Duygularim cok karisik. Sizce ne yapmaliyim?

Arkadaslar lutfen yardim edin kafam cok karisik. bir arkadasim var bikac yil once hoslandigini soylemisti ama ben arkadasim olarak gordugumu soyledim ki gercekten oyleydi o zamanlar benim icin.

Sonrasinda ben baskasiyla ciktim o arkadasimla konusmadik o donem sonra ayrildim.

Bikac ay sonra o arkadasimla eskisi gibi arkadasca konusmaya basladik hersey normaldi. Onu eskisinden daha iyi tanidim daha fazla konustuk ve daha bir sevdim.

Simdi ona karsi birseyler hissediyor gibiyim ama tam eminde degilim. Onun da bana karsi birseyler hissettigini dusunuyorum hala ama ondanda tam emin degilim cunku hem aradan yillar gecti hem de o bana karsi net degil. Arada imalarda bulunuyor laf arasinda ama saka yollu.
Bana yaklasmaya calisti ama ben soguk bir sekilde geri cektim kendimi simdi o da mesafeli davraniyor gibi acaba hoslanmiyor mu diye de dusunmeden edemiyorum. duygularim cok karisik.
Onunla konusmaktan zaman gecirmekten cok hoslaniyorum ama tam olarak ne durumdayim kendimi tanimlayamiyorum. Sizce ne yapmam gerek? Hoslaniyor olabilir miyim yoksa gecici birsey mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrica sizce hala hoslaniyor mudur yoksa icinde kalan bir heves miyim ona gore? Yillar boyunca bir insan platonik kalabilir mi arada biriyle ciktigimi bildigi halde?
Duygularim cok karisik. Sizce ne yapmaliyim?