ÇOCUĞUM CÜCE OLUR MU? LÜTFEN SADECE TIPA EHLİYETİ OLANLAR CEVAPLAyabilir mi?

Ben ve eşim, çocuk yapmak istiyoruz ama bazı endişelerim var. Eşim ve ben akraba değiliz öncelikle bunu demiş olim. Sorun şu ki eşimin 3 daysısnda cücelik, bir teyzesinde hafif vucutsal dengesizlik, annesi ve en küçük teyzesi ve daysında ise bişi yok. kendisindede cücelik yok ama normal 163-165 civarında. sadece biraz yassı el ve ayak baş parmakalrı var. ben ve ailemde ise Allah aşükür bu tip bir kalıtımsal rahatsızlık yok.
*Ayrıca o hafif vucutsal dengesızlık olan teyzesının 2 cocugundada yıne hafır vucutsal dengesızlık ve cucelık var.
*Esımın dıger cuce olan dayılarının cocukalrı gayet normaller.
* Eşimin abisside normal.
Eşimde bende normaliz yanı bıım cocukalrımızda bu durmun meydana gelme rıskı ne kadarsır.
bu arada esımın buyuk babası boylu poslu bı adam anne annesı ıse kısa boylu eskı toprak, bıraz belkıde cok ama cok hafıf farkedılmeyecek kadarda vucutsal dengesızlık vardır belkı.
* Esımın baba tarafında bı sıkıntı yok.
Şimdi Allha nasip ederse bizim çocukalrmızda bu tur bır rahatsızlık oma ıhtımalı ne kadarsır ya da bunun onune nasıl gecerız. Genetık tarma dıye bırsey varmıs, Ankrada hangı hastanede yapılabılıyor?
ÇOCUĞUM CÜCE OLUR MU? LÜTFEN SADECE TIPA EHLİYETİ OLANLAR CEVAPLAyabilir mi?
Cevapla