Sonuçta o adamı sen seçtin, o adamın sana verebileceği bir şey de yok. Neden bir de "benimle ilgilenmiyor, ne yapmalıyım" gibi sorular görüyorum?
Gerçekten mutluluk mu istiyorsunuz yoksa cidden aşağılanmak, hor görülmek mi istiyorsunuz?
Sonuçta o adamı sen seçtin, o adamın sana verebileceği bir şey de yok. Neden bir de "benimle ilgilenmiyor, ne yapmalıyım" gibi sorular görüyorum?
Gerçekten mutluluk mu istiyorsunuz yoksa cidden aşağılanmak, hor görülmek mi istiyorsunuz?
Çünkü ilgiye muhtaçlar, bekledikleri ilgiyi aldıklarında herkes gibi sıkılırlar, tam tersini yapınca da zorlarına gider, şu da bir gerçek ki insanlar kendilerine yapılan onca iyiliği unuturken o bir tane kötülüğü unutmaz
İnsanları tanımıyorsun dostum. Ben bana iyilik yapan kimseyi satmıyorum hayatımda. Yeter ki bana saygısı olsun.
Denk geliyorsun ve ilişkiye başlıyorsun
o denk gelişten sonra o ikili arasında, senin ve senin gibi low ıq muhteremlerin göremeyeceği paralel bir evren varoluyor.
O paralel evrende ise
kimin ne yaptığı önemsiz
önemli olan hedefe ulaşmaya çalışmak.
o hedefte kişiden kişiye göre değişir ama o ikili arasında yaşanır
3. kişiler anlayamaz
Cevap
5Cevap
Çünkü bazı tr kızları aşkı bilmiyor. seveni sevmezler.
sanane bundan? pısırık erkek mi sevelim illa senin gibi
Seni aşağılayan insanı güçlü olarak mı tanımlıyorsun?
@cesurol34 aynen öyle. Dışarda karısını döven adam görsem yoluma devam ederim. Çünkü "kocamdır döver" diyen sapkın kadınlar var bu toplumda
korkaksın çünkü :) karısını döven adamın seni de döveceğini düşünüp kaçıyorsun
Nah korkuyoruz😅
@whiteangel9696 sen şu anda döven bir adamı savunuyorsun. Farkında mısın? Ben korkağım veya değilim bu hiçbir şeyi değiştirmez 🙂
döven adamı savunmadım kadının tercihlerinden sanane isterse mafyayla çıkar bu onu hor görmeni gerektirmez zevk meselesi
@whiteangel9696 ben hor görmüyorum. ben kadınlara bir etiket de takmadım ama sen bana direkt pısırık erkek dedin canın sağolsun 🙂 ben burada farkındalık yaratmaya çalışıyorum aslında.
Eğer seçim seninse ve karşındaki malzemenin ne olduğunu biliyorsan burada gelip saçma sapan sorular sormanın bir mantığı yoktur. Yok kocam beni dövüyor, yok sevgilim ilgi göstermiyor. Demek ki sorun değişmek istemeyen kadınlarda. Kaderin iradenle değişir. Değişmeye korkuyor kadınlar oldukları yerleri benimsemiş ve adım atamaz durumdalar
Cunki onlar daha cüretkar
Sende bira cüretkar ol rahat ol
Daha çekici geliyor onlar ama evlenmek istemem takilmalik onlar
Seni aşağılayan birini eğlenceli olarak mı görüyorsun?
Kadınlar kendileri bu durumu çözmüş değil.
Öyle kişilerle işim olmaz her kadını/kızı bir tutmayın !
Erkekler ilk başta bizi elde edebilmek için değer ve ilgi gösteriyor ve sonra elde edince ilgiyi kesiyor sorun sizde yani bizde değil :)
Kastettiğim şey bu değil. Adamın ne mal olduğunu anladıysan ve devam ediyorsan problem böyle düşünen birindedir.
O zaman bir şey diyemicem
Manyak oldukları için net
canım ondan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?