Aciz görünmeyi öğrenmem lazım
Güçlü durmaktan yalnızlığa sevgisizliğe mahkum kaldım
Nasıl aciz olunur anlatın hele
Güçlü durmaktan yalnızlığa sevgisizliğe mahkum kaldım
Nasıl aciz olunur anlatın hele
Yönetebilecekleri, kullanabilecekleri, aciz kızları severler genelde. O yüzden böyle bir insan olmayacak. Her zaman kendin ol, doğru insan karşına çıkar elbet.
36 yaşındayım çıkar mı sence
Çıkabilir. Kendinden genç biriyle de birlikte olabilirsin. Kalbin güzelse doğru insanla tanışırsın elbet. İnsanları tanımaya çalış, iyi biriysen sana değer veren, seni seven insan doğru kişidir.
Erkekler büyük istemiyor. Hayat hiç öyle denge gütmüyor ama teşekkür ederim yine de
Anlaşabiliyorsak ve seviyorsam büyük biriyle bir ilişki kurabilirim mesela. Benim gibi olan insanlar var.
Bana denk gelmiyor işte sorun orda
Bana da doğru düzgün insan denk gelmiyor. Doğruysak hep, doğru birini bulmak zor oluyor. Maalesef ki hayat böyle.
İnşallah gelir sen bulursun o da seni bulur
Erkek kadın fark etmez sürekli ağlayan, mızıldanan çözüm odaklı düşünemeyen insanlar beni kendilerinden iter. İşin içinden çıkılamaz bir durum olur beyin durur güvendiğin kişiye danışırsın orası ayrı tabi. Siz çizginizden şaşmayın bence..
Yok değişmem zaten
Cevap
7Cevap
evet cidden zevksiz bu erkekler kendilerini atm olarak gören kızlardan hoşlanıyorlar
Sürekli pozitif kalan insan beni derdini paylaşacak kadar yakın bulmuyordur.
Sürekli olumsuzluk saçan insan da beni kullanıyordur.
Denge.
Evet ya bence de.. pozitif olunca hemen kaçıyorlar.. Ne yapalım ağlayalım mı surekli..😅😅
Evet ağlıcan şikayet edicen tüm dertler seni bulmuş gibi davrancan
Aahhahah
Aciz kızları değilz bizi laf saydıracak değilde sığınacak liman olarak görenleri seviyoruz.
Laf saydırmak ne alaka?
Allah bi çene vermiş, gerisini unutturan...
Ben çok konuşan biri değilim. Derdimi anlatmam şikayet etmem oluruna bakarım.
Çeneyle bağlantıyı sorumla nasıl kurdunuz anlamadım
Sen öylesin demedim, genel olarak bende hep böylesine denk geldiğim için yalnızım.
Aciz kızları severler
Bende dert yanmayan ariyorum ya 😅
hangi erkekler onlar
Doğru kişilere denk gelmemişsin demekki
Yok sizin genlerinizde var o
Hayrdir mesleğin genetik mühendisliği falan mı gen analizi mi yapıyorsun tanımadan ön yargılı davranıyorsun bende tüm kadınları aynı kefeye mi koymam gerekiyor
Erkeklerin genelinde korumacılık kendini güçlü hissetme duygusu yok mu
Bu sadece erkeklere özgü bir durum değil ki insanların genelinde var ayrıca korumacılık kendini güçlü hissetme duygusuyla senin aciz görünme isteğin ne alaka muhtemelen yaran var hemde baya büyük bir yara sanirim
Ne gibi bi yara
Bilemiyorum aciz görünmek güçlü görünmemek isteyen ve erkeklerin hepsini aynı kefeye koyan sensin artık nasıl bir yara aldıysan reddedilme beğenilmeme ya da başka birşey farkedermi ne olduğu karşına çıkan erkeklerde gördüğün olumsuz bir durum ya da davranış yaklaşım yüzünden tüm erkekleri aynı zihniyette olarak düşünüyorsun karşına doğru bir kişi çıktığında da on yarginla ulaşmasını engelliyor sonra şöyle olmaz mı böyle olmaz mı diye hayiflaniyorsun
Ayrıca erkek ya da kadın farketmez herkes şikayet etmeyen dert yanmayan pozitif kişiliğe sahip birisi olmasını ister ama erkek veya kadın ayrımı yapmadan herkes şikayet ettiği dert yandığı negatif olduğu durumlar vardır kimse dört dörtlük degildir
Neyse cevap vermicem sana
Doğru söze verilecek cevap olmaz ki zaten
Yollu seviyorum be
Yollu ne be
Tamm
itici gelir ondan
Seni seviyorum 😏😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?