BİR KIZIN GÜNAHINA GİREN AHINI ALAN VAR MI ÇEVRENİZDE?

evlilik yoluna girmiştim eşimin ailesinin evi çok bir tanesini tadilat yaptırdı evlenince biz oturacaktık. Gelinlik dikiliyor, çeyiz çıkacaktı vebeni çok seven bir adam vardı karşımda annesi bi değişikti gönlü olsun diye sorarak ilerledik Eşim Haziran gibi nikah kıyılmasını istedi bende kabul ettimbiz evlendik ertesi gün annesinin elini öpmeye gittik beni çemkirerek karşıladı birinden borç aldığı yüklü miktarda parası çalınmış ve biz oturacağım evi çeyiz çıkacak diye annemle temiz. gittik ve annesi o evde yaşıyodu bi türlü çıkmadı eşyaları çıkmıştı ama kendisi bir yatakla hala kalmaya devam ediyodu anlam veremiyodum. Çok sinirlendim bana ve aileme sanki hırsız demişti annem çok kızdı ve eşime nedemek istiyor annen diye hesap sordu.100gr borç aldığı altın40grçalınmış. sonra bana artık siz karı kocasınız eşinin sana söyleyemediği 450 bin tl borcu var dedi annesinin bize oturmak için verdiği evin tadilat borcu eşimin geliri ortalama benim gelirim yüksek sayılır mesleğim çok iyi. Hayat müşterek birlikte ödersinize getirdi konuyu şok oldum benimde ev kredim var bunu en başından söyledim kredi benim ailem arkamda işsiz kalırsam ailem öder diye belrştmiştim. Dedim benim işimde sıkıntılı işten çıkma durumum var annesi tazminatımı sordu kredime yatırıcam o zaman düğün takılarıyla bu borcu öderiz dedi bişey demedim. Çıktık gittik yazlıktaydık ve artık evliyiz diye twtil yapıyoduk birlşkte olduk çok pişmanım. Sonrasında eşim annesinin onu dut sirkelemeye çağırdını söyledi çok şaşırdım daha2. Gününüz deniz ie girip gezecektik çok borç var diye evden birşeyler yapmıştım denizde yeriz diye çok sinirlendim dışarı çıktım eşim aradı sinirlendiğimi söyledim bu evlilşk bitirme sebebi dedim nasıl böyle bir plan yaparsın dedim biz daha2günlük evliyiz dedim demek evlilik bitirmek dedi bastı gitti annesinin yanına annesi kızı bozduysan bozdun bırak gel demiş dedim ben seni seviyorum neden böyle yapıyosun dedim annesi geri dönemezsin demiş bu kızın geçinneye gönlü yok demiş sonra benmi karın mı demiş gidersen ev yok vermiyorum demiş açtı bana kirayı kabul ediyormusun dedi ben seni istiyorum dedim babamjn evindede otururuz dedim yazlık benim yazlığım bu arada burdan iş bulur bu evdede yaşarız dedim kalktı geldi annesini ev için ikna etmeye çalıştı ikna olmadı sonra annesi gelşnlik iptal düğün iptal dedi sinir krizi geçirdim annesinşn yanına beni o şekilde götürdü ben size ne yaptım annesi sen krediyi öderim demedin dedi sizi içim almadı dedi hiç yanıma gelmedin etmedin dedi açıklama yaptım krediyi ödeyecek gücüm yok dedim ayrıca kovdun beni dedim yanına gelmek istedim sürekli bir işin vardı dedim oğlun çok üzgün dedim nasıl annesin dedim üzülmüyomusun dedim daha 2. Gün oğlunu duta çağrıyosun dedim çok ağladım sanki içimden kan kusarak ağladım eşim aldı çıkardı beni bağırdım benim mesleğim var diyemi istedin para ödetmek için mi diye adeta sinir krizi geçirdim tüm hayallerim yıkıldı babamjn evine döndük eşimle babam eşime çok kızdı bağırdı annenle sen oyun yapıyoraun dedi ben öyle anneyi bıçaklardım dedi eşimde buna kızmış ertesi gün gitti. Eşimin aile meclisi toplanmış düğün olacakmış takılarla evin tadilat borcu ödenecekmiş biz kirada oturacakmışız ve annesi20bintlkira yardımı yapacakmış ailem asla kabul etmedi zaten ailemi arayan özür dileyen bir tane aklı selim insan yok eşim güya kavga etmiş ailesi onu silmişler bu şekilde kabul ediyorlarmış. ben boşanma davası açmaya gittim. Kirayı kabuketmemekle itam ediliyorum eşim tarafından. çok sevdim içim acıyor

Güncellemeler
9 ay
BOŞADIM HEMDE BİR AY İÇİNDE!!!
BİR KIZIN GÜNAHINA GİREN AHINI ALAN VAR MI ÇEVRENİZDE?