Bu erkekler neden böyle arkadaşlar. iki haftalık mesajlaşarak flört ettiğim adamla buluştuk ve buluşma çok güzel geçti eve gelince bile mesajlaştık hatta ama ertesi gün bana hiç yazmadı ben yinede akşam olunca ''napıyorsun? '' yazdım ama beyimiz iki saat ara ile cevaplar verdi hayır yani buluşmadan sonra beni beğenmediysen vs. söyle ne diye beni ikilemde bırakıyorsun arkadaş! neden böyle bunlar ya artık ilişkilerde taktik kovalamaktan bıktım yemin ediyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
şu an onu takiptende çıktım uğraşamam valla sizin gibi canım
artık taktikler yüzünden güzel güzel ilişkide yaşayamıyoruz nasıl bir zamanda doğdum ya şu mendil atılan zamanda doğsaydım bu kadar uğraşmazdık yemin ediyorum
@Anon_kız ben de aynı şeyi düşünüyorum. Milletin derdi entrika olmuş. Maddiyatçılık desen ayrı bir dünya. Sadece seven, kıymet veren kalmadı. Öncelikler bambaşka. Bu bizde böyle bence sadece.
bizde değil dünya geneli sapıttı bu canım ilişkileri adam akıllı olan kişilerde sahte seven kişilerin yanında çürüyüp gidiyor allah belasını versin tek derdi karı kız tavlamak olan kişilerin valla
benim konuşmamda bir sıkıntı yok dinlerim hatta beraberkende çok eğlendim o da kahkahalar atıyordu ben onun da eğlendiğini düşünmüştüm meğer tek taraflıymış
Sen daha düşüncelisin onun düşüncesizliği de tecrübesi olmamasından dolayı çoğu ergen arkadaşlar geç yazmayı cool olarak kadını bağlarım anlamında biliyor yanlış. nerede nasıl davranacağını bilemiyor çünkü geçmişi yok bana böyle bir şey olmuş olsaydı lunapark değil burası bir daha arama işine bak yazar direkt engellerdım geri dönse de işim olmazdı :D büysünde gelsin ögrensin neyin ne olduğunu.. iyi ye iyi davranılır bunu bir anlasın.
valla elim yüzüm düzgün bir insanım o kişi de çok yakışıklı değil erkeklerin genelinde oluyor bu bence elimde kalsın arada yazarım buna düşünüyorlar herhalde birde kadınları anlamyoruz derler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Taktik işte. Ya birden fazla kadın var ya da seni manipule etmeye çalışıyor.
artık taktikler yüzünden güzel güzel ilişkide yaşayamıyoruz nasıl bir zamanda doğdum ya şu mendil atılan zamanda doğsaydım bu kadar uğraşmazdık yemin ediyorum
@Anon_kız ben de aynı şeyi düşünüyorum. Milletin derdi entrika olmuş. Maddiyatçılık desen ayrı bir dünya. Sadece seven, kıymet veren kalmadı. Öncelikler bambaşka. Bu bizde böyle bence sadece.
bizde değil dünya geneli sapıttı bu canım ilişkileri adam akıllı olan kişilerde sahte seven kişilerin yanında çürüyüp gidiyor allah belasını versin tek derdi karı kız tavlamak olan kişilerin valla
Benim derdim tavlamak değil açıkçası, aşk istiyor canım ama devir eskisi gibi değil.
Kendine göre biriyle gitsene hem eğlenirsin :D
hemde konuşursun bol bol
benim konuşmamda bir sıkıntı yok dinlerim hatta beraberkende çok eğlendim o da kahkahalar atıyordu ben onun da eğlendiğini düşünmüştüm meğer tek taraflıymış
Yaşlar kaç her iki tarafın?
ben 20 o 25
Sen daha düşüncelisin onun düşüncesizliği de tecrübesi olmamasından dolayı çoğu ergen arkadaşlar geç yazmayı cool olarak kadını bağlarım anlamında biliyor yanlış.
nerede nasıl davranacağını bilemiyor çünkü geçmişi yok bana böyle bir şey olmuş olsaydı lunapark değil burası bir daha arama işine bak yazar direkt engellerdım geri dönse de işim olmazdı :D büysünde gelsin ögrensin neyin ne olduğunu.. iyi ye iyi davranılır bunu bir anlasın.
Ben genelde bulusmadan sonra uzaklasirsam tipini falan beğenmedigimden uzaklasirim
valla elim yüzüm düzgün bir insanım o kişi de çok yakışıklı değil erkeklerin genelinde oluyor bu bence elimde kalsın arada yazarım buna düşünüyorlar herhalde birde kadınları anlamyoruz derler
Buyuk ihtimal seninki o sebebten dolayi uzaklasmistir sende yazma hatta engelle boş ver oyleleri surundurmeyi sever
takipten vs. çıktım zaten uğraşamam artık bu erkeklerle bir kere daha gelirse diyeceğim artık açık açık herşeyi bıktım bu taktik şeylerinden artık
Bende taktik oyun sevmiyorum ya
Beğenmemiş
beğenmediyse söyle he söyleyemiyor musun takipten falan çık engelle ne bileyim hala akşamında gelip mesajlaşma benimle yani
Öyle bir yazmışsın ki millet sevgilin ben sanacak. Anlıyorum seni
çok sinirliyim çünkü kusura bakma :D
Sakin ol şampiyon bunları o duymalı 😏👍