Ben cok takıntiliyim sanirim ne yapmaliyim? Biraz uzun oldu lutfen cevaplarmisiniz?

Merhabalar üşenmezseniz okumanizi cevaplamanizi isterim. kendim cözüm yolu bulamadim..6aydir sevgilim var ikimizde birbirimizin ilkiyiz. hic sevgililerimiz olmadi. ama onun 2 3 tane konustugu olmus internnet uzerinden. benim. oda olmadi. onu cok taktim baslarda. cok ustune gittim. cokmu sevdin onlari. onlara seni seviyorum aşkım falan dedin mi dedim. sevgilim degillerdi demedim ilk sana dedim der hep. gecmisi acıp durdum sürekli üzdüm bunu. baska konustugun oldumi bak söyle dedim. yok dedi. sen bana guvenmiyormusun şu gecmisi artik birak dedi. ama benim hic olmadigi icin sanirim takiyorum. benden baskalariyla telefonda konusmus iste o eski konustuklariyla. onlari kafaya taktim. bide kıskancim. zaten erkeklerle hic ilgisi yok 1 tane erkek arkadasi yok. utangac ve sevmiyo zaten konusamaz erkeklerle bankaya bile gidemiyo erkeklerle hic konusamiyo. ama bunun sinifinsan 2 3 kisi buna cikma teklifi etmis. surekli bakipduruyolarmi. ben bunuda kafama taktim. hala bakiyolarmi nerdeler arkanami oturdular bisey diyolarmi surekli sorupduruyorum. arkadaslarinin sevgilileriyle tanistinmi dedim hayir diyo kimseyle bulusmadim diyo ama ben habire soruyoruum. makyaj yapmamasini söyledim birakti. ama her disari ciktiginda soruyorum yaptinmi yaptinmi diye. guvenmemek mi yoksa takintili olmakmi bilemedim. üzüyorum boguyorum. beni sevmese kesin birakirdi zaten deliler gibi aşıgız. napmaliyim arkadaslar. uzun oldu cevaplarsaniz sevinirim
Ben cok takıntiliyim sanirim ne yapmaliyim? Biraz uzun oldu lutfen cevaplarmisiniz?