www.instagram.com/.../?igshid=gds86w64fkqo
Kadınlar neden kendilerini üzen erkeklerden hoşlanırlar?
www.instagram.com/.../?igshid=gds86w64fkqo
Freud bunu karmaşık bir biçimde açıklamış ben sizlere onun anlatmak istediği şeyi kısaca yazayım.
Bir kızın 3 babası vardır
1 biyolojik baba
2 biyolojik babada olmayan ama olması istenen fantezik baba
3 sembolik baba
Çocukken hepimiz güçsüz ve korunmaya muhtacızdır. Kızların idealize ettikleri fantezik babaları veya sembolik babaları gibi güçlü ve kudretli bir erkek aramaları nedeniyle ilişkilerinde mutlu olamazlar. Öte yandan da böyle bir babaya sahip olmayan kadınların baba özlemi ve korunup gözetilme ihtiyacı onları küçük bir kız çocuğu gibi davranmaya yönlendirir. Sorumluluk alan, onun adına kararlar veren, sert ve kesin olan, srounlarını ortadan kaldıran, onu inciten, herkese kızan, onu koruyan, onunla gurur duyan ve onu olduğu gibi seven bir babası olmamış bir kadın böyle bir eşi olsun ister. Ancak sonradan bu rolü üstlenecek hiç kimsenin gücü bu özlemi dindirmeye yetmez. Çünkü yetişkin ilişkilerinde çocukluk yaşantımızın hayal kırıklıklarını ve travmatik yönlerini tekrarlama eğilimimiz vardır. Duygusal veya fiziksel olarak yetersiz babalık görmüş kadınlar ya bu boşluğu dolduracak bir baba figürü olarak yine babaları gibi hayal kırıklığına uğratack bir partner seçerler ya da ilişki dinamiklerini bu kişinin onları hayal kırıklığına uğratacağı şekilde yönlendirir
Bu duruma geçmişin kendini tekrar etme zorlantısı denir.
İşte bu yüzden kadınlar kendilerini üzen erkekleri tercih eder. Sorun efendi erkeklerde değil p,ç erkekleri tercih eden kadınlarda.
Kadınlar kendilerini üzen erkeklerden değil, gerektiğinde kadını üzmeyi göze alabilecek kadar omurgası olan erkeklerden hoşlanırlar. Erkek bu omurgalı duruşu gösterdi mi, kadın üzülebilir, ağlayabilir ama ona duyduğu çekim artar.
Bir kadının sevgisini kazanmak için hep feda etmeyi, hep alttan almayı yani omurgasız olmayı öğrenmiş erkekler için omurgalı erkekler "şerefsizdir", kadınlar da "kendilerini üzen erkekleri seven" anlaşılmaz yaratıklardır.
Kadınlar güce aşık olurlar, erkeğe değil. Daha doğrusu hayran olurlar, aşık olmazlar. Kendilerinin üzülmeleri ise bir güç belirtisi olduğu için bu, kadınları tahrik eder ve çekici gelir. Bu yüzden kadına şiddet olaylarıyla sık karşılaşırız.
Dağcılar her zaman en yüksek dağa tırmanmaya çalışırlar. Çünkü zirveye ulaşılması güçtür.
kadın alttan alır, bilmem ne yapar gibi saçma söylemlerden kaynaklanıyor. lisede arkadaşım demişti, biraz alttan alacaksın ki uzun süreli ilişkin olsun... ee neden olsun ki? muhtaç mıyım bir ilişkim olmasına? öyle alttan alma durumu olduğu için üzülüyorlar.
Cevap
55Cevap
Saçmalık, beni üzen insandan ben nefret ederim. Şahsen ben o tip kızlardan değilim. Sevsem de devam ettirmem.
Ama çoğu kadın üzen erkeği seviyor
Manyaklar çünkü şurada sen varken onlara bakmaları tuhaf devitt sjfkdk
Aman kanka buradaki kızlar bana bakmasın.😅
Genel olarak diyorsan yine bakmasınlar, bana biri yetiyor.
Genel olarak dedim 😀
kafacıkları o kadar çalıştığı için.. ki bu durum özellikle ülkemizde had safhadadır..
Mozaşistlik ruhumuzda var diyelim
Şöyle oluyor o. Kadını ikna edene kadar akla karayı seçen erkek bağlanmaktsn korkuyor ya da ciddiyetten hoşlanmıyor. Oysa kadın doğası gereği çabucak bağlanıyor. İlişkinin başında ardında pervane olan adamın yerinde bir süre sonra yeller esiyor. Kadın ilgisizligine çare olur diye aldanıp adamı ilgiye boğuyor. Bu kez adam kadını çantada keklik olarak görüyor vs. Bir anda roller değişiyor. Sonuç itibariyle ilgi ve sevgi sonrası değişim kaçınılmaz. Kadın sevgiye aç olduğundan inanmak istiyor. Adam sadece hayvansal güdülerle veya birtakım korkularka ilişkiyi noktalıyor. Hiçbir kadın bile isteye incinmeyi seçmez
1. Üzen erkek sonrasında teselli eder. Ama kadınların yüzünü her daim güldüren biri nasıl üzgün anında yanında olsun ki?
2. Üzmeyecek bir erkek "O bana bakmaz ki yeaa." derken, serseriliğin dibine vuran bir erkek "Benden iyisini bulması mümkün değil!" der. E özgüven bizim için önemli tabi
3. Kadınlar için bir şey başarmak önemlidir. Kendilerini üzen erkekleri zamanla kendi istedikleri kişiye dönüştürebilme ihtimalleri uğruna kendi hayatlarını feda edebilirler.
4. Efendi bir erkek kadınlara kıskanması için fırsat bırakmaz, her şey tam da istediğimiz gibi görünse de biz daha çok kıskanmayı severiz.
5. Ruhunda bir miktar psikopatlık barındıran kadınlar, her anını tahmin edeceği tekdüze bir ilişki yerine inişli çıkışlı bir ilişkiyi tercih ederler.
6. Bir kadın için onu üzmeyecek erkek dosttur, kankadır; ama üzecek erkek sevgilidir.
Tarzım değil. Kimseye o tavizi vermediğim ve kimseye hak ettiğinden fazla değer vermediğim için kız da erkek de olsa hiç fark etmez bir çırpıda siliyorum ve yoluma devam ediyorum. Dünyaya bir kere geliyorum zamanımı boş insanların peşinden koşmaya harcayamam
peki siz erkekler neden nerde bir o. rspu var ona aşıksınız? he konu biz kadınlara gelince bizi uzdukleri için hoşlanmıyoruz biz onlardan hoslanirken üzülüyoruz. sevince insanın içi acır ya hani o seni sinir etmez o seni umursamaz edemez üzülür sun sadece..
Ben senin dediğin gibi olsaydım, çıktığım kız sayısının haddi hesabı olmazdı, buna emin olabilirsin.
yo ben genelleme yaptım. bizdeki ne şerefsiz merakı deniyor sa sizdekine ne demeli diye
Onlarda da o.. spu merakı var kardeş
Kızlar kendilerini üzen ve badboy tipleri seviyor garip varlıklarız itiraf ediyorum. Ama hiç öyle biri olmadım 3 ilişkim oldu. Ilki inekti ve icine kapanikti biraz ikincisi özgüvensizdi simdiki cok sukur nornal üzen biri veya bad boy degil tabi inek ve ozguvensiz de degil normal sjskshsj
Şerefsiz merakı değil aslında zamanla ilgisini kaybetmiş olan erkeğin en baştaki o ilgili haline dönme ihtimali onu çekici kılıyo 🤞🏻😄 yani ilgi ilgi ilgi 😉 veee çok üstümüze de düşmemeli tam ortada ince cizgiyi takip etmelisiniz 😉
çünkü kendilerine bağladıktan sonra üzmeye başlıyorlar biz onlara yani erkeklere bağlandığımızda daha çok seviyoruz ve sevdiğimiz için kıyamıyoruz haliyle üzülen taraf biz oluyoruz onlarda bu fırsattan yararlanıp şerefsiz olmayı tercih ediyorlar yani bence :)
Ne sacma bir düşünce. Insanlar gidip de bu beni üzüyor ben bunun pesinden gideyim seveyim demiyor. Sevdigin insan seni üzüyor. Ve bazen sevgin daha ağır basıyor ama bir yere kadar tabi kimse kendisini üzen birisini istemez.
Öyle kadınlar aptal olsalar gerek. Kendi adıma konuşmam gerekirse standartları oldukça yüksek ve bu gibi ilişkiler konusunda mantığını elinden asla bırakmayan, duyguları ile hareket etmeyen bir yapım vardır.
Kadınlar hoşlandıkları erkeğin kendilerini üzmelerine izin verirler. Erkeklerde öyle çünkü ister istemez beklenti içine girer değişim bekler. Ama kadınlar bizden daha duygusal oldukları için bizden biraz daha fazla üzülmeye dayanırlar.
Acıdan zevk almak diye bir durum var ya sanırım o yüzden, eskiden bende öyleydim ama durup bir baktım, beni mutlu etmeyen sevgili de olsa arkadaş da olsa kesiyorum iletişimimi acı macı yok rakiiii
Çünkü bir insanın agzına yapınca senden kıymetlisi olmaz..
Ne kadar cok süründür o kadar sevgi görürsün.🤣🤣
Çok kullandırtmış ezdirmiştir zamanında kendini. Bu hoşlarına gider döven satan deger vermeyen alkol madde bagımlısı inançsız çalısmayan erkek lere köpek olurlar. Kim onlara deger verir sever sahip çıkarsa dolandırıp aldatıp giderler. Bu sistem asla degişmez unutma
Hiçbir zaman bir kıza acı çektirecek kalbim olmadı. Acı çekmekten zevk alan değilde biraz duygusal bir eşim olmasını isterdim. Eğer duygusal birini bulamazsam bende vazgeçicem duygusallığımdan. Umarım kızlar beni duygusallığımdan vazgeçirmeye çalışmaz 😀
Temelinde kadınların ''sözümü geçiremiyorum, öyleyse güçlü erkek'' ilkel içgüdüsü yatar. Üzülme olayı kadınların tarafında da kankalarıyla ağlaşıp sarılmayla geçer ve eski hale dönülür abartmamak lazım.
,
Buda büyük bir muamma,
Ağlatıp üzecek şerefsizler ile çık.
Hafif göbekli saçları seyrelmiş erkekler ile evlen neymiş aile babasına uygunmuş!!!
.
O sadece kadınlar için geçerli değil, mazoşistlik her cinste var. Aşağılayınca, üzünce daha çok değer veren tipler var, onlara Narsistler diyoruz, onları seven çok olur :)
Peki siz neden sizi üzen kızlara takılı kalıyorsunuz da bizde sizin gibi erkekleri seviyoruz 🤔
En iyisi tek gecelik olanı sjsj
Tam tersi çok sevdiğim bir insan bile olsa soğurum ben ondan hayatimdan çıkarırım aksine erkekler öyle
Garılar öküze taparlar
Ben de bir öküz olacağım büyüyünce.
Bana yatırım yapsın şimdiden 34 bedenli çıtırlar 😃😂
Olay tam olarak öyle değil birine aşık olunca otomatik olarak yaptığı her hareket , söylediği her kelime onkadar umrumuzda oluyor ki ister istemez üzülüyoruz
Evet, genelleme yapmak ve cinsiyetçilik doğru olmaz ama bu tarz insanlar tanıyorum. Geçmiş ve yaşanmışlıkla alakalı olduğunu düşünüyorum.
Erkeklerde kendini üzen kadınlardan hoşlanıyor insan ruhu acı çekmeye ve olmazlara meyilli, bize imkansız olan neyse onu isteriz hep sebebi bu
Bazilari aci sever, ama unutmayalim, acı sevenler acı verir.
Asla hic kimseyi mutlu edemezler, kendileri mutlu degildirki
Bizde tam tersine üzmediğimiz için kaybettik benim için doğru olan budur. Umrunda bile olmayan erkeklerden hoşlansınlar😉
Küfür etmemem lazım.. Küfür etmemem lazım.. Küfür etmemem lazım..
Çünkü çok '' SAFLARDIR ''...
Kendilerini üzen erkekten hoşlanmazlar, Sevdiği erkekler onları üzer.
Onun bize iyi geldiğini düşünürüz, sadece bugünlerin gececeğini düşünürüz ama öyle olmuo malesef, yanlış kararlarımız hepsi
Ben beni üzeni sevmem. Huzurumu kaciriyorsa kapiyi gösteririm.
O zaman bu tiplerden hoşlanan tüm hemcinslerime Mehmet Erdem'den Acıyı Sevmek Olur mu? Şarkısını armağan ediyorum
cünkü yaraya tuz basınca daha çok can yakar ve oraya odaklanırsın..
Kadınlar yanlış erkeğe aşık olur. Erkekler doğru kadına yanlış yapar 🌺
İnsanlar çogu zaman onları süründürenlerden hoşlanır
Şahsen ben hatanin bende olduğunu düşunerek üzulsem de vazgeçmiyordum. Ama vazgeçtim doğruyu gördüm
Herhalde insanı üzen daha bir ulaşılmaz görünür sonra onu istersin belki ondandır.
Şevkatleri ve karşısındaki erkeği düzeltme çabaları ama öyle yapan kadınlar boşa kürek çekiyorlar
Dışarıdan bakıldığında bana da öyle geliyor. Yine de genelleme yapmak doğru olmaz.
Nerde it uğursuz var onlara taparlar üstüne dayakta yerler anlam vermek zor
Bizi seveni biz sevmiyoruz. Sadece kadinlar icin geçerli değil sanki?
Beni üzecek adam s. gitsin. Ben sevmiyorum üüzen adam.
Kadınlar yanlış adama aşık olur, erkekler doğru kadına yanlış yapar. 👍 Kural bu basit 😃
Aptaliz da ondan b,, k var sanki bak isine yuru yoluna bir erkek icin degmiyor emin olun
Öyle deme çiceksiniz siz
Nerden bilelim bu da şerefsiz siz de manyaksınız he
Üzen değil.
Paralı veya yakışıklı cool takılanlara bakarlar.
O erkekler o kızların analarınıda şey etseler, o kızlar yindede severler...
aynen, sabahın köründe uyanıp günaydın yazan erkekler yerine gece uyumadan önce onu düşünüp masturbasyon yapan erkekleri tercih ettiler
türk kızlarının büyük çoğunluğu beynini kullanmaktan aciz. ucuz duyguları tamamen özenti ve sahte.
siz erkeklerin aşağılık kompleksi... türk kızları beyinsiz değil, sizin anlama kapasiteniz yetmediğinden bu kanıya varıyorsunuz. önce algılama kapasiteni geliştir andaval seni
@burayabilegeldik o yüzden kendine şiddet uygulayan hatta kendini öldürten öldürmeye teşebbüz eden adamlara bağlısınız kul kölesiniz. sorsan seviyor sokarım öyle sevgiye. ama adam gibi seven adam doğum gününü unuttu diye veya pahalı hediye almadı diye terkedersiniz böyle tiplere müstehak. Andaval sen ve senin gibi cahillerdir
Şerefsizlerle sürter sonra evlenecek adam gibi adam arayıp yamanacak birini ararsınız. kocam bana mangal. yapıyor diye boşanan bir cinsten beklenirki işte bunlar hep beyinsizlikten. empati yoksunluğundan. yemeğin tuzu yok diye karısını döven erkekte aynı derece beyinsiz. ama kadın tarafı bu konuda çok ileride...
Seveni dikerler, dikeni severler diye bir söz vardı, galiba öyle bir durum var.
biz üzen erkekleri sevmiyoruz, sevdiğimiz erkekler bizi üzüyor
Heeyytt buraya cigerimi bırakayım mı
bırak
Ne vicdansızsın haa ben ne yapcam 😂😂
Biz şerefsiz seviyoruz yaa nedenini bende çözemedim daha üzülünce daha bir aşık oluyoruz bahzhaha
Ulaşılmayan olunca daha bir değerli oluyor nedense😂😂
Ben de sürekli düşünüyorum ama cevabını bulamadım. Bir erkek benimle ilgilenmediğinde, beni üzdüğünde bana bir şeyler oluyor 😄
@Uyumsuzuz şaka değil 😄
Mazoşist kızlara bayılırım. Her türlü ezerim onları
Bu olaya deveye diken yarar ya da stokholm sendromu denir
Belirli olgunluğa erişince giden bir şey bu ergenlik kalıntısı en fazla 23ten sonra geçer 😛
Her iki tarafta öyle bence biz erkeklerde üzeni seviyoruz çoğu zaman jsjs
Gerçekten 😂 bende bilmiyorum ağzının içine bakan varken ağzımızın içine sıçanı tercih ediyoruz