Kişilik & Karakter Kadın olsaydım hayat iyi olmaz mıydı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Erkek olmak kadar zor olan bir şey yokHayatın yükü çilesi hep erkekte oluyor yıldım mk yıldım Kadın olsaydım hayat iyi olmaz mıydı? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Çil Soruları Beğen Paylaş Takip Et
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Daha kaç yaşındasın ne yaşadın ki hayatın çilesinden bahsediyon. 0 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Erkek olmakta ne varKadın olmak zor ah ah 0 0 Yorumla
Balçık4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 11 ay Çoğu zaman evet. Sosyal beceriler açısından özellikle. Ama karşı tarafın da var zorlukları. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 11 ay Evet aşırı kolay olurdu , kadinlari çok kıskanıyorum , erkek olmak çok zor 0 0 Yorumla
Handsomee06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 590 cevap paylaştı. Geç kalmış sayılmazsın 0 0 Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. keşje olaaydın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Daha kaç yaşındasın ne yaşadın ki hayatın çilesinden bahsediyon.
Erkek olmakta ne var
Kadın olmak zor ah ah
Çoğu zaman evet. Sosyal beceriler açısından özellikle. Ama karşı tarafın da var zorlukları.
Evet aşırı kolay olurdu , kadinlari çok kıskanıyorum , erkek olmak çok zor
Geç kalmış sayılmazsın
keşje olaaydın