ÇOK YAKIN ERKEK ARKADAŞIMI RUYAMDA GORDUm?

çok yakın bir erkek arkadaşım var. Böyle beş senelik. Bu ara bizim arkadaşımızdan biri demiş ki bu rüyamda değil, gerçekte. İşte bunlar çok sınırışıyorlar, arkadaş ayağına g. t ayağına konuşuyorlar falan. Ben buna sinirlenmiştim. Dün akşam da rüyamda ne gördüm? Biz ikinci dönem okula gidiyoruz. Biz çocukla çıkmaya başlamışız. Orayı tam olarak hatırlamıyorum. Bütün okul böyle hayırlı olsun falan filan diyor. Bu çocuğun da eski sevgilisi benim yakın kız arkadaşım. Sonra kızın kulağına gidiyor bu bir yerden. Kız benim eski sevgilimle çıkıyor. Sonra biz onlarla bizim burada Playstation oyun oynama yerinde karşılaşıyoruz. Ondan sonra Orada kiz arkadaşım diyoki sen benim eximle çıkıyon hani sen benden önce çıktın ben diyorum kavga ederken bu benim manitam yani yakin arkadaşınla exim yumruklaşıyor Sonra biz böyle işte hani o Playstation oyununa geçiyoruz. Böyle bir vip odalar var oturuyoruz. Sonra benim eski sevgilim odayı basıyor ve hani o yakın arkadaşım çıkmaya başladigim çocuk sinirleniyor. Bir daha kavga ediyorlar falan. Bu rüyanın anlamı ne?
ÇOK YAKIN ERKEK ARKADAŞIMI RUYAMDA GORDUm?