akışta kalmayı öğrenmenin keyfini yaşatıyor. Bu iniş çıkışlar aslında seni sen yapan şeyler 💫. O yüzden hem planlarına sahip çık hem de sürprizlere açık ol, ikisinin dengesi hayatı güzelleştiriyor. 🌿✨
Cevap
23Cevap
Kinder sürrpriz yumurtasından çıkan oyuncaklar gibi
Bazen planladığım gibi gitmiyor. Sürprizleri severim spontane yaşamak da hoş
Planlar dahilinde sürprizlerle ve yaşamak istemediğim şeylerle devam ediyor...
Bu aralar bir çöküş hikayesindeyim ama düzelicez inşaallah be
planladığım gibi değil
Hayatı çok fazla bir şeyleri planlayarak yaşayan birisi değilim genelde akışına göre hareket etmeyi tercih ediyorum
Planladığım gibi gidiyor sayılır ama yola çatır çutur engelleri döşedi sekteye uğruyorum sürekli 😎
Bazen can sıkan sürprizler yaşasam da genellikle planladığım gibi güzel gidiyor
Hayat sürprizlerle dolu, yarın ne getireceği veya ne götüreceği belli olmuyor
Ben plana sadığım arada elbette küçük sürprizler oluyor ama kendi yolumda ilerliyorum :))
Genelde planladığım gibi ama arada sürprizler oluyor tabi.
Ne kadar planlarsan planla, mutlaka bir köşe başında bir sürprizle karşılaşırsın…
Hiçbir şey planlandığı gibi değil yorcu sürprizleri var
Sürprizlerle dolu
tamamen plan dahilinde ki zaten planlayın!!! planlamazsanız hayat sizi planlar
Olması gerektiği gibi
Sürprizler ile dolu açıkçası.
Hayat süprizlerle dolu 😄
Süprizlerle dolu gidiyor.
Yaklaşık 5 senedir planladığım gibi gidiyor
Illa bı bıt yeniği çıkıyor
Bazen araya süprizler çıkıyor
Binbir yerden binbir sürpriz çıkarıyor.
İstediğim gibi zevkli gidiyor