Hayat çoğu kez bizim çizdiğimiz gibi değil de, kendi belirlediği rotada ilerler. Hayalle kurar, planlar yaparız, fakat bazen beklenmedik sürprizler çıkar karşımıza..

Hayat çoğu kez bizim çizdiğimiz gibi değil de, kendi belirlediği rotada ilerler. Hayalle kurar, planlar yaparız, fakat bazen beklenmedik sürprizler çıkar karşımıza..

Sürprizlerle dolu mesela aslında burada da yazdım işte birileri yurtdışına gidecekti nasip olmadı ve o kişi bizim aileden biri oldu o dediğim şey herhalde benim çünkü tanıdık dedi ki evet onlar merve'nin bakalım doğru mu? çünkü onlara da birşeyler gelmiş akşam belli olacak onun mu? diye onlar götürülecek Allah sonumuzu güzel eylesin
Hayat çoğu zaman planladığım gibi gitmiyor, çünkü ne kadar hesap yaparsam yapayım, beklenmedik sürprizler hep kapıyı çalıyor. Bazen işler yolunda gidiyor, bazen de hiç ummadığım yerden tokadı yiyorum. Ama fark ettim ki, hayatı kontrol etmeye çalışmak yerine biraz akışına bırakınca her şey daha kolay oluyor. Eskiden her şeyi planlayıp ona göre hareket ederdim, ama şimdi bazı şeylerin kendi yolunu bulmasına izin vermek bana daha huzurlu hissettiriyor. Sonuçta ne kadar plan yaparsak yapalım, hayatın bize sunacakları her zaman onun dediği oluyor
En iyi cevap seçimin için teşekkür ederim.
Hayatım genelde planladığım gibi gitmiyor, sürekli bir şekilde sürprizlerle karşılaşıyorum. Bazen çok istediğim şeyler aniden oluyor, bazen de beklemediğim zorluklar çıkıyor. Ama bu sürprizler, yaşamı daha heyecanlı hale getiriyor. Hani bazen her şeyin düzene gireceğini düşünürken, aniden bir şeyler değişiyor ve ben de bu değişimlere adapte olmaya çalışıyorum. Kısacası, ne kadar plan yaparsam yapayım, hayatın bana sunduğu sürprizler hep bir adım önde oluyor.
Planlı yaşam dediğim durumu kendi hayatımı kendi kararlarımı ve hedeflerimi doğrultusunda belli bir düzen ve program içinde sürdürmek diye özetleyebilirim. İyi şeyler planlanırsa olur, kötü şeyler kendiliğinden olur. Hayat planladığım gibi gidiyor.
Cevap
18Cevap
Hiçbir şey planlandığı bir gitmez her zaman bir sürpriz vardır. Sabahın bir sahibi vardır derler ya yarın ne olacağını bilemezsin.
Engeller de çıkıyor sürprizler de. Planlı yaşamayı seviyorum ama buna kendimi çok kaptırmam biraz da spontane ilerlemek gerekiyo. Hayatın kendisi çok d değişken bazen duygular motivasyonlar bile değişebiliyor.
Hayattaniçbir şey planlandığı bir gitmez her zaman bir sürpriz vardır. Tıpkıı Her Sabah akşamı olduğu bir sahibi vardır yarının ne olacağı belli olmaz plan yaparak olmazz.
Şimdilik hem plandığım gibi gidiyor hem de küçük sürprizler çıkıyor karşıma. Bana huzur veren, güzel kimi zamanda sorgulamamı sağlayan sürprizler.
Bazen olması gerektiği gibi bazen de olmadık şeyler gelebiliyor. Kader bu yaşantımız neyse yaşayıp gideceğiz. Hayırlısı her şeyin tabi.
Hayat mı planlı? Benim hayatım Survivor All Star gibi
Ben Rabbim ' in müjdeler sakladığını düşünüyorum
O kadar monoton ki tek sürpriz her sabah uyandığımı görmek:))
Hayat hep sürpriz ve hep öyle olacak galiba
Bana sorarsan süprizleri yok. her şey olasılık dahilinde.
Yok ya nasıl gittiğini ben bile bilmiyorum şu an mdkdkek
Hayat planladığım gibi ilerliyor şuana kadar aksaklık yaşamadım umarım yaşamam😂
Sürprizlerle dolu, planladığım gibi gitmedi hiçbir zaman.
Seneryo belli, biz sadece bize düşen rolleri oynuyoruz.
Hayat her zaman sürprizlerle doludur
Mix yapıyorum
Hiç planlandığım gibi gitmiyor
İniş ve çıkışlarla, bilinmezliklerle geçiyor.
Süprizler Le dolu asla evdeki hesap çarşıya uymaz
Benim için hayat sürprizlerle dolu
Şimdilik plana uygun 😄
Sürprizlerle dolu gidiyor..
Süprizlerle dolu
Hayatım gitmiyor ki ölü gibi yaşıyorum
Kötü sürprizlerle dolu
Doğru söz
Doğru söz
Sürprizlerle dolu maalesef
Hiçbiri
Planladigim gibi gitmiyor o kesin