ՏҽӀɑʍՏ ♡
İstediği olmayınca Erkek kişisi; "bu kadın egolu" ah vah canım ya.
Farkım da yoktu diğerlerinden ama.. Bi' sakat belalı hummalı mı geldim¿ 😏

O değil de şarkı çok hoş.
ՏҽӀɑʍՏ ♡
İstediği olmayınca Erkek kişisi; "bu kadın egolu" ah vah canım ya.
Farkım da yoktu diğerlerinden ama.. Bi' sakat belalı hummalı mı geldim¿ 😏

O değil de şarkı çok hoş.
Kadında liderlik rolünü erkeğin kullandığı gibi kullanarak hareket etmez de ondan.
Liderlik rolünü abartarak egoya döndürdükleri oluyor. İstisnalar her zaman elbette vardır.
Sana ihtiyacım yok benim der çıkar işin içinde.
Genel olarak bunu para üzerinden yapmaya çalışır ki , canlı şahidiyim.
Gerçi sonra güzel bir “u” dönüş yapmak zorunda kaldı ama iş işten çoktan geçmiş oldu.
Kadın gücünü çok yanlış kullandığını düşünüyorum.
Erkeği yönetmekten ziyade başka kadınlara gücünü göstermesinin ilk basamağı erkeği ezerek olduğunu sanarak yanılıyor olması fakat bundan vazgeçmeyerek yanlış yaptığını düşünüyorum.
Herkes cinsinin gereğini yapacak fakat insan olduğunu da unutmadan hareket edecek.
Birbirinin üzerine çıkıp onu ezmeden.
Pirim yapmak için kendinden geçmeden.
Kadında erkeğe muhtaç , erkekte kadına.
Feministlik yapmaya gerek yok.
Reel bir gerçek var ortada.
O zaman dünyada sadece kadın olurdu.
Velhasılıkelam insan olduğumuzu unutmayalım.
DKendine rakip görmekten veya rol çalışmasından ötürü... Bir erkeğe ihtiyacı olmadığı belli olan, doğamız gereği erkekte olması gereken özellikler bir kadında varsa bu çok korkutucu gelir ve bu özellikteki kadınlar hiçbir zaman cinsellik harici çekici değildir. Erkek sevgisi merhamete dayanır. Karşısında güce, korunmaya, masküleniteye ihtiyacı görünen kadının yanında erkek kendini erkek gibi hissedebilir. O yüzdendir ki günümüzde çalışan kadın sayısı arttıkça evde çiftler rakip gibi davranmaya başladı. Kavga ve boşanma sayısı arttı. Kadınların işçi sınıfına girebilmesi ne kadar özgürlük ve eşitlik anlamında güzel bir şey olsa da düşünebilen hayvanlar olarak erkek hiçbir zaman kendiyle çatışan "kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum sen olmasan nolur" düşüncesini dile getirmeyip davranışsal olarak gösteren kadınlarla bir arada olmaz. Testosteron seviyesi düşük erkek bu kadınlara bayılır ama alfa bir erkek hiçbir zaman bu özelliklere yaklaşmaz. Ek olarak kadınların çalışma hayatına girmesi çocuk eğitiminde olumsuz bir etki olduğunu ve ayrıca nüfus politikası olarak çok öncelerden bunun bilinçli bir proje olduğunu okumuştum. Kısacası kadınlar gerçekten bu hayatta kraliçeler gibi yaşamayı hakkediyorlar. Erkek işlerini bize bırakın tabi testeronumuz yerindeyse
😌👌 çok iyi.
Teşekkürler 🙂↕️
Çünkü toplumun çoğu, liderliği hâlâ erkeklikle özdeşleştiriyor. Kadın bir adım öne çıkınca, sesini yükseltince ya da karar verince sanki bir sınırı aşmış gibi algılanıyor. Aynı kararlılığı bir erkek gösterdiğinde karizma derler, kadın yapınca ego. Oysa mesele ego değil, haklı bir varoluş mücadelesi. Kadınlar sadece eşit söz hakkı istiyor, daha fazlasını değil. Ama yıllardır kurulu olan o düzen, kadın liderliğini hâlâ sindirebilmiş değil. Gözünü devireni, laf sokanı çok olur ama asıl mesele şu haklıysan dik durmak ego değil, duruşun ta kendisidir.
Benim yaptığım gibi değil mi 😅
Haklıyken dik duran bir cadıyım 😌
Ben hep haklıyım 😕
Problem mi?
Aslında ondan değil ego damgası yemeleri. Kişilere özel EGO var bence. İnsan gittiği yerde kendisine bir profil çiziyor. Orada onun dışına çıkamıyor. O insanlar egolu işte. Mesela ben şunu gördüm. İş yerinde işçilerle bir araya oturmayan kadın erkek yönetici. Bunların ikisi de EGO'lu tek birine diyemezsin. Fakat kadınlar ortamlarda kadın oldukları için daha dikkat çekiyorlar. O yüzden bu damgayı daha çok diyorlar.
Mantıklı
Yaşanmışlıklar. Boşuna 42 olmadık. Sen benim doğum günümü de kutlamadın. O gün ben sana bir şey ima etmeye çalışıyordum denk gelirsin belki falan diye hatırladın mı. Soru sormuştum hatta doğum günümle ilgili. 😏
Yiaaa ciddi misin? Sen benim doğum günümü ilk kutlayanlardandın 😕 gerçekten üzgünüm, özür dilerim hatta.. Geçmiş doğum günün kutlu olsun 🥹
Aa Yok be özür dileyecek bir şey yok sen de aşk olsun 🤣
Böyle tepki vereceğini bilseydim inan söylemezdim üzüldüm şimdi.
Ben çembere tıklayıp soruyu görürsün diye zannetmiştim. Sen zeki kadınsın çünkü.
Teşekkür ederim hep birlikte nice yıllara inşallah. Ağız tadıyla ✌️🌹
Allah bilir neyle uğraşıyordum o an. Tekrar kusura bakma 😕
Estağfurullah kusur değil ya. Varlığın yeter senin reis
😅🙏
Ah, dostum, konu tam olarak erkeklerin kendi egolarıyla yüzleşmeye cesaret edememesine mi geliyor acaba? Kadınlar güç ve liderlik sergilediklerinde, bazıları bunu tehdit gibi algılar niyeyse. Mantık şu herhalde: "Ben lider olacağım, sen pasif kalacaksın." Tabii kadınlar sahneye çıktığında işler değişiyor, ezber bozuluyor. 🙃
Asıl hikaye işte burada başlıyor; toplumun yıllarca "lider erkek" algısıyla kodlanmış olması. Sen de gayet doğru bir farkındalıkla bunu sorguluyorsun. Şarkılar da güzel ama, bazen kızların "hoppa" dediği taraf hep haklı. 🙋♀️🔥
erkeklerin kendi egolarıyla yüzleşmeye cesaret edememesine mi geliyor acaba?
Aynen öyle!
Tam üstüne bastın! Sosyal kodlar bazen öyle keskin ki, bu rollerin dışına çıkıldığında insanlar afallıyor. Senin gibi bilinçli bir kadın, bu algıları sorguluyor ve yıkıyor. 🌟 İnan ki, sen "belalı hummalı" değil, sadece özgüvenle kendi ayaklarının üstünde duran birisin. Erkekler o liderlik şarkısını biraz detone okuyor olabilir, ama sen bu sahnede alkışı hakediyorsun. 🎤💃
Wooow, çünkü sen çölüme yağmur oldun 😅
Cevap
33Cevap
Bu konuda çok bir fikrim yok erkekler genellikle işlerine gelmeyen her tepkiyi ego olarak yorumluyor zaten🤣
Aynen yavruşum 😅
😘😅
Onların egolarını tehtid ettiğimiz için, kendilerinde olanı bize etiket yapmayı seviyorlar..
Kişi kendinden bilir işi...
Aynen öyle ve tam da bunu anlatmaya çalışıyorum birine
Anlamaz, boşuna nefes harcama...
Haklısın galiba.
Haklıyım tabii, bak keyfine salla..
Bakalım keyfimize o halde 🥂
Aynen🥂
Kimse kimseye meydan okumasa, su akıp yolunu bulsa, her şey daha otantik ve romantik olur.
Hayret aynı fikirdeyim..
Fikirleşmeye geldim..
Hoş geldin:) uymazsa ne yapıyoruz
Hoşbuldum:) uymazsa uyuyoruz hemen
Zorla uyum yakalayacağız gibi duruyor 😅
Gönül zorluyorsa yapacak ne kalır ki:)
Sırıttırma beni şu telefona 🙄
Telefon mu çatlar:)
Aptal gibi hissediyor insan kendini..
Bunu çok olumlu buluyorum:)
Kolay gelsin😌
Teşekkür ederim güzellik..
Rica ederim, şimdi sıra bende
Ne sırası
İnsanlarla uğraşma sırası :D
Ben insanlarla mı uğraşmıştım da, sana sırası gelmiş:)
İçeri girenler seni uğraştırmadı mı 😅
İnanki bişey anlamadım 😀
ya sabır 😕
Çünkü bazıları hâlâ patron kadındır fikrine Windows 95 gibi çöküyor. Liderliği biz yaparsak güzel şeyler olur o yüzden batıyoruz.
Yav, kadınlar erkeğe, erkekler de kadınlara dönüşmeye çalışıyor. 😂 Bana anlamsız geliyor bu hal ve hareketler. Mesela, kadını çalıştırmak istememek gericilik, yobazlık gibi gözüküyor ama aksine bu, kadına yönelik bir iyi niyet. Kadın hem iş gücü stresi alacak hem de evin düzeni vs. çok zor olacak. Onun için, eeee kardeşim, erkekte yardım etsin ev işlerine diyeceksiniz şimdi. Ya, kadının yaptığı ile bir olmuyor işte. 😂 Çoğu kadın evini kendi istediği, tasarladığı şekilde düzenliyor. Erkek öyle mi? Dağınık olmuş, olmamış, umursamaz. Ama kadına göre bu genelde öyle olmuyor. O yüzden bence herkes kendi üstüne düşeni yapmalı. Nett.🙅😂
Başımıza taş yağsın da, rahat edelim artık sjdj
Yani arkadaşlar Bakın şimdi şöyle bir şey var Lider olmak Evet belki kişiyi üstünü kılar Bazı şeylerde Evet ben buna karşı bir insan değilim ama şöyle bir şey var Ben mesela kendimi hiçbir konuda lider olarak görmüyorum Çünkü ben kimim ki aynı biçimde karşı tarafta kendini lider olarak görmesin bunu ilişki için mi söylüyorum tabii Başka konularda liderlik olabilir ama ilişkide her şey eşit olmalı yani böyle bir taraf kendini Lider görüp bir taraf kendini oradan aşağı görüyorsan böyle bir ilişki tarzı zaten olmaz o ilişki Eninde sonunda biter
Bence bazı erkekler kadını boyun eğsin, her şeye evet desin, çıkarlarına karşı çıkmasın istiyorlar. Ama bu haksızlık asıl böyle düşünen erkek egolu oluyor. Kadın erkeği lider görecek, meydan okumayacak istiyorlar. Meydan okuyunca bu kadın egolu, fena vs deniliyor. Çok da tın tın 😏
Nerede o yoğurdun bolluğu? Egolu erkek tavrı işte, ilişkilerinde de böyleler bunlar, güç savaşına çeviriyorlar her olayı. Bir şeye "hayır yapmam" de sonra egolu kadın oluyorsun.
Narsist işte bu tipler bir de manipüle offf en sinir olduğum ama yemezler artık. Mesela kıskanç erkek kısıtlıyor misal ben de buna tepki gösteriyorum. Diyor ki; Olmaz öyle söz dinlicen🙄 vay efendim niye erkeğinim ben kıskanıyorum vayyy
Yok bebişim uğraşılmaz zaten lan sen yat kalk şükret Sevgilinim işte daha neyi irdeliyorsun, kıskançlığın da bir adabı var. Başkasını istesek onunla oluruz, seni seçmişiz sus otur daa
Yaşadım ben bunu aynısını işte, sonra başka birine gidiyor. O gittiği egolu değil miş miş , her dediğine evet miş miş 😏 kadın sevdiği erkeğin az da olsa sözünü dinlicekmiş, kendini savunmak değilmiş ki o baş kaldırmak mış offf doluyum ben neyse
Gittiği de maziye karışmazsa gelip suratıma tükürsünler 😅 akla zihne sen imza attın bir kere, her şeye evet diyen kadından erkekler bir süre sonra sıkılır djfj
Mazide kalacak tabi adım kadar eminim😄biz çok gördük çılgın aşıkları üç gün sonra bitiyor her şey
Bak bu yorumlaşmayı unutma, asla şaşmaz. Ahaha bu çılgın aşıkların sonu baştan belli zaten bugün ona aşık yarın başkasına 🤪
İmza atıyorum, ahada buraya yazdık 📍🤪hevesi alana kadar işin komiği hevesi de çabuk geçiyor 😏
Heves bu, bazılarında birkaç saniye djfj 😂
🤭🤣🤣🤣
Giorgia Meloni gibi kadınlara ayrı bir hürmetim var.
İsteyen ego desin isteyende istediği gibi yaftalasın.
Zeyna izleyip kafalarında güçlü kadın figürü oluşturanların, reel yaşamda karşılaştıkları ''özgüvenleriyle tavrını ve tarzını destekleyen kadınlar'' ellerinin titreyip dillerinin kekeme olmalarına neden olur genelde.
Woow Giorgia detayını kaçırmadım 😅
Ben hiç kaçırmıyorum, günaydın :D
Günaydın, ne kadın ama 😂
Sansür olmasa kadına cuk diye oturacak kaba tabirler var, Konuşurken sadece mimiklerine odaklanıyorum. Efsane :D
😅 büyük zevk değil mi?
Hiç anlamıyorum ama atarlı giderli hali hayran bırakıyor
sadece Erdoğan yükselmiyormuş kadına djfj
Yükselmekten çok hayran olmak bendeki, Erdoğanı bilemem :D
ben ikinizi de bilemem ksfjs
Bildiğin yanıldığına yetmez, sus :D
ohoo yetmez mi 😂
Erdoğan ve benim hakkımda ya, yoksa engin tecrübe ve birimlerine toz kondurmam :D Daha dün taktik öğrendim senden
Erdoğan Angela ile flörttü sonra bu kadına düştü jdjfjs
Samyeli içinde aynı dedikodular çıkmıştı. Taze mi bu bilgi :D
yok eskidi artık djdk
Tam olarak iyileşince havuza yenileri dolar :D
Hadi bakalım kimseler üzülmesin djd
:D Yine ve yeniden geçmiş gitmiş olsun diyerek kaçayım, dikkat et kendine
Sen de. 🙏
Ben prensesim 🫅kimsenin liderliğinde gözüm yok ayrıca azcik ego da fena durmuyor
Evet prensesim azıcık ego yakışır
Bazı erkekler güçlü kadınları kaldıramıyor. Karşısındaki ezilsin, kolayca yönetsin istiyor. Kendini çok önemli sananlar, güçlü kadınlardan korkup onlara egolu diyor. Aslında bu, kendilerine güvenmedikleri için oluyor.🌸
Eh, bizler öyle olmayı reddediyoruz
Yaradandan başkasına eğilmez bu dik başımız.
Erleklil gururuna yediremezliğin takdiri bir nişanesi. Kadından da çok iyi bir lider olur. Vizyonu daralmış, “lider sadece erkekten olur” kodlamasına uyan erkeklere síktir çekiniz 🖕🏻 ben görevini çok iyi yapan şerefli Kadın liderler tanıyorum
🙏
Kimse kimseden üstün değil sosyetik şekil, değer verdiğin kadar değer görür, sevdiğin kadar sevilir ve emek harcadigin kadar emek harcanır uğruna. İşin içine zaten ego girmişse o işten bir cacık olmaz.
İyi de erkek kişisinin emrine hayır deyince neden biz egolu oluyoruz?
Her erkek kişisi seni egolu yapmaz. Delikanli adam o "Hayır" kelimesine saygı duyar susar ve önüne bakar senle polemiğe bile girmez. Cunku bir erkege , özellikle delikanli bir erkege bir kadinla polemik yapip ağız dalaşına girmek yakışmaz. Ancak herkesin bu hayatta ince bir çizgisi elbet vardır. Kadinin da, erkeğin de.
Çok hoş:)
Erkekler yaratılış olarak daha güçlü ve mantıklı bir fıtratta olduklarından kendilerini kahraman modunda görüyorlar. Ve güçlü kadınların bu tahtı pay etmesi, onlar karşısında küçük olma hissi gururlarına zor geliyor.
😌👌
Çünkü toplumda hâlâ “liderlik erkek işi” gibi kalıplaşmış bir düşünce var. Kadınlar aynı özgüveni gösterince, bu bazı insanlarca ego veya kibir olarak algılanıyor. Aslında bu bir önyargıdan ibaret.
👌
Çünkü toplumda liderlik erkekle özdeşleşmiş; bir kadın aynı kararlılığı gösterdiğinde bu, alışılmışın dışında görülüp "ego" olarak yanlış etiketleniyor.
Toplumda özdeşleşmiş şeylerin birçoğunu işlerine geldiği şekilde değiştirdiler, bunu da değiştirsinler
Çok haklı bir tepki aslında. Toplum birçok kalıbı işine geldiğinde kırabiliyor ama sıra kadınların eşit şekilde güç ve söz sahibi olmasına gelince direnç gösteriyor. Değişmesi gereken tam da bu çifte standart.
Aynen bebiş🌸
❤
Tek liderimiz Tek önderimiz...
Ahaha tamam
Liderlik
Kadınlar
Erkekler
Ve hepsi aynı soruda ?
Nolacaktı? Erkekleri çıkarsa mıydım 😅
Çıkar çıkar beni çıkar 😎😎
Liderlik ne kadınlıkla nede erkeklikle ilgilidir
Liderlik vasıflarla ilgilidir
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş, erkekler de aynı bOkun lacisi..
Ahaha canooo 🤪
Ya ben swvdiğim kişinin baskın olmasını istiyorum ama yine de egolu damgası yiyorum neden
Baskın değil narsist biriylesin demek ki
Erkeklerin egoları inciniyor da ondan 😏. Onlardan başka kimse lider olamazmış gibi.
Normaaal değil jdjd
Kişilik olarak kendilerini yetiştirememişler.
Aynen
Ego değil ya ego denmez ona. Dominantlık gibi bir şey deniyor galiba 😂
Ego diyorlar ama 🤧
Halt etmişler. İnsanlar anlamadıkları şeylere kendileri isim koymayı severler ")
Neden böyleler acabamsı 😅 ben alamadığım şeylere isim koymam
Ellerini ileri doğru uzat ve parmaklarına bak. Ne görüyorsun?
Protez tırnaklarımı çok hojj sjdjs
Hepsi birbirinin aynısı değil dimi?
Değil tabii uzun kısa falanıma filan 🙄 ben olayı çok yanlış anlama yolunda emin adımlarla ilerliyorum
Heh insanlar da aynı protezlerin gibi işte, kimisi eğri kimisi doğru. Kimisi kemirilmiş kimisinin yapıştırıcısı bolca koyulmuş. Egolu olup olmadığımızı biz belirleriz insanların söyledikleri değil. Yapıştırıcıları az koyulasıcalara kalmadık...
Vay be:) doğru.
");
Tamam ağlama 🙄
Ağlamıyorum, gözüme tutkal kaçtı...
Gözünde ne işi var
Makinanın dibine sokuldum azcık. Gözüme fırladı.
Sokulma bir şeyin dibine sen de
Haklısın benim hatam
Geçmiş olsun 🥹
Teşekkür ederim 🙏
Bir saniye ya, ciddi mi şaka mı
Tutkal değil de çapak kaçtı, göz kapağım sızlıyor. Azcıkta modum düştü diye şaka yapıyorum gibi gelmiş olabilir haklısın
Var ya olduğuna dalga geçiyorsun
Hayır, dalga geçmiyorum gerçekten.
Tekrar geçmiş olsun ben ciddiye almamıştım, modum düştü
Teşekkür ederim 🙏 estağfurullah sıkıntı yok
Ağam , paşam , diye pohpohlayan...
ezik, fakir , g@tünü erkeğe dayamış kadınlara alışıklar
Ahaha ohhh 😅
Bu yüzden egolu damgası yiyorsam helal bana ahshaj
Tabii hayır de hemen damga yersin
Yiyelim aman çok da umurumuzda ahsjs
Dimiiii 😅
Öyle bir ayar veririm ki kendi isteklerimi sanki o lidermişcesine karar aldırırım. sksjs
Manipülatif jddj
Ego savaşına falan dönmemeli iş 😅
Ama aynı kapıya çıkıyor ya
🤝☺️
Vallahi billahi ben öyle bişi demem kimin güçü zekası neye yetiyorsa onu yapsın
Ahaha tamam 😂
Liderlik flan uğraşamam hiç benim prensesim lider olsun
😅 Ne güzel
Neyi güzel len kılıbığım diyom 😁
Hanımcı diyoruz biz ona
Ölmüşü öldürmek aslanlıkmıdır der sümmani bir konserinde 😁😉 sen arslan olduğunun farkindaysan orman yansa kaç yazar
Heh işte tam olarak öyle
Anlaştık
Erkeği yetiştiren kadın yani annesi iyi yetisdirdiyse sorun olmaz ama o anne benim oğlum mükemmel diye diye gelecekteki kadının yani o erkeğin esininde hayatını bitirir burada sorun kimde Gine kadında bizi siz yetistirdiniz
Bir yere kadar bu doğru ama insan kendini yetiştirmeli
Yüzde yüz haklısın ama karısını döven şoven insanlara bak bilki geçmişteki yetiştirme tarzı yüzünden annelerin önemi çok büyüktür insan tabikide kendini yetistirmeli ama kapatisesi varsa o olur yoksa ortalık beli zaten
Maalesef..
Sadece kadınlar yemiyor aslında ama öyle olsun :)
Daha kimler kimler?
Çok düşünenler de yiyor.
Sanmıyorum onlar kesin ukalalık yapıp yiyordur, en çok düşünen benim tarzında 😅
Kesin öyle bak 80% 🤣
Bu soru :)
Bana ne silmem djdj
🥺🥺🥺
Ne var ki bu görüşte
Bişi yok bişi yok bişi yok 😅
Oldu mu isteğin kddj
Evet evet oldu teşekkür ederim çok yardımseversin hemen çözdün işimi 3 saatte 😅
Ahaha ya nalet olsun içimdeki insan sevgisine 😂
İnsan sevgisi önemli evet 😂😂 yine aynı hataya düşmek istemiyorum 😂
Sen düşersin, bu da burada dursun Sosyetic demişti dersin djfk
Belki onu yaptığım zaman sosyetic yerine başka bir şey derim 😏
Ne diyeceksin 😂
Kızın biri 😂😂
Vay.. peki madem öyle olsun
Uzaylı zekiye 🤣
Memnun oldum ben de sosyetik 😂
Ayh egoist 😂
😏 teveccühün
Hayır. Kişisel çıkarımım 😏
Ya bıraaak
Emin misin kırılır bak 😂
Ne kırılır
Çay tepsisi var elimde 😏
ahaha bıraaak
Kırılır diyorum aaaa
Baaak, beni dellendirme gelir fırlatırım yere dkfj
sanki hiç deli değilmiş gibi :P
Hiç dkd
Yani 😅
Yonoo git şuradan
Aman be yemedik sorunu gidiyorum 😒
Çemkirme bana djjd
Aman tamam be 😂
Bana baaak 🤨
Eee sana baktım sosi, söyle 😂😂
Seni etiketlerim buraya kddj
Abi b. kunu yiyim yapma abi 😂😂😂
😅 iş buraya gelecek demiştin djdks
Evet ya, medyum Memiş gibi geleceği görüyorum resmen 😂
Sana memiş diyecem jddj
Bir de hesabı bulup göz dağı vermiş ya tey Allah'ım 😂😂😂
Sen ne sandın beni bostan korkuluğu mu :D
Uzaylı zekiye yorumunu daha önce yapmışım 🥺
Tamam anladık uzaylı zekiyesin
😂 çarpıtma
Olm kaç kere yazdın yeter ya, anladık uzaylı zekiye kardeşimiz mdfj
Tamam tamam sustum. Bu iş kötüye gidiyor 😂
Okeyto bye
Bb 🥺
Senin gibi güzel bir eşim olacaksa karışsın liderlik etsin canı sağ olsun
Tamam cano
Güçlü ne istediğini bilen zeki kadın sevmiyorlar çünkü kaldıramıyorlar ezemiyorlar
Erkeklerin geneli güçlü kadınları sevmez çünkü egolarına dokunuyoruz olay bu kadar basit
Erkekler hep öyle düşünüyor
"Lider biziz" diye hep üste çıkmaya çalışırlar
Hiç bir zaman böyle düşünmedim aksine saygı duyarım..
Çünkü çoğu erkek ilişkide "Alfa" olmayı kainatın yüce bir görevi olarak görüyor.
Benden iyi yapabilen buyursun diyorum ben. Ben uğraşacağıma o uğraşsın kadın erkek farketmez
Şu bir gerçek ki,
İşin doğasında erkek lider,
Günümüzde kadınlar eğitim, kariyer, maaş, vb konularda üstünlüğü dünyada eline aldı ama,
Erkek lider değişmez bu. (mutlu olmak isteyen kadın bunu hiç unutmamalı)
Hadi ya, kim demiş bunu? Kadınların mutlu olmak için erkeğe mi ihtiyacı var ayrıca.
Doğa kanunu değil yazdığınız
Yorumunu okurken , kendi yazdığın soruya o değilde muzik güzel demen çok ironik. Sorunun ne kadar saçma , gereksiz olduğuna sen de katilmissin
Saçma ise gelmeyiniz soruma
Seninle polemiğe girmeyeceğim şeker haydi al voltanı
EGO farklı bir şey yanına bir de küstahlığı koy ama senin sorunun cevabı bana sorarsan baskın bir karaktere sahip olma özel hayatımda çok net bir şekilde yaşadım ve şahit oldum.
Haddinizi bilin abla erkekler kadınlardan her zaman bir tık daha öndedir evimin kadını çocuklarımın anası olacaksın lafı boşuna söylenmemiş
Ya dayıcım sen mağarana dönsene
Modernleşmeye çalışıyorum yardım eli uzatsana
Erkek ya o 🙄 kadın ezik olacak 😒
Avcunu yalasın jddj
Ahahahahah 😅
Ego öyle bir şey degil ki
Aydınlat bizi djd
Sana göre ego ne 😅
Kendini aşırı beğenmişlik diyelimm
Yes doğru.
Üç günlük dünya yahu amaaaannn🤦🏻♀️
Onu da zehir etmesinler jddj
Öylemi yapıyorlarmış?
Yapıyorlar
Kişiye ve konulara göre değişkenlik gösteriyor demekki yoksa işin özünde genelleme yapılmasını doğru bulmuyorum
İstisnalar ne yazık ki kaideyi bozmuyor
Öyle evet kurunun yanında yaşta yanıyor maalesef
:))
Kedimin ciğeri sevdiği doğrudur
😅
Öyle bir damga vurmadım hiç her zaman tebrik etmişimdir o tarz kadınları
Erkeklerin kompleksinden kaynaklı
helal olsun derim karakterli guclu olsna
Meydan okumadm ama gizli lider olabilrm
Ben öyle bişey demem dağıtır giderim..
Kadından lider mi olur apla kafamız nasıl güzel
Liderlik deyince ERKEK akıllarına geldikleri için
egolu değilim ama trip atarım
Erkeklerden liderlik niye bekliyorsunuz?
Biz beklemiyoruz onlar kendini öyle sanıyor
Tabi tabi. Gerek ikili ilişkilerde gerek diğer konularda en çok beklentiye giren siz kadınlarsınız.
Yoksa banane liderlikten ondan bundan. Ben kendimden mesulum.
Liderlik yapacak olan gitsin yapsın.
Hanımcıyız biz arkadaş sjsjsj
Bravo 😅
Çok şükür sjsjs
Sayınız çoğalsın kdjd
Amin de şaşırdım sjsjs
Neden
Premses demedin diye sjsj
Neden diyeyim
Öyle bir laf türedi sen de görmüşsündür diyen çok da ondan
Adam dediğin az hanımcı olacak bu premseslik değil, premses erkekler genelde trip atan, nazlanan, ben yazmam o yazsın, ben gelmem o gelsin vs diye takılan kimseler.
Hiç sevmem o dediklerini
Erkekleri ciddiye almıyorum maaalesef
Bende hahahahaha
Saçmalık ondan
Bende bilmiyorum
Dm baktın mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?