Sevdiğiniz bile olsa soğuyosunuz bazilariniz
İki mutsuz olduk.. noldu yani.
Sevdiğiniz bile olsa soğuyosunuz bazilariniz
İki mutsuz olduk.. noldu yani.
Açıkçası mutsuz, dertli kadını hiç çekemem. Böyle bir kadın beni duygusal açıdan tatmin edemez. Bir ilişkide iki tarafta birbirini duygusal açıdan tatmin edebilmeli.
Allah'ın bencili :)
O kırılgan narin egonuzu çatlatıcaz siz bekleyin görün.
Vahşi kapitalizm
Hayat şartları, özellikle ekonomik
Sanal ve gerçek kumar
Madde içmek
Atıyorum, kumarda ya da ticarette kaybetse hırsını daha güçsüz kadından almak kolay geliyor
Böyle durumlarda, genelde insanlar mutsuz birine destek olmak yerine uzaklaşmayı seçebiliyor çünkü bu, onlara kendi sorunlarını hatırlatabilir ya da enerjilerini tüketebilir. Tabii ki bu durum her zaman adil ya da doğru değil, ama insan doğası bazen bu şekilde işliyor.
Sevginin ve saygının olduğu yerde, kişiler birbirine destek olmalı. Ancak herkesin empati ve duygusal dayanıklılığı aynı değil. Belki bu tür durumlarla başa çıkma becerileri gelişmemiş olabilir.
Eğer kendini sürekli ezilmiş ya da değersiz hissettiğin ilişkiler yaşıyorsan, içine dönüp "Bu durumlarda benim rolüm nedir?" diye düşünmen faydalı olabilir. İnsanlar bazen karşısındaki kişiden çok, karşılarında hissettikleri duygularla mücadele ederler. 🌿💞
Cevap
15Cevap
Çünkü genelde başka kötü insanların kullanıp attıkları kadınlar, teselli bulmak için başka iyi insanları kullanırlar. Altta yatan düşünce bu çoğunlukla. Gerçekten iyi biri olduğu bilinen bir kadına karşı davranışlar değişecektir diye düşünüyorum
Dertli kadınları dışlamak saçma. İnsanın derdi olur sadece derdini aşabilmeyi ve atlamayı düşünüp konuşmalı
Beraber gülüyorsak beraber ağlarız.
Adamsın
Ne diyim bilemedim 😂
Bişey olmaz benim için sorun değil bu
Ne guzel
Teşekkürler
Sürekli böyle olursa kimse sevmez
Olgunluğumuza sığınalım ihtiyacımız belli bence
Seks
O saman adres belli
Mutlu kadınlar
Beğendim maveher
Ben sevgilimi bırakmıyorum
Konuşmaya ihtiyacın yok mu?
Bizene
Eben
O bile kendimi sevmemişken biz niye sevelim
Oha be. Kendini sevmekle ne alakasi var?
İnsanın derdi olur ya. Ruh hastasınız ya.
Ayyyyy sen hiç bir şey görmemişsin hayatta resmen ya. Lafa bak ne olabilir diyor :D kaç yaşındasın sen 15 mi?
Ne kadar bencilce ya. Empati sıfır sen ve senin gibilerde.
Bu yüzden sevmuyomus ahhahahhaha😂😂😂😂😂 ulan kendinle yüzleşemiyosun, asıl sen benim laflarımı kaldıramıyosun , o kadar narsistsin ki sürekli Güleryüz ve pohpohlama bekliyosun.
İlah zannediyosun kendini.
Kadınlar mutsuz da olur. Bunu kafana sok.
Öyle değil o
Nasıl
Herkes farklıdır aga
Bencede yaa.
Eyww
Aynen öyle
genelleme koparttı
eşten şans opmayınca
Kisiyye bagli
Mutsuz musun gerçekten evlisin galiba
İtiraf edeyim mi
Et