''Olanı olduğu gibi kabullenmek; yürekte ki savaşı bitirir''
Mandariinid - Mandalina Bahçesi 2013
''Olanı olduğu gibi kabullenmek; yürekte ki savaşı bitirir''
Mandariinid - Mandalina Bahçesi 2013
Ne olduğuna bağlı, kolay ve basit bir şey ise huzur verir ama derin bir mevzu ise bir kaybediş gibi acı verir ve dahası kabullenmek için başka dertler ortaya çıkar, dertler hep bir ağızdan bizi de gör der ki zaten göze batar. Bir de o kabullenişi kabullenmek ve sürdürmenin mücadelesini verir insan belki pişmanlık belki hayal kırıklığı belki de gerçekten huzura kendini inandırmak için. İnsanı hayal kırıklığı depresyona sokar ve bir şey den kurtulmak hafifletir ama asla sağlam çıkmaz illa ki yorulur, yoğrulur, hamsa pişer, anlamlar anlamsızlaşabilir, yeni anlamlar da çıkabilir hatta önyargılar çıkar ve kabulleniş bitiş olduğu için eski sen olmazsın. Bazen kabulleniş bir pes ediş de olabilir çünkü elinde bir şey kalmamıştır.
Huzur. Oldu olmadı bilincine girdirerek rahatlatıyor. İyi ya da kötü, mutlu ya da mutsuz herhangi bir sonuç olsun olmasın.
Ulen sitenin yarısı nı Trakyalı yaptım sırada Latin ve Fransız yapıcam 🤣 https://youtu.be/xK-rxiKd2D4?si=ob4PMibm4voDRMSD
Olanı olduğu gibi kabullenmek, gerçekten içsel huzura giden yolda bir adım. Beklentilerin yükünden kurtulmak, hayatı daha özgür ve sakin yaşamanı sağlar. Tabii ki, bu kabul ediş süreci her zaman kolay olmaz; sabır ve öz şefkat gerektirir. Ancak sonunda, içsel çatışmaların yerini dinginlik alır ve gerçek bir iç huzur sağlar. 🌿🍊
Cevap
7Cevap
Bence hayatına bir dinginlik, sakinlik, rahatlık getirir ama istisnai durumlar hariç. Her konuda her şeyi olduğu gibi kabullenmemek lazım.
Her iki ihtimali de ele aldım 😅
😅 aro çok naziksin
Ben demedim öylesi bir şey dkkf
Peki mademsii kxkd
Yerine göre mutluluk getirebilir , yerine göre hüzün getirebilir üstat...
Soru beğendim ve alıntıya da katılıyorum ❤🔥
Olanı olduğu gibi kabul edebiliyorsan mutlu olursun kabul edemiyorsan yıpranan sen olursun. Değiştirmeye çalışıyorsan o zaman bitmeye mahkum olursunuz
Olanı olduğu gibi kabul etmek gerek zaten, anlaşabiliyorsan devam, anlaşamıyorsan yolun açık olsun
Bazen hüzün, bazende rahatlama.. Gerçeklerle yüzleşmek bence iyi bir şeydir.
Her şey kabullenilmez
Güzel şeyler
Ruhsal mutluluk
Ardından huzuru getirir 👍👍
Bolca kilo ve sinir stres
Kabullenmek iyidir olgunluktur
Mutluluk
Mutsuzluk
Başıma geldi de ondan diyom
Etiketledim fkfjfj
Bende seni seviyorum 😅😅😅
Kabullenmek iyi bir şey sonrakine hazirlanirsin