Herkesin bir anlatışı var, ama ben kendi yaşadıklarıma göre karar veririm. Duyduklarım sadece bir fikir verir, hüküm değil.

Herkesin bir anlatışı var, ama ben kendi yaşadıklarıma göre karar veririm. Duyduklarım sadece bir fikir verir, hüküm değil.

Kişinin başka kişilerle yaşamış olduğu olumsuz/negatif olaylar beni etkilemez. Öyle gerekmiştir deyip geçerim. Kimse tam anlamıyla kusursuz olamaz. Herkese eşit veya iyi davranamaz.
İlla ki bir fikir olarak aklıma girer konuşulanlar ama aksine kendim tanımak isterim o kişiyi. Buradaki en yakın arkadaşlarım da bilir bu huyumu... Kendim inadına tanımak isterim ahahshdhd
Dggjkgho doğru dedin bak onu 😂
😂😂😂😂
Bir sorgulatır tabiiki ama gerçekleri illaki öğrenirim.
Bu konuda senin gibi düşünmek gerçekten çok olgun bir yaklaşım. İnsanların söyledikleri bazen onların bakış açısını, duygularını, hatta önyargılarını yansıtabilir. Ama birebir deneyimlere dayalı bir fikir her zaman daha sağlamdır. Tabii ki bazen duyduklarımız bize bir uyarı niteliği taşıyabilir, ama hemen bir karara varmadan önce kendi deneyimimizi yaşamak daha doğru. 🌟
Cevap
12Cevap
Bir önyargı çeker o kişiye özellikle duyumu yakın bir arkadaşımdan aldıysam sıkıntı büyük
Hayır. Ben insanlara kendini tanıtma fırsatını veririm
Hayır vermez benim tanımam lazım
Kanıt varsa ve mevcut durumu kanıtlıyorsa olabilir.
Ben hakkında hep olumsuz konuşulan o kişi olduğumdan bana bunlarla gelme velo.
Niye bi şeyle gelmiyon bana 🤣🤣
O kadar yedim ki bu hakkımı biraz sonraya saklıyorum
Bazen evet, bazen hayır... Kişinin bendeki yeri ve değeri de etkiliyor bu durumu...
Bizim olay 😅 yok ben sadece gördüklerimle karar veren biriyim.
Henüz bi karar vermedim adab-ı muaşeret kurallarına göre karar vericem kdjdnsmdn
Değiştirmez , kendi düşüncelerim baki kalır onlar daha önemlidir.
Teşekkürler efenim 😬
Konulari kendi bakış açımdan ele alırım bana. Etkis ama sadece duyarak kişileri yargilayamam sonuç her kes fartkili savaşlar veriyor
Duyduğum şeyler olumlu veya olumsuz neyse aklımın bir ucunda kalır ama kendim görmediğim, şahit olmadığım bir kişi hakkında hüküm vermem.
Hayır değiştirmez, ben kendi düşüncelerime bakarım. Başkalarının ne dediği umrumda olmaz.
Hayır, kendim tanıyıp bu karara varıp, varmamayı tercih ederim.
Etki eder ama eyleme geçmem için kanıt lazım.
Herkese aynı değildir insan o yüzden kişiyi bizzat kendisinden tanımak lazım
Ben hatasız insan görmedim degiştirmez, Kendim görüp kendim karar veririm...
Kişinin kendisine sormayı tercih ederim. Doğru veya yanlış olan biteni söyler zaten
bana olumsuz şeyleri söyleyen kişinin kim olduğununa bağlı
Çok inanıyorum ama tanisam belki fikrim değişir kafası da hep oluyor 🙂
Önce benim tanımam lazım başkasının ağzıyla hareket etmem
Bir düşünce oluşturur ama Herkesin bir anlatışı var ama ben gördüğüme inanırım
Sinek küçüktür ama mide bulandırır ya, öyle işte soğumaya başlarım ben de
Kanıt ile gelmeli her söze itibar etmem
Çünkü "iftira"
Kimsenin ağzıyla iş yapmam.
Bir not olarak kalır
Hayır değiştirmez
Değiştirmek değilde yine de bi temkinli baktırır…
Değiştirir elbet
Tabiki de ateş olmayan yerden duman çıkmaz
hastayım bu karaktere tam 1 asi
Gerçeğin her Zaman bir yüzü daha vardır
Arada birakabilr şüpheyle yaklaştırır
Hayır asla değiştirmez
Değiştirir
Azda olsa etkiler
Değiştirmez
Az çok etki ediyo
Hayır değişmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?