Bana akıl verın boyle bı durum var ne yapacağımı bilmiyorum?

Babamın iş yerinde babamla calısan iş arkadaşını gördüm ınstgramda erkek kardeşimle beraber fotoğraf çekilmişti paylaşmıştı bende görür görmez cok beğendim bilmiyorum ınsan tanımadan da kanı ısınır ya birine benımde oyle oldu baya tatlı sıcakkanlı geldi bana cocuk 26-27 yasları arasında var bekar oldugu bellıydı ama sevgılısı olup olmadığını bilmiyorum bu konuda pek bılgım yok neyse bende gorur gormez ıstek attım cocugun takıpcı sayısı 21 m kisi bu kadar takıpcıden sonra takıp etmez dıye düşündüm ama olsun yınede takıp edeyım dıye tıkladım aradan cok gecmeden o da ıstek attı cok sasırdım bu duruma belkı soyadımdan kaynaklı diye takıp ettıgını dusundum sonucta babamı tanıyo onun kızı olduğunu anlamıstır diye dusunuyorum neyse ben arada paylasımlar yapıyorum her paylasım yaptıgımda bu çocuk begenı atıp duruyor bu durum hem hosuma gıdıyor hemde hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum belkı babamın kızı oldugum ıcın beğeniyordur dıye düşünmeden edemiyorum ve bu sürekli devam edıyo yaklaşık 4 aydır takıplesıyoruz yazmaktan zıyade sadece hıkayelerımı begenmeye devam ediyor acaba cekınıyo mu yoksa oylesıne mı atıyor sız ne düşünüyorsunuz ınsan gormeden bırının hıkayelerını bu kadar begenmez benden hoslandıgını sanıyorum bı anda tereddüt ıcındeyım sevgılısı olsa neden begensın veya sadece babamı tanıdıgı ıcın mı begenıyo anlamadım sizce bunun sebebi ne olabilir
Bana akıl verın boyle bı durum var ne yapacağımı bilmiyorum?