EN YAKIN ERKEK ARKADAŞIMA AŞIK MIŞIM?

Şimdi 9. sınıfın başından beri arkadaş olduğum birisi var , sınıfımızda 4 kişiden oluşan çok yakın yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen bir arkadaş grubumuz vardı,2 kız 2 erkek, biz bu çocukla çok yakındık 3 senenin sonunda 11. sınıfta okul değiştirip memleketine döndü ilk gittiğinde çok üzülmüştük ama diğer arkadaşlarımız onu çoktan unuttu bile ama ben yine de unutamamıştım şimdi ise 1 hafta önce bana geri istek attı ve bir anda eskisinden bile yakın davranmaya başladı flört ediyoruz gibiyiz ama aynı zamanda çok çok yakınız da arada çok flörtöz şeyler söyleyip sürekli " seni öperim" tarzı cümleler kuruyor ve beni çok özlediğini belirtiyor. Çocuğa aşık oldum annem de her şeyi biliyor ve destekliyor ama ya hala beni sadece arkadaş olarak görüyorsa ve ben onun flörtüne karşılık verdiğimde beni yanlış anlıyorsa, onu 2. kez kaybetmekten o kadar çok korkuyorum ki düşüncesi bile nefes alamayışıma sebep oluyor. Gerçekten çok iyi kibar birisi ve ona bayılıyorum ama ya yanlış hislere kapılıyorsam , sürekli ziyaret etmek istediğini benle yaptığı başabaş planları anlatıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.

çocukla şu anki gibi konuşmaya devam edip ileride ona açılmalı mıyım ( bazı şeyler karşılıklı gibi)
konuşmaya devam edip en yakın arkadaş kalmaya devam mı etmeliyim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
EN YAKIN ERKEK ARKADAŞIMA AŞIK MIŞIM?