28 yasindayim, bir medya sirketinde calisiyorum, mayista evleniyorum daha dogrusu evlenecektim fakat artik ondan tiksinecek, kusacak duruma geldim yaptiklari , para araklamalari surekli benden para istemesi vermeyince triplere girmesi biktirdi 32 yasinda adam hergun para istiyor utanmadan, onunla duzgun bi sekilde yollarimi ayirmam gerekiyor ama olmuyor ayrilalim diyorum aileleleri devreye sokuyor agliyor, zirliyor olmuyor hatta tehtid bile ediyor, ama artik kararliyim yuzugu zaten 2 aydir takmiyorum acikca yuzune sevmedigimide soyledim inanmiyor aramiyorum , sormuyorum muhattap olmuyorum ama o hic bir sey olmamis gibi davraniyor. Anneme soyledim sevmedigimi evlenmeyecegimi (baska biri var demedim) annemde istemiyorsan biz ailesiyle konusalim dedi telefonda konustular ama yine ayni ailesi bile konustu yine kabullenmiyo ayriligi, yaklastikca geriliyorum.
Zaten Şu an 47 yasinda biriyle gorusuyorum oda bekar bende hatta hic evlenmemis oda ve baya baya sevgiliyiz Şu an o benim bu durumlarimi bilmiyor bende haliyle anlatamiyorum tepki verir beni yanlis tanir diye onu seviyorum tum planlarimda o var ama digerinden kurtulamiyorum. Ben ne yapicam bi fikri olan var mi?
Zaten Şu an 47 yasinda biriyle gorusuyorum oda bekar bende hatta hic evlenmemis oda ve baya baya sevgiliyiz Şu an o benim bu durumlarimi bilmiyor bende haliyle anlatamiyorum tepki verir beni yanlis tanir diye onu seviyorum tum planlarimda o var ama digerinden kurtulamiyorum. Ben ne yapicam bi fikri olan var mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer