İtici mi gelir, merhametli, sevdiğini gösteren, özel günleri unutmayan, kızı merak eden erkek modeli.
Bu tarz erkekleri kadınlar neden terk eder veya aşık olmazlar?
İtici mi gelir, merhametli, sevdiğini gösteren, özel günleri unutmayan, kızı merak eden erkek modeli.
Bu tarz erkekleri kadınlar neden terk eder veya aşık olmazlar?
Aslinda asıl olay erkeğin ona iyi veya kötü davranması değil. Kadinlar hoşlandıkları erkeklerin hatalarını tolere eder. Hatta bu yaramaz çocuğu ben adam edeceğim anacligina büründükleri için size yaramaz çocukları seviyorlar gibi gelir ama olay başka.
Sen nasıl davranıyorsun veya erkek nasıl davranmalı kadına?
Cevap
2Cevap
Bende böyle bir soru sordum erkekler hep kullanmaya mı çalışıyor köyü niyetli mi diye
Kadınlarda daha fazla bu demek ki, daha çok yaygın bir şey. Kadınların yüzde 90 i söylediklerinin tersi erkeğe çekim duyuyor. Yüzde 10 sa evlenme çağında çocuk için efendi adam seçiyor ama sevmiyor, amaç çocuk yapmak
Dediklerimden nasıl böyle bir anlam çıkardın? Benim sormak istediğim iyi adam kalmadı mı demekti
İyi adam var kadın sevmiyor, kadınlar ilişkide biraz hirpalanmak istiyor, erkeğin arada onu asagilamasini istiyor
Alakası yok ben asla ayrılmam sevdiğimden aldatıldım öyle ayrıldm çok hassas biriyim öyle hırpalamaya gelemem öyle de davranmam
Yas kaç ki senin bunları düşünüyorsun
Ne alaka
Vahşi içgüdüler
Erkek nasıl davranmalı sence kadına
Maskülen
Örnek verir misin en bariz örnekleri neler
Onlar pşt seviyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?