-özellikle bir yengec erkeği..
Yorum yapan arkadaslara şimdiden tesekkür ederim..
Yorum yapan arkadaslara şimdiden tesekkür ederim..
Ben yengeç burcuyum. Yönetmek demiyelim de yönlendirmek diyelim, istemek değil de içgüdüsel diyelim. Yani ben de sevgilim olduğunda aynı şeyleri yapıyorum doğrusu ama sevgilimin isteklerinede saygı duyarım ve zarar verebilecek bişey olmadığını düşünüyorsam yaparım. niye kırıyım ki sevdiğim insanı diye düşünürüm genelde. Sizin burcunuz neydi?
benim yay :) ama ilişkimiz güzel bir sekilde gidiyor.. daha cok en yakın arkadas biçiminde olan bir aska benziyor..
çok tartışırsınız çoook :) sen ve o burçlarınızın özelliklerini taşıyorsanız zorlanacaksınız ama seven herşeye katlanır :)
yok ben cok anlayıslı davanıyorum. yükselenim balık oldugu için onunda yükseleni koc. onun yükseleni ile benim burcum, benim yükselenim ilede onun burcu cok iyi anlasıyor :)
Balıkla yengeç iyidir evet :) baya iyi hemde :D
koc ilede yay :D
Hadi bakalım :)
ben bir yengecim yönetmekten kastın şunu şöyle yap bunu böyle yap şöyle davran onu yapma vs vs evet bunu bende söylüyorum kız arkadaşıma o bana uysun fazlasını söylemem ;)
ewet aynen öyle yapıyor oda .. ilk bulusmamızda mini elbise giymemi söyledi .. sonra beni tanımıs artık. benim kıskanacagımı anladıgı zamanlar ben sey yapmadan kendisi konusma yapıyor .. beni sasırtıyor gercekten cok kurnaz..
Gündüzleri köpek gibi sadık geceleride kedi gibi seksi kadınlardan hoşlanıyormus.. sinir oldum bunu duyunca zatende pek caktırmadım.. hayvan benzetmesi cok sey etti.. birde sey sevgiliniz size karsı cesur konusmalar yapsa onun hakkında basit oldugunu düşünürmüsünüz ? ben ilişkinin baslarında seni istiyorum, sen kesinlikle benim olacaksın demiştim.. bunların cok hosuna gittiğini söylemiş..
sana şunu söyliyim hayvan benzetmesine takılma şunu söyliyim kötü niyetle söylememiştir bende benim hatuna kedim vs derim ama sevdiğimden söylerim. ilişkinin en başlarında dediysen tabi aklımda bir takım soru işaretleri takılır ve bunu çözmek için ortaya ve o kişiyi haberi olmadan denerim
ciddi bir sey düşünüyormudur sizce ?
evlilik gibi ? o.O
yani bu kadar cümleden düşünüyor mu düsünmüyor mu çıkaramam ve yanlış yönlendirmek istemem ama yengeç doğru insanı bulana kadar çok araştırır yani dışarıdan çapkın ve şipsevdi gibi gözükür ince düşüncelidir duygusaldır ortası yoktur ya çok iyidir ya da çok kötüdür değişkendir,mükemmelliyetçidir ama seviyorsa düşünür neden düşünmesin bunu çözmek sana kalıyor çünkü 2 kelimeden büyük bir şey çıkartmam yanlış olur
Baska kadınlardan kendini koruyor.. ben onun en ufak bir duygu değişimini anlıyorum ve oda bunun farkında.. komik ve neseli birisiyim.. bu bazen beni düşündürmüyor değil.. acaba komik birisi oldugum için beni ciddiyetsiz buluyor olabilir mi diye ama her zaman saygılı olmaya calısıyorum..
beni çözmesi ona güven veriyormudur ? o.O :)
Bu arada yorum yaptıgınız için cok tesekkür ederim :))
yani bunu bilemem diyorum ya şu konuşmalardan bişey çıkarmak ne kadar doğrudur bilmiyorum ama şunu söyliyim doğal sa sana karşı ilgiliyse düünüyorsa ince düşünüyorsa sana güven verdiğini düsünüyorsan elbet vardır bişeyler güven duymayan adam başka davranır fakat günümüzde oyuncu çok diyorum ya onu sen anlarsın ancak yanlış yönlendirmek olmaz şimdi :) rica ederim sıkıntın olduğunda sorabilirsin
mesleği oyuncu zaten :(
''Mmm, başlangıçta çarpan ve zaman geçtikçe senin en iyi arkadaşın olan türde bir aşk olmalı.Böyle bir ilişkide kendimi mutlu hissederim.
Bu tür bir kadını severim.İdeal bir tipim yok.Çünkü insanlar saygılıyken çekicidir.Etrafındakileri çok iyi etkilemeyi bilen kadınları severim.Ve bana güvenecek bir kadın.
Buluşursak ?Şey..Çiçekli desenli mini bir elbise giyerse mutlu olurum.'' bunları diyen birisi sizce seviyormudur ? o.O :(
Arada mesafeler var.. kameraya bakıyor.. diğer kadınlardan kendini koruyor.. 9 aydır iyi gidiyor.. 1 defa kıskanclık krizi oldu .. ilkinde agladı .. ben senden vazgecmelimiyim ? demiştim ona bir dahada yazmadım.. vazgecmne der gibi konserin sonunda I love you ! dedi kameraya bakarak .. ama sarkıyı söylerkende agladı o konser iyi gecmedi.. birde sey o benim aglamama dayanamıyor gibi.. bunu hissediyorum.. en ufak bir duygu değişimini.. sizce ?
Benim küçük ve çok komik yaptıgım hatalar var mesala .. onlarda takılıyor cok :) sakacı birisi ama sevdikleriyle saka gecen birisi gibi..
asırı kıskanç ama ilk bulusmada çiçek desenli mini etek giymemi istemesinin sebebi bu yüzden bana celişkili geliyor. sizce neden bunu istiyor ?
denemiş derken ? :) birde sey bana inadına kadınlar hamamına bile gitmek istiyorum dedi.. pişkin pişkin gülüyor birde sonunda -___-
Yengeç burcu erkekleri sevgilisiyle evlenmeden önce ilişkiye girmek isterler mi ? nabız ölçüyor derkende bununla alaklı bir seymi o.O ?
Anladım .. bunu dediğim içinde cok utandım su an :3 neyse cok tesekkür ederim :)))
Baskın taraf olmayı seviyolar
Zira kılıbık,içgüvey,hanımköylü,soğanerkeği gibi isminin başına takılacak sıfatlardankorkuyoda olabilirler
Gaza gelen yurdum insanı
Oysa bir karar verilecekse sence? denip fikir alınması kadar ortak bir payda da birleşmek kadar güzel birşey mi var?
Herşey paylaşınca güzel la la la la
Ahahah :D Benden ilk bulusmada çiçek desenli mini bir elbise giymemi istedi. cok mutlu olurmus.. sonra bazen kıskanacagım bazı seyler oluyor.. benim tavrımı tahmin edebliyor.. bir acıklama yapıyor.. kendisine doğru cekiyor felan. sonrada pişkin pişkin gülüyr.. ama banada güven diyor.. ama sey yalnız bahsettiğim kişi yurdum erkeği değil :)
bencede değil
İlk buluşmada desenli mini etek
Bacaklarını izlemeyi seviyor
aç baksın canım
Cevap
11Cevap
Aslında erkeğin kızları yönetme gibi bir lüxü yoktur.Kadınların çoğu yaptıkları işte destek ister.Yardım ister. (Hepsi değil ).Erkekde bunu görür yanlış yapmasın diye yapar bence ki ben öyle yapıyorum.Yoksa herkes eşit.Erkek kadını yönetecek diye bişey asla söz konusu olamaz
Çünkü onları birinin yönetmesi gerek:)Ben bir yengecim..Detaya girersen durum daha iyi anlaşılabilir ..
sevgilinizin giyimine karısırmısınız ?
oda cok kıskanç. önceden ablasına mini etek giymesine izin vermeyen , hatta diğer kızlara bile.. bu arkadası olabilir.. ama neden ilk bulusmada çiçek desenli mini bir elbise giymemi istiyor olabilir benden ?
Yalan külliyen yalan. Esas kadınlar erkekleri elinde oynatmak ve yönetmek için bin türlü iş çevirirler
bizim öyle bir derdimiz yok aktif olan biz olduğumuz için sizde ayak uydurursunuz ama sorduğun soruda başka bir anlam varsa o ayrı
sanki bu devirde tersi oldu gibi maço erkekten çok despot kadına rastlar oldum
Burçla ve erkek-kadın ayırımı ile alakası yok; o bahsettiğiniz erkeğin yetiştirilme tarzıyla alakalı...
hep öyle isterler ama kadınlar yönetirler neyi dert ediyorsun ? ;)
erkek kadının kadın erkeğin efendisidir
ama anlayana
erkek kadın fark etmez her insan birilerini yönetmek ister
sizin islerde akil mantik yokta ondan
Cunku biz erkegiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar