ben ergenlik donemindeyken youtubede milleti ben hackerim diye kandiriyordum salakca ergenlik iste sonra beni hacker biliyorlardi ama onlara gercegi bir turlu soyleyemedim ve iki hesap acip 1 hesaptan diger hesapla aslinda kendi kendime konusarak tartisiyordum ve sonra sanki tartistigim kisiyi hacklemis gibi o hesabi kapatiyordum utanc verici sizce gunah mi ne yaparsam gecer lutfen yardim edin ya cok kotu bir sey
Güncellemeler
+1 yıl
lan kimse cevap vermeyip random atiyor sjsjsjs bir cavap verin yaw :D
Güncellemeler
+1 yıl
bazen de kiz hesabina girip kiz gibi erkeklerle sohbet ediyordum kandiriyordum yani
ÇOK APTALCA BILIYORUM AMA BANA YARDIM EDEBILIR MISINIZ?
sizi hackerim falan baya korkuttum hatta orada sevgili olmak istiyorlardi birileriyel onlara bile engel oldum baya tartistim benim namimi bilmiyorsun galiba gibisinden
cunku kiz olan hesaptan erkek olan hesabi erkeklere kotuledim erkekler de benim erkek olan hesabima sinirlendi biz o hesabi calariz sen uzulme dediler sonra korktum sildim ahkjsdsakhjfashkjf ":D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kız gibi shbt ederken kendi fotonu atmiyosun dimi😂 onu yapanda var
yok knk cakma fotolar bulup pp yapiyordum yaw ayip ettin ashdkaghfsfhasdjhkf
Ne bilim kimi kenndi vucuutunu atiyo😂
sjsjsj yok ben sohbeti devam ettirmek adina oyle bir sey yapmiyordum
Yok olum bildiğin kaalcasini atan var hsjsj
offf nereden biliyorsun knk :D
asdfjhaskdjfhaksdf
Atan vardı ssjss
sana mi? :D adsdjlhsahjflasdkjflas
Evt hshsjs
Ya abi dlfjdkdkkxdjd
sjsjsjs
😂😂 cmd open= hack
Kdkdsklskskksskkdk sesli güldüm mk
lan bi cevap verin herkes random atiyor yaw sjsjssjsj
Aga biz ne yapabiliriz ki 😂😂 kendinle konuşuyon
yok knk kendimle tartisip diger hesabi ele gecirmis gibi gosterip milleti bununla korkutuyordum
Komikmiş ama 😅
sjsjsj biliyorum cok havali hissettiriyordu
Gunah değildir ya masumca birşey
sjsjsjsj pek masumca degil bu ozelligim var diye neler yaptirmazdim onlara
Ne yaptırdın
sizi hackerim falan baya korkuttum hatta orada sevgili olmak istiyorlardi birileriyel onlara bile engel oldum baya tartistim benim namimi bilmiyorsun galiba gibisinden
oranin kabadayisiydim yani :D
Haha ya 😅
cakma kabadayi
knk bazen kiz gibi erkeklerle kiz isimli hesaplardan yazisiyordum
Güzl oluyormuydu 😅
ne demezsin harika bir duygu senin erkek oldugunu bilmiyorlar seninle kiz gibi konusuyorlar yumsak davraniyorlar ilgi gosteriyorlar falan
Haha:) erkeker hosuna gidiyormu senin 😅
yok yaw dsajhkjdjasfhasdkf ilgileri guzel oluyordu ama hayir diyemem guzel bir pp ye kim hayir demez ki sjsjsjs
Hm iyi eğlenmişsin 😅 yaş kaç bu arada
19'a girecegim inşAllah
senin?
23 ben
tamam :D sen hic yapmadin mi knk?
Neyi
bu gibi sakalari :D
Erkek profiliyle erkeklerle konusuyodum merak ettiğimden 😅
sjsjsjs yapmissin bir benzerini :D bende hal o kiz hesabi duruyor
Yaptım bir kaç gunluğune kapadım hesabı 😅 hala kullanıyormusun
evet kullaniyorum adi da ilayda akldkjsadfhskadj guzel bir pp si de var cok guzel ben bile asik olurum :D kizlarla da canimli cicimli konusuyorum
İyimiss 😅
evet neyse benim soruma donelim knk cok mu gunah ne yapmaliyim kimse gulmekten cevap yazmiyor yaw
Biraz günahtır artk yapma öyle şeyler
knk helallik almam gerekir mi
Alman gerekir
off nasil alacagim yaw taktik ver knk cok utandim :D
Kız profilinlemi hellalık alcaksın
sanirim evet :D cunku erkek olani sildim nedeni neydi biliyor musun?
Neden
cunku kiz olan hesaptan erkek olan hesabi erkeklere kotuledim erkekler de benim erkek olan hesabima sinirlendi biz o hesabi calariz sen uzulme dediler sonra korktum sildim ahkjsdsakhjfashkjf ":D
Yaptığın başına geldi 😅
yok knk aslinda kendi kendime yaptim kendi hesabimi kotuledim sirf hacker oldugumu soyledigim hesaba satasabilecekler mi diye :D
dhddbsbsjdjxnjs