Şu an çok dipteyim ne yapacağımı hiç bilmiyorum? Uzun oldu ama kusura bakmayın :(?

Kendimi çok dipte hissediyorum. Aldığım hiçbir karardan iyi bir şey görmedim. Her şeyi çektim hiçbir konuda yüzüm gülmedi. Zamanında sağlık sıkıntısı çektim imtihandır dedim kontrol altına aldım üzerine fizik yönünden hastalığımın da etkisi sıkıntısını hala çekiyorum (kilo yani kullandığım ilaçlardan dolayı) ilk defa birisine güvendim kendimi açtım duygusal olarak yarı yolda bırakıldım, sonrası defalarca kez benim saflığım ve sevgimi kullanarak geri geldi her defasında inandım ama yapamadık yine olmadı. İşe girdim herkesi karşıma alarak, çok mutsuzum olmuyor gitmiyor. Yalnızım ailemden ayrıyım. Eve çıktım ev arkadaşı ile onda ayrı sıkıntılar çıktı anlatamıyorum da aileme yoksa gönülleri olmaz. Konuşup rahatlatacağım kimse de kalmadı ki kimseyi değil aslında o güvendiğim adamın yokluğunu çok çekiyorum yakın zamanda kendisi de geldiğinde bunu dile getiriyordu zaten ciddi anlamda birbirimizi iyi anlıyoruz ama yapamıyoruz da en son kesin bir dille onu reddetmiştim ama şu an ona çok ihtiyacım var gibi hissediyorum. Yazamıyorum da tabii. Ne yapacağım nasıl düzelteceğim..

Şu an çok dipteyim ne yapacağımı hiç bilmiyorum? Uzun oldu ama kusura bakmayın :(?