HAMİLEYİM AMA HÂLA ESKİ NİŞANLIM AKLIMA GELIYOR BU DURUMDAN NASIL KURTULURUM BILMIYORUM PEKI SIZCE?

Merhaba 28 yasindayim evliyim 9 haftalik hamileyim esim 30 yasinda.8 yillik bi iliskim vardi gecen yil bitti onun hatalari yuzunden tam 2 kez evlenmek uzereyken bitti birincisinde aileler arasi sikinti cikti ayrildik 2. Sinde dugun hazirlikliari yaparken sirketini batirdi benden aldigi borclari odemedi kredi kartimi izinsiz bilgim disinda alip kullandi odemlerini sakiz parasini cevirdi odemedi hala hesabima para yollar aldigi borclarini yani cunku hala bitmedi
Ayrilik sonrasi bende sosyal medya uzerinden tanistigim fiziksel olarak cok begendigim ortak tanidiklarimizda olan esimle 2 ay icinde evlendim kocami seviyorum ama hala aklima digerinin gelmesi sinirlerimi bozuyor esime ihanet ediyormusum gibi geliyor.
Aslinda esim cok efendi, kibar bi insandir ama malesef ki cok cok fazla alkol aliyor hergün ve cok fazla playstation bilgisayar oyunu v. s oynuyor bu duruma bazen katlanamayacak duruma geliyorum. Boyle zamanlarda eski nisanlim aklima geliyor cunku alkol sofralarinda arkadaslariyla takilmaktan v. s hic hoslanmazdi esim ise tam tersi ikisini kiyasliyorum kendime kiziyorum ama hep aklima geliyor napicam bilmiyorum.

HAMİLEYİM AMA HÂLA ESKİ NİŞANLIM AKLIMA GELIYOR BU DURUMDAN NASIL KURTULURUM BILMIYORUM PEKI SIZCE?