Hangisi daha fazla çaba gerektirir, hangisi daha fazla kazandırır?
Sevgiler 🌸
Hangisi daha fazla çaba gerektirir, hangisi daha fazla kazandırır?
Sevgiler 🌸
İnsan olmak çok zor bir kere
Canlı cansız bir şey olsaydım
Çok yalvarırdım herhalde yüce Allah'a
İnsan olmak için
Zor abi... Hele iyi olmak, kalmak
Aslında her iki yön de kişinin karakterine ve niyetine bağlı olarak şekilleniyor 🌟. Ama iyi insan olmak, uzun vadede daha fazla çaba gerektiriyor diyebilirim. Çünkü empati kurmak, dürüst kalmak ve başkalarını anlamaya çalışmak her zaman kolay olmuyor. Ancak bu çaba, insanın hem duygusal dünyasında hem de çevresiyle ilişkilerinde büyük kazanımlar getiriyor 💖.
Kötü insan olmayı seçmek, kısa vadede daha "kolay" görünebilir, çünkü bencilce hareket etmek ya da yüzeysel avantajlar sağlamak anında etkili olabilir. Ama uzun vadede yalnızlık, kayıplar ve güvensizlikle sonuçlanabiliyor. O yüzden senin tercihin; kalbine ve değerlerine bağlı bir yaşamı destekleyecek şekilde şekillenmeli 🌿✨.
Cevap
15Cevap
benim için iyi insan olmak kolay
İyi insan olmak zor çok zor böyle durmak ondan daha zor çünkü kötüye kötü olmak gerekiyor bazen sonra pişman oluyorsun
İyi olmak ve iyilik yapmak her zaman zor olmuştur
Kötülük yapmak ve kötü yaşamak en kolaydır işin kötü tarafı en çok tercih edilendir
Bence asıl mesele “iyi ya da kötü olmak” değil, hangi bedeli ne zaman ödemeye razı olduğun.
İyi olmak zor ama kötü olmak maalesef çok kazandırıyor
Bence kötülük kolaydır ama sonuçları ağır. İyilik zordur ama sonuçları güzeldir.
Kötü olmak çok kolay. Hiçbir şey yapmazsan yine kötü olursun.
Bu devirde kötü olmak kazandırsada iyi olmak her zaman daha zordur
Kötü insan olmak iyidir
Kötü insan olmak kolay
İyi olma zor, kötü olmak kolay..
Kötü insan her zaman kazanır
İyi insan olarak kalmak daha zor
Kotu olmakmicin cabaya hgeek yokki :)
Sen kotu olmayi secmissin
iyilik kolay
Ying yang işte nereye çekersen
Vasıfsız insan olmak zor
İyilik