ÇOK KISA VAKTİNİZİ ALABİLİR MİYİM?

Gerçekten bazı şeyleri hiç anlamıyorum. Ben nişanlandım yaklaşık 8-9 ay oldu bu süreçte çevremde dost sandığım, akraba bildiğim, tanıdığım neredeyse çoğu insan diyebilirim tek tek hiçbir kabahatim olmadan, zerre suçum yokken bahaneler bularak kendilerince saçma sapan şeyler ortaya çıkararak yanımdan gitti. Öyle veya böyle bunu çoğu kişiden yana yaşadım. Kötü günlerim aklıma geliyor resmen herkes yanımdaymış, herkes yanımda olduğunu söylemiş. Peki şimdi ne oldu? mutluyum hem de çok. İşim, nişanlım, ailem her şey yolunda giderken insanları bu denli kudurtan şey nedir? bunun ciddi soruyorum bir açıklaması var mıdır? benim aklım almıyor. O kadar çok görmediğim şeyleri gördüm ki bu süreçte inanamıyorum. Yemediğim kazık ve darbe resmen kalmadı daha kötüsü herhalde olmaz derken bitmiyor resmen bitmiyor. Bu konuda ben yalnız mıyım? bazen oturup saatlerce kendimde hata aradığım oluyor inanın hiçbir kabahatim hiçbir olayda da yok. Kendileri yanımda olmak istemediler ve olmadılar resmen ama inanılır gibi değil insana cidden çok koyuyor. Ben onların mutlu gününde başarılarında böyle yapmamıştım çok sevinmiştim. Gılgamış destanı yazdım kusura bakmayın ama buradan başka kendimi dolu dolu ifade edebileceğim hiçbir yer yok. Yalnız mıyım, bir benim mi başıma geldi, yoksa aslında hayatın gerçeklerini mi görüyorum inanın bilmiyorum. Size de bunları sormak istedim. Vaktinizi aldım kusura bakmayın herkese şimdiden teşekkür ederim.

ÇOK KISA VAKTİNİZİ ALABİLİR MİYİM?