AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
Namaz kıl, dua et
Sana söz veriyorum faydasını göreceksin
dostum katılıyorum +
bu mantığa göre ateistlerin hepsi depresif ve bunalımda olmaları ölümüne mutsuz olmaları lazım
sasırtıyon rusasıgı
+10000000 falan yok mu bu sitede o_O
Daha da depresyona girmek istiyorsan yap.
Ateistlerin hangisi ruhen sağlıklı
soruyorum lütfen
kibirli kendini beğenmiş ölüm /yokluk korkusu taşıyan kendilerini süper zeki milleti aptal zanneden ergenlerin az gelişmiş versiyonları...
Ben 3 yıldır bu ruh hali içerisindeyim, dua ediyorum namaz kılıyorum ama bir boka yaradığı yok, birde faydasını göreceğini söylemişsin bende niye olmuyo bu, yoksa Allah benim bir tarafımı diğer insanlara kıyasla eksikmi yarattı, cevaplarsan sevinirim ha birde birazdan yatsı namazınıda kılıcam onuda söyliyeyim. ama hiç bir faydası olmayacak.
şu an bende de aynı durum var. üzerine bir de uykusuzluk eklenince tam oluyor. derslerin yoğunluğundan ve stresten kaynaklı. ne kadar hayır dersen de ileride iş bulamama emeğinin boşuna gitme korkusu bu.
Gogıla ruh sağlığı için bitkisel çözümler diyerek arama yaptır.
Bende panik atak var.
İlaç kullanıyroum ama ilaçlarda param parça yaptı beni.
Kullansam bir türlü kullanmasam bir türlü.
Ispanak ve maydonoz kürü gördüm.
Deneyeceğim istersen sende bak.
Aynen bendende o kadar bir psikoloğa git ayni zamanda kuranla tedavi ol bunlara rukye ci deniyor youtube ve facebook ta
Kuranla şifa rukye diye aratıp ulaş yardımcı olunur
Buna ulaşabilirsin cvb bekliyorum
Ben çok faydasını gördüm inşallah iyileşeceğim
Ben rahatsızlanip doktora gittim defalarca bir şey çıkmadı
Kendine rukye yapıyorum şu an kendimi iyi hissediyorum
Tavsiye ediyorum
Bence direk depresyon deme , bnde o testlerden bir kaç tane yaptım ama depresyon çok ağır depresyona girenleri gördüm bizimkisi iç sıkıntısı bende ailemden baya uzağım bazen öyle boşlğa düşüyorum ki bu ben miyim bana ne oluyo diyorum
Yaw arkadas saglam adami depresyonda gosterir bu test gayet normalim depresyon dedi canin sıkılmıs biraz bunalmis olmalisin bu kadar kasma kendini zaman cok hizli geciyor madem bitirmek zorundasin uniyi tadini cikarmaya bak hadi allaha emanet
Bunun. Ana temeli sitres bundan kurtulmanın yoluda ensevdin aktivilerle meşgul ol ya da görüşüne güvendün dosttunla paylaş ki atlatasın isal bile detayına inildinde strese baglıymış bukadar sıkıntı bir durum umarım atlatırsın
Hobi edin kendine haftasonu boş mu? Git halkegitim kurslarına veya özel kursa. Gitar ogren keman öğren tiyatro egitimi al. Ebru hat vs. Kurslarına gitt. Ben şahsen haftasonumu bu tür etkinliklere ayirdim. Kursta olduğum vakit ne dert aklıma geliyor ne sıkıntı. Ne stres kalıyor ne başka bir şey
Evet ayni durumu yasayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum. yaşam enerjimi bitirdim tıpkı senin gibi sadece Ağlıyorum yapacak bir sey gelmiyor elimden. Oda arkadaslarimdan tiksindim. Birakmak istiyorum okulu falan ama iste elimden gelmiyor bu. Spora filan kaydolayim diyorum artık. Sen de yapabilirsin. Az kaldi dişimizi sikmaliyiz.
kesinlikle hiç bir şey düşünmeden arkadaşlarınla çık dolaş hayatına aşk sok çok düşüncelere dalma biraz rahatlamaya ihtiyacın var aileni ara bol bol onlarla konuş yalnız kalma
insanın psikolojisi yaşadıklarıyla, çektiği acılarla bozulmuyor. psikoloji yalnızlıkla bozuluyor.. sıkıla, patlaya karış insanların arasına. sakın yalnızlığa çekilme
Aynısı banada olmuştu üniversite 3 te ve hala bunun etkileri altındayım neler yapmadımki pskiyatrlara gittim pskologlara hatta hipnoz tedavisi bile aldım hatrı sayılır bir ücrete ancak insanın beyninde filan bitmiyor insan hep o cıvıl cıvıl ortamda olmak istiyor bence kendimize yeni bir ortam kurarsak daha mutlu olabilirz ancak bu benim için artık iyice zor bir duruma geldi senin için umarım mümkün olur :)
bu yaşlarda ara sıra depresyona girmek normaldir panik yapmamak gerek. anı yaşamaya çalış, geçmişi fazla düşünme, gelecek odaklı olma, plan yapma. can yakıcı müzikler dinleme. fırsat buldukça soğuk duş al iyi gelecektir. muz, cikolata gibi serotonin artirici besinler tüketebilirsin. bol bol yürüyüş yap mümkünse ağır işlerle uğraş , yor kendini spor yap. saç rengini veya modelini değiştir
Bu işin yaşla ilgisi yok bir kere, onu belirteyim. Ben üniversiteye başladığımda depresyondaydım , üniversite öğrenimim boyunca depresif kaldım ve aldığım tedaviler işe yaramadı. Üniversiteyi ( mak. müh.) bitirdim , şu an yine aynı duyguları yaşıyorum. Kendini bulmak sanıldığı kadar kolay değil. Sırf para kazanmak için yaşamak ve kendine uygun mesleği bulamamak bence depresyonun sebeplerinden birisi...
Okulda sınava gire çıka, depresyona bile testle giriyorsun. "Enteresan"
Inan kelin ilaci olsa kendine surer... Yardimci olmak isterdim. Sadece sana verebileceğim tavsiye bir psikologla görüşmen olacak. Ama kendini ilaca falan verme. Direnmelisin.
üfff için şişti valla. depresyonda olan sana nasıl yardım etsin. şöyle düşün ya dünyanın en çok acı çekeni sen misin? milletin ne problemleri var sen oturmuşsun koka koka ağıyosun. soyutlama kendini çevreye karış.
Aglamıyorum , sorun da biraz burada. Mutsuzum bu bir gercek ama gercekten dıs dünyaya tepki veremiyorum. Biri ölüyor aglamıyorum , espri yapılıyor gülemiyorum , içimden hiçbirsey yapmak gelmiyor.
Ben hayli cikamadim bu yasa kadar bak :(kendimi bir çok konuda da yetersiz nesil görüyorum kzguvenim yok oldu ben ne yapabilirim soylermisin ailevi sıkıntılar problemler beni bu hale getirdi hiç mutlu değilim neşem yok bitmiş tukenmis ve ölümü bekler gibi bekliyorum oyle:(
Okulu bitirmene az kalmis sonrasinda hayatin duzene giricektir sanirim
Ben uzun saç severim ama saçlarımı kısa kestirdim kitap okumayı da bıraktım eğlenceli hobiler bul derim :) benimde çıkamadığım depresyon var ama şimdilik iyiyim 😊
kesin çözüm değil bence... anı kurtarmışsın
Onceden zevk aldigin seyleri falan yap. pasta falan yap deli gibi :) susle istedigin sekilde :) mutfak ii gelir bu durumlara :)
bende depresyona girdim diye gitmiştim B12 eksikliğinden öyle olmuşum ilacı kullanınca cidden mutluluğum geri döndü ama bu seferde çok kilo aldırdı :)
Benim de geçmişimde benzer sorunlar oldu. Atlatılabiliyor bütün bunlar. Etkinliklere katıl, yeni birileriyle tanış, evde oturup kendini dinleme.
bence alışveriş :)
ben depresyona girdim yani doktor öyle dedi anti deprasan falan verdi ama ben senin gbi değil benim midem bulanıyodu stres kaynaklıymış.
içtim bir kutu 5mg turp gibiyim :D
Hayırlı olsun edirneli
anaağğğğmm bende depresyondaymışım yaaa :
nasıl da hissettirmiyor keretaa :(
napcaaz biz şimdi? :(
Cik o depresyondan :)
@osimdiasker33 peki 😊
Niye giriyonuz ki anlamuyorum zaten :) hemen cik fazla durma
Baska doktora git
ya da telefonla terapi yapanlara basvur
ben gecen yil oyle kurtuldum
depresyon zor insanın eli ayağı tutmuyor
Uzun süre tedavi gordum
once baska doktor dene
ya da luatral veya prozac basla en kotu ihtimal
mevsimsel değişiklikde olabilir. eve kapanmamanı öneririm. hayat uğraş gerektirir paxil adlı bir ilaç var onu araştır isetrsen
pharmaton u araştırmayıp kullansaydın, plaseboyla şimdiye iyileşmiştin, bağışıklığını da güçlendirmişti
Yakın bir durumdayız. Yalnızca buraya bütün özel hayatımı dökmek istemesem de seni çok iyi anlayabiliyorum
ben dans sayesinde ayaktayim.
dans tutkunuyum cunku.
hayat askim o.
Baslica her sheyi bosh ver. Eglen, gez umursamaz ol.
Bence öncelikle arkadaşlarından başlamalısın inssn yalnız hissedince kendini daha kötü oluyor ://
Okucam diye 3-4 yıl hersey den uzaklasiyorsun arkanda destek yok anan baban 300-500 gonderiyor idare et edebilirsien daha bir sürü sorun okul bitince istediğin işi bulabilecekmisin bir sürü muammma sana hak veriyorum
hiçbişey yapamazsın, yapsaydın zaten depresyonda olmazdın :S
hep yapmak istedigin ama zaman ayıramadigin bir hobine yonel ve standart yasamindan vazgec...
Ben depresyonda olduğumu düşünmüyordum, depresyondasın dedi. :-o
Oysaki farklılıklar sezinliyorum diyince lezbiyenim diyecksin sanmıştım
sadece bir geçiş dönemi yakında kendiliğinden yoluna girer herşey eski haline döner belki de dinlenmen gerekio sdece
Hayat beni ittiğinde, ben daha sert itiyorum.
Denemelisin.
Depresyondaymışım bende. Hedeflerim olmasa geçen sene kendime kıyacaktım zaten. Mutlu olamıyorum 1 gün hatta 1 saat mutlu oluyorsam diğer saatler mutsuzum. Dinsizim bu arada dine bağlamayın.
Şu koskoca evrende bir bakteriden farkın yok zaten toplasan 80-90 sene türkiyedeyiz 60-70 sene ömrün var dolu dolu yaşa ufak tefek şeyleri kafana takma hayatla dalga geç ne kaybedebilirsin ki?
Abicim öyle her teste inanıyorsunuz sonra hastalık hastası oluyorsunuz. Sıkılmışsındır büüyk şehirden küçük bir şehre taşındıysan. Başka yerde olsa sıkılmazsın. Ve yeni çevre lazım sana.
https://i.hizliresim.com/9v3WLk.jpg boşver gel oynayak
Bende ayniyim
İyiki bu sorunu paylaştin
Teşekkürler
depresyon geçirmiş biri olarak söylüyorum. aslında tam depresyona girmiş sayılmazsın. o haldeyken insan kitap dahi okuyamaz, okusa da anlamaz genelde. biraz çık dolaş. çevre edin, sosyal aktivitelerine katıl üniversitenin.. vs vs..
testi yaptım depresyondasınız yazdı. Kendimi hiç öyle hissetmiyorum, depresyona girmek için ne yapmalıyım? :D
Arkadaşlar ini iyi seç Ailenle daha fazla vakit geçir kendini iyi hissedeceğini şeyler yap eminim çabucak atlatirsin
ilaç hobi felan hepsi boş.. beni dinle extrem bir aktivite seç kendine.. mesala yamaç paraşütü olabilir.. inan bana çok kısa süre içerisinde büyük değişimler göreceksin kendinde.
ben 18 yaşında depresyona girdim 3 yıl antidepresan kullandım baktım olmuyor bıraktım , günümüzde depresyonda olmayan kişi sayısı çok az çünkü şartlar çok az mutluluk vaat ediyor
benden sana gelsin :D
Bende aynıydım arkadaşlarımın beni anlamaması yüzünden uzaklaştım arkadaşlarımdan
Bence durum tamamen daha farklı bir internet testine dayanarak ben depresyondayım dememelisiniz. Ona bakarsak şu anda bende mutsuzum yaptığı hiçbirşeyden keyif almamaya başladım sıkıldım daraldım. Ama bunun adı kesinlikle depresyon değil sanırım
depresyondan kurtulmanın en iyi yolu spor dene derim :)
Hafızana format at (sil baştan şarkısını dinle),1 DEĞİL 3-4 kişiyi idare et o zaman onlarda seni mutlu eder
Bu soruda herkese hitap etmissin günümüzün sorunu depresyon
Bu konu da düşüncen nedir bilemem ama bir de dini bişeyler okusan ciddiyim faydasını görürsün kalbine bir serinlik çökecektir. Kuran bilmiyor san mealini oku.
yaşın gereği belirtiler bipolar ile örtüşüyor özelden gel bir kaç şey sorucam
Ayağını sıcak tut başını serin kendine bir iş bul derin... YUNUS EMRE
Ayağını sıcak tut başını serin kendine bir iş bul DÜŞÜNME derin OLACAKTI DOĞRUSU..
O test yalannn😩 bende depresyondaymisim, ki alakasi olamaz asghs😄😄
Doktoruna git ve ona ilacın işe yaramadığını söyle.