bence zevkli çok özellikle çorap giymek çizme giymek çok iyi..

bence zevkli çok özellikle çorap giymek çizme giymek çok iyi..

Değil. Kadın olmak türkiye şartlarında çok zor ciddi anlamda. Uzaktan belki giyim konusu sizi cezbedebilir. Ancak geç saatlere kadar eğlenme lüksümüz bir kadın olarak malum hergün haberleri okuyorsunuz can güvenliği yok pek.
Lüksümüz yok*
@everkeğii peki size bir soru? İstismara uğramış ve şiddet görüp öldürülmüş kadın sayısı yüzde kaç?
Kadınlar daha fazla ama buda onların suçu bence yıllardır böyle bir oran var ama çoğu kadın hâlâ kendini korumasını bilmiyor, sokağa çık kendini korumasını öğrenmiş eğitim almış bir tane kadın bulamazsin, hepsi ciyaklamaktan başka bişey bilmiyor varsada çok nadir, ayrıca hemcinslerinden şiddet gören erkekte çok fazla
@everkeğii ne, kadar cahilce bir zihniyet bu. İstismara uğrayan herkesin kendi suçu olduğunu düşünecek kadar sığ bir düşünceye sahipsiniz. Evden ekmek almak için çıkan öldürülen çocuklarımız var ve genç kızlarımız bu durumda nasıl suçlu ilan ediyorsunuz. Mesela üvey babasından istismar gören kızların suçu ne. Tatile çıkan kız 18 yaşında tecavüz ediliyor hiç bir suçu olmadan buna da hak etmiş mi diyorsunuz? Dersiniz siz bu kafa yapısına sahip insan her şey der.. Kendi hemcinsine laf dokundurmaz kadın düşmanlığı yapar her ortamda anlıyorum ya sizi...
@everkeğii vallahi erkeklere toz kondurnayıp ağlayan sizsiniz şu an.. Objektif bir bakış açınız yok.. Kadın oranları fazla ve kalkıp kadının suçu diye yazan birine bir önerim yok iyi günler size...
peki resimdeki ayakkabılar ile gün içinde gezmek rahat mı sence
Değil topuklu platform daha rahat 👠
platform mu
Evet platform topuk daha rahat.
Cevap
4Cevap
Ben de hep keşke erkek olsaydım derdim. Sizin sadece ekonomik olarak bir zorlugunuz varken evlilikte artık kadınlar da çalışıp bu yükü ustleniyorlar. Bence erkek olmak her yönden avantajli
ama siz giyim konusunda çok iyisiniz
Kişiye göre değişir. Ben kapaliyim o sevdiğin giyim tarzlarını giymiyorum mesela
sevdiğim derken resimden bahsediyorsan onu kapalılarda giyiyor hatta kapalılar daha çok giyiyor
Kadın olmak isterdim kesinlikle, her açıdan daha avantajlı, bedava yaşıyorlar, hiç bir şey için çaba sarf etmiyorlar çok kıskanıyorum
Ben de erkek olmak isterdim. Daha avantajlı olduğunu düşünüyorum.
@kölemsi Ne
@kölemsi Erkek olmakla aynı değil
@kölemsi Eksikler orijinalini gibi hissettirmez. Ben iri yarı, biyolojik olarak da gerçek bir erkek olmak isterdim demek istemiştim.
@kölemsi yok kalsın
Her cinsiyetin kendime göre zorlukları ve avantajları var
geç kalmış sayılmazsin, kestir.
yoo sonradan olmaz... peki anlatsana kadın olmak nasıl bir his utanma oluyor mu
utanıp gizlenme hâli olmuyor gördüğün gibi gizli
peki kadın olsaydım ne tarz topuklu ayakklabı önerirdin
Gel gel sorma harika
Resimdeki gibi topuklu ayakkabı giymek nasıl peki
Yok ya regli var doğumu var.
Kadın olmak zor
Kadın erkil dünya düzeni ne zaman oturacak? ↗
Şu düzende kadın olmak mı erkek olmak mı