Ben ve eşim, çocuk yapmak istiyoruz ama bazı endişelerim var. Eşim ve ben akraba değiliz öncelikle bunu demiş olim. Sorun şu ki eşimin 3 daysısnda cücelik, bir teyzesinde hafif vucutsal dengesizlik, annesi ve en küçük teyzesi ve daysında ise bişi yok. kendisindede cücelik yok ama normal 163-165 civarında. sadece biraz yassı el ve ayak baş parmakalrı var. ben ve ailemde ise Allah aşükür bu tip bir kalıtımsal rahatsızlık yok.
*Ayrıca o hafif vucutsal dengesızlık olan teyzesının 2 cocugundada yıne hafır vucutsal dengesızlık ve cucelık var.
*Esımın dıger cuce olan dayılarının cocukalrı gayet normaller.
* Eşimin abisside normal.
Eşimde bende normaliz yanı bıım cocukalrımızda bu durmun meydana gelme rıskı ne kadarsır.
bu arada esımın buyuk babası boylu poslu bı adam anne annesı ıse kısa boylu eskı toprak, bıraz belkıde cok ama cok hafıf farkedılmeyecek kadarda vucutsal dengesızlık vardır belkı.
* Esımın baba tarafında bı sıkıntı yok.
Şimdi Allha nasip ederse bizim çocukalrmızda bu tur bır rahatsızlık oma ıhtımalı ne kadarsır ya da bunun onune nasıl gecerız. Genetık tarma dıye bırsey varmıs, Ankrada hangı hastanede yapılabılıyor?
*Ayrıca o hafif vucutsal dengesızlık olan teyzesının 2 cocugundada yıne hafır vucutsal dengesızlık ve cucelık var.
*Esımın dıger cuce olan dayılarının cocukalrı gayet normaller.
* Eşimin abisside normal.
Eşimde bende normaliz yanı bıım cocukalrımızda bu durmun meydana gelme rıskı ne kadarsır.
bu arada esımın buyuk babası boylu poslu bı adam anne annesı ıse kısa boylu eskı toprak, bıraz belkıde cok ama cok hafıf farkedılmeyecek kadarda vucutsal dengesızlık vardır belkı.
* Esımın baba tarafında bı sıkıntı yok.
Şimdi Allha nasip ederse bizim çocukalrmızda bu tur bır rahatsızlık oma ıhtımalı ne kadarsır ya da bunun onune nasıl gecerız. Genetık tarma dıye bırsey varmıs, Ankrada hangı hastanede yapılabılıyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merak ettim bebeğiniz oldu mu?
Havuz problemi gibi ak
işte oyuzden sadece tıpa ehlıyetı olanlar demıstım...
Tıpa ehliyeti ne ak ajfdshs
daha bunu analayacak kapasiten yok :S
Kapasite ne laa
Bu tip ciddi konulari burada danisma bence arkdsim cogu boyle dalga geçecektir halden anlayan cok az insan var.. En iyisi hekime danismali.
@purple_ la hekim nee? O. o
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!