Bakım açısından kadın olmak yoruyor. belki erkek olsam da aynı olurdum bilmiyorum ama sürekli bakım adına bir sürü şey yapmam gerekiyor kendimi beğenmek için. mesela normal kilomdayım ama vücudumdaki yağlar aşırı gevşek, sıkı ve güzel fiziğim yok. basenlerim var, dar bişey giydiğimde yağlar pırtlıyor. Youtube üzerinden spor yapıyorum, aynada kendimi beğenmek istiyorum. ama o da ciddi azim istiyor. Güzel göğüs deseniz yok güzel bi popo deseniz yok , cilt deseniz b. k gibi, güneş lekeleri dolu, bi de onla uğraşıyorum gitsinler diye. Vücudumdaki her yer kıl tüy dolu, almaktan bıktım. lazer yaptırayım diye para kazanmayı bekliyorum. ne bileyim öyle içimden gelip yazmak istedim, mükemmel görünmek için sürekli uğraşıyoruz çok yorucu, salınca da b. k gibi hissettiriyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl
Erkek olmak o kadar kolay ve basit mi.
Hele Türkiye cumhuriyeti gibi toprak var içeride yaşıyorsan.
Aile akraba baskısı var.
Çalışmak zorundasın.
Kendi ayakların üstünde durmak zorundasın.
Karın varsa çocuğun varsa onların her türlü ihtiyaçlarını karşılayıp mükellefsin.
İşin olur işe gidersin aldığın maaş yetmez sonra kimse gelip sana sormaz ya sen nasılsın iyi misin.
Köle gibi çalışırsın maaşını son kurusuna kadar sevdiğin insanlara harcarsın sonra yorulursun.
Erkek olmak her ne kadar dışarıdan bakıldığında belki kadınlara kolay geliyor olabilir ama erkeklerin de taşıdıkları sorumluluklar var.
Yatakta bile erkekler daha çok çalışıyor çalışmak zorunda bilmem anlatabildim mi bilmem farkında mısınız.
Demem o ki hayatın kanunu neyse onu yaşıycaz.
Soğuk suyla iki hafta sıcak su temas etmeden 10 dakika duş al vücudundaki yağlar vsler gider depresyonda ise depresyonu geçirir bunun gibi bir çok faydası var kaslarını sıklaştır.
Sabah duşa girdiğinde buz gibi suyu açacaksın onunla duş yapacaksın ve ay çıkmadan sıcak suyla bir daha yıka neyim hayır imkansız doğru değil.
%100 soğuk suyla Start alacaksın %100 soğuk suyla bitireceksin.
On gün içinde değişimleri fark etmesen yaşamazsan gel yüzüme tükür.01 Yorumla- +1 yıl
😂 Sonra üşütsün hasta olsun demi. Kardeşim biz Rus değiliz genetiğimize aykırı birden soğuk suya girmek.. Çoluk çocuk okur da yapar. Uyarıyım dedim.
En İyi Cevaplar
- Saç Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır ya bakım yapmanın kızlığıyla veya erkekliğiyle bir ilgisi yok, kendini önemseyen her birey bakım yapar. Tamam kızlar bu konuda kendilerini daha zorunlu hissediyor erkeklerin aksine, çünkü topluma göre kadınlar bakımlı olmalı. Sırf bu sebepten bile erkek olmak istemezsin, kız olduğun için kendini şanslı bile saymalısın. İki cinsiyetin de ayrı ayrı kendine göre zorlukları var o yüzden "şu" cinsiyette olmak daha kolay kalıbından kurtulmak gerekiyor. Bir laf var söylenen, "Şanslı olsaydım anamın karnından kız olarak doğardım." diye, keşke ben de de öyle olsaymış.
00 Yorumla
hanımefendi bakımlı ve düzenli ve temiz olmanız çok asil ve çok zarif bir duruş sizi inanın kutluyorum ama lütfen haddim olmayarak sizden istediğim her zaman bakımlı ve düzenli ve titiz olun her açıdan bu size çok iyi gelecek. biz erkeklerin işide inanın zor kelimelere sığdıramam ki inanın siz her zaman bunu yapın saygılar sunarım
00 Yorumla
+1 yılÇok haklısın günümüzdeki sosyal medya mükemmelleri ( ki emin ol çoğu bizlerden bile kötü fizik ve güzelliğe sahip ) insanların kendini mükemmel olmadan mutlu olamayacağı algısını oluşturuyor. Ancak şu bir gerçektir ki bence güzel bir ruh her bedende güzeldir bunu asla unutma. Kendini her bedende sev ve insanların seni her haliyle sevmesi gerektiğini öğret onlara
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
45Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKADIn AVANTAJLARI:
Bir iş yerine girsen en az efor ve zorluk gerektiren yere konumlandırılırsın.
Sokakta bir yardımın çağrınla 10 kişi toplanır.
Kolay kolay şiddete uğramazsın.
Çoğu yer de üstte tutulursun.
Aile maddi manevi destek verir ölene kadar %90 genelde.
yanlızca nesef alsan bile çoğu insan önemser seni. Hiç bir başarıya çalışmaya ihtiyacın olmaz.
Makyaj yap ağda yap yıkan devam... Elbise giymesen toplum zaten tapar. Elbiseyi es geç direk. Yanlızca bunu yapman bile toplumda ay ne güzelsin ne başarılısın vs. dünya kadar övgü, başarıya boğulursun. tabi yetmez 100 verirlerse yarın 150 vermiyince başlarsın çirkinim vs. demeye.
ERKEK DEZAVANTAJLARI :
ölürsen kimsenin umrunda olmaz
yardım asla almazsın hayattan.
Asla kıyak geçilmez sana.
Şiddete tamamen açıksındır. Her türlü hakarete sonuna kadar açıksındır.
İş hayatında nerde ölümcül zorluk vs. varsa oraya fırlatılı verirsin.
Canının zerre değeri yoktur.
AVANTAJLARI:
Kişisel bakımına çok uğraşmazsın çünkü zaten bunların bir anlamı yoktur toplum için. İş hayatı için de belli bir şeyden sonra anlamı olmaz. Toplum 24 saatinin kaç saatini köle olarak ayırdığına ne kadar ölüme koştuğuna bakar ama bakar yanlızca helal olsun aferin iyi iş... satürün de hayat bulsan neden başka yerde bulmadın güzel kardeşim denir. En iyi şey bile toplum tarafından ve çevre tarafından saygı sevgi laf edilicek bir sözcük bile etmez.10 Yorumla
+1 yılBelki de hepsini aynı anda yapmaya calistigin için seni bu kadar yoruyor. Örneğin; asgarisi senin düzenli olarak yaptığın şey olsun, temiz kalmak ve tüyleri almak gibi.
İkinci sırada olanlar ise bu asgari bakımın yanında her gün değil ama belli araliklarla yapıp vaktini çok almayan veya enerjini tuketmeyen, kısa veya orta vadede sonuç alacağın şeyler olsun.
Üçüncü sıradakiler ise şimdilik ötelemen gereken (lazer gibi) ve bunun için elle tutulur, daha mantıklı sebeplerinin bulunduğu bakım şeyleri olsun.
Böylece biraz daha iyi hissedecegini umuyorum. Şu an hayatının merkezine bunu koyduğun için tükeniyorsun.32 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkurler cok guzel soyledin
- +1 yıl
Sen çok daha güzel anladın demek ki. O yüzden ben de teşekkür ederim. Umarım yararı olur bu bakış açısının.
+1 yılErkek olsaydında bakımlı olurdun bence ama kadının bakımı erkeğin bakimindan daha detaylı ve zor , saçı yıkaması şekillendirmesi boyatmasi , vücudun her ay agdasi nemlendirmesi, el ayak bakımı , tırnak bakımı renklendirmesi, makyajı , takısı , ayakkabı topuklusu babeti sporu çizmesi botu , giyim olarak elbisesi eteği pantolonu kazağı şortu şalı şapkası bunların yakisanini bulmak kombin yapmak, her ortama uyumlu giyinmek ( dekolte açısından)
Kadınların bakımı bile böyle zoriken normal hayatta üzerine düşen sorumlulukları düşünemiyorum31 Yorumla- +1 yıl
Offff okurken yoruldum 🥺
+1 yılYoruyorsa birak kendini ve oldugun gibi kabul et. Zaten mükemmelsin yaratan seni tek ve özel yaratmis. Senin aynindan bidaha var mi? Yok. Ozaman mükemmel ve özelsin zaten. Ama sen kendin mükemmeli yaratamazsin. Bazi seyler gördügün gibi elimizde veya imkanlarimizin olmadigi seyler.. hicbirsey olmak zorunda degilsin kendini iyi hissetmek güzel hissetmek istiyorsan kendinle ilgilen karakterinle ilgilen kendini sevmekle basla bu ise. Görüntü dedigin bir kivilcim yeter sonra istedigin kadar tüyünü al yanik izi olsa buseferde onu yok etmek isticeksin.. mümkün mü? Degil. Ozaman kabul etmeyi dene kendini bence. Kendini kabul edip sevdikten sonra diger seylerin hepsini kendiliginden kendine olan öz saygindna seve seve yaparsin. Ne üsenirsin nede yorulursun..
Ayrica senin düsüncende olan erkeklerde cok taniyorum. Asiri bakimli olan erkeklerde tanidim. Bence cinsiyetle alakali degil insanin kendisiyle alakali olan bir durum bu.20 YorumlaSaç Bakım konusunda 318 cevap paylaştı. Erkek olsan bu seferde erkek olmaktan bikardin emin ol surekli calisman gerekcek evlensen eve bakman gerekicek ki paran varsa evleniyorsun cok paran olmalii ev araban olmali ve erkek olsan gene kilolu olabilirdin erkek olsan guclu olmalisin gucsuz olman soz konusu bile olamaz eik muamelesi gorursun kizlardanda erkeklerden de sacma sapan seyler yani fizik olarak gene iyi olmalisin ne cok zayif ne kilolu fit veya kasli olmalisin vs vs bakim konusunda erkek olsam bakimsiz olsam diye bisi mi var bunun cinsiyeti olmamali herkes bakim yapmali sende bakimini yaparsin makyaj vs yapmak istemiyorsan yapma mesela seven seni oyle sevsin kendin icin yap ne yapicaksan millete mukemmel gozukmeye calisma degmiyor cunku 😕
10 Yorumla
+1 yılErkek olunca beybifeys olmuyorsun maalesef. Erkek olduğun zaman insanların senden beklentisi daha yüksek oluyor.
Çalış, güçlü ol, oku adam ol, karışan olursa karşılık ver. Bunlar akıl sağlığını kirleten durumlar, ben bu tür bi ortamda yetişmiştim.
Zayıf insanlardan oluşan bir topluluk her zaman daha fazlasını ister.
Yinede halinden şikayet etmeni uygun bulmuyorum, sağlığından memnun olman daha güzel olur. İnsanlığın temelinde zorluklardan kaçmak yoktur, kadınlar ve erkeklerin cinsiyetlerinin zorluklarından şikayet etmeleri kulağa saçma geliyor.
Sosyal bir ortama katılman seni daha mutlu hissettirebilir, kendini toparlaman adına motive olursun. ya da en azından başka bir kadınla sohbet ederek dert ortağı felan olursun, kusursuz değiliz sonuçta. Zihinsel olarak aşabileceğin durumlardan20 Yorumla- Saç Bakım konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılMükemmel değil ideal görünmek gerekiyor, kendini salsan da olur ama kadın için maalesef hayat zorlaşıyor. Sonuç olarak sen kendine baktığını zannediyorsun ama bakmıyorsun. Onca senede kıl tüy alıyorsan çoktan azalmış olması ve nadir, seyrek çıkıyor olması gerekir, bunda bu kadar abartacak ne var anlamadım. Yüzünde leke varsa birçok doğal yöntem var, olmadı güzellik merkezi. Kıl için de öyle. 2 gram yağdan bile kurtulamıyorsun. Sen herhalde hayatında hiç bir konu hakkında azmedip başarılı olamadın, boş geldin boş gittin. Bu tembelliğine, gevşekliğine de bir kılıf arıyorsun. Erkek olsan daha mı kolay olurdu, evet bakım va fizik anlamında daha kolay olurdu ancak çalışmayı bile beceremeyip yine aynı sorunları yaşıyor olsaydın, senden yine bir bok olmazdı.
07 Yorumla
Soran+1 yılEver iq'su 200 olan bir arkadas yorum yapti. Zaten ben hic ugrasmayip oturdugum yerden bunlari yazdim. Cilt lekelerim icin bir suru dogal yontem denedim, sifir sonuc hicbir ilerleme kaydetmedim. İyi bir fizik icin yarim saat antrenman yapiyorum, ogrenci oldugum ve okudugum icin spor ve guzellik merkezlerine gidemiyorum kusura bakma tek akilli sendin. Youtube uzerinden yaptigim sporun verdigi sonuc o kadar az ki, iki aydir yapiyorum ne sonuc gordum? Eh iste. Derslerden dolayi daha fazla vakit ayiramiyorum maksimum bu. Buna tembellik gevseklik denmiyor, eforumun maksimumunu sarf ediyorum malum turkiyede yasiyoruz , ve karsiligi cok cok az. İstedigim hic bir noktaya ulasamadim. Gercekten o kadar bos yorumlar yapiyorsunuz ki, gercekten turkiyede sunu anliyorum, kadin kadinin dusmani, bos bos klavyenin ordan ah kam kesmek kolay
- +1 yıl
Çene yapana kadar iş yap hamur avel.
Soran+1 yılhadi ordan git
Soran+1 yılBulundugun delige gir
Soran+1 yıl@rеbеl boyle ahlaksizlar neden engellenmiyor anlamiyorum, hayatlari bos olup laf sallamaya gelen dünkü b. k
- +1 yıl
bunun gibi çok var ya
- +1 yıl
IQ'suzlar.
Kendini gömmüşsün :) kimse 4/4lük değil o bakmalara doyulamayan mankenlere bak genellikle çeneleri simetrik değildir, bir gözleri diğerlerin ufaktır.. bir çok estetik ameliyat gecirmislerdir. ya bu biraz özgüvenle alakalı. Gülümseyebiliyosan güzelsin..
10 Yorumla- Saç Bakım konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılBen bakımlı olmayı seviyorum çünkü enerjime enerji katıyor prof sporcuyum aynı zaman da bir çok spor dalı ile ilgileniyorum ama kimseye güzel gözükmek için değil ve zayıflamak içinde değil sağlık için çünkü ileri ki yaşlarda güçlü kaslardır seni taşıyacak olan gıdama dikkat ediyorum çünkü 40 lı yaşlardan sonra bayansal hastalıklar sonrası vücut metabolizmayı epey yavaşlatıyor ben ileriye yatırım yapıyorum..
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRuh ikizim olabilir misin 😂😂 ben saldım bacım. Parfüm bile kullanmıyorum (kokusu zaten dokunuyor). Ayda yılda 1 hint kınası yapıyorum saçıma. Yüzümü de her gün sabunla zaten yıkıyorum. Kılları da jiletle ayda 1 alıyorum. Çok rahat valla. Erkek gibi yaşam😂 sana da tavsiye ederim.
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@goraci valla hiç çekemem o acıyı😂
evet bence de kadinlarin isi kesinlikle daha zor. ama biraz da karakter meselesi bu bence. yani mesela bence temizlikten odun vermeme tuy ve koku faktorlerinde titiz davranma yeterlidir. guzel giyinmesi makyaji yagsizligi sekil semali vs 2. planda tutulabilir. tabi daha cok dikkat cekme derdindeysen mecbursun hepsine :) sahsen ben temizlik disinda son derece salmis vaziyetteyim. 10 yillik yalnizligimin sebebi buysa da yaziklar olsun yani ahahahah😅
00 YorumlaO kadar haklısın ki. Kız olmanın zorlukları işte ☹️ Erkeklerde bakım yapmalı ama bizim kadar bakım dertleri yok. Bizim cildimiz erkek cildine göre daha farklı makyaj vs yapıncada daha kötü oluyor cildimiz ekstra bakım gerektiriyor. Ne yapsak cinsiyet mi değiştirsek :D
01 Yorumla- +1 yıl
Makyaj yapmayın veya asgari düzeyde tutun mesela.
Yağlar fır diyor muş cildi güzel değilmiş yani bunlar kötü şeyler değil herkes iddia manken gibi olacak bir şey yok
Hayır yani bu kadar nefret ediyorsan erkek olmak da bir çözüm değil. Sen o zaman da kendine bir şeyler bulursun bence kendini sevmeyi öğren biraz. Yağlar fırlıyomuş cildi güzel değilmiş yani bunlar kötü şeyler değil herkes illa manken gibi olacak bir şey yok. Bakımı da biraz sevmekle alakalı seven var sevmeyen var yapan var yapmayan var çok takılmamak lazım00 YorumlaOff bugün moralim bu yüzden çok bozuldu hep süslenip gidiyom bugün de sadece giyindim normal gittim saç baş hiç biseye dokunmadim kıl sorunu ayrı cilt ayrı saç desen kepekler ayrı zor ya erkekler de bu sorun olmuyo hiçhic biseyle ugrasmiyolar abi duş al çik bitiyo bizim işimiz saatlerce sürerken onların on dk sürmesi beni gıcık ediyo
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstediğin kadar güzel ol insanlar mutlaka bir kusur bulur. Ben zayıfım tam manken gibi bir fiziğim var fakat banada kilo al diyorlar. Asla memnun olmazlar asla yaranılmaz insanlara. Ne isen tam tersini isterler o yüzden kendinle barışık ol sev kendini
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa fiziğini olduğu gibi kabullenmeye çalış kimse senden Kendall Jenner gibi olmanı bekleyemez. Hiçbirimiz olamayız. evet çok güzel fiziği olan kadınlar var ama onlarınki genetik diye düşünüyorum ben ya da aşırı dikkat ediyorlar beslenme ve spora. Üç günlük dünya, salmayacaksın kendini ama aşırı da sıkmayacaksın bence. Kıl tüy konusunda bakımı aksatmamak şart ama. onu salma bence😅
10 YorumlaErkek olmak bin kat daha zor sürekli çalışmak zorundasın askerliği var evlilik çoluk çocuk senden rızık bekler seversin birini açılamazsın çok reddedilirsin falan filan say say bitmez bir tek güzel yanı var daha özgürüz.
10 Yorumla
+1 yılFazla takıntılısın.
Bu seni oldukça yoruyor.
Bana kalırsa, zihnindeki çöp tenekesini atmalısın.
Rahatla biraz.11 Yorumla- +1 yıl
Şu eksileyen iki kişiyi bir DM den gönderin bana lütfen ya.
Rica ediyorum. : )
Günaydınlar bu arada.
Gününüz güzel geçsin..
Söylediklerine katılıyorum haklısın eline sağlık çok güzel yazmışsın
Erkek olsaydık daha kolay olurdu dünya kadınlar zor vallaha. m10 Yorumlagüneş lekeleri için lazer diye biliyorum. ama hassas bir cildin varsa yakar bu dermapen için'de geçerli. cilt doktoruna danış. iyi bir fiziki görünüş için uygulamadan egzersizler var yükle 15 dk koşu uygula hemen düzelme beklememen gerek sabırla devam et istediğin sonuca ulaşırsın. not: ağır egzersizlerden uzak dur! sakatlanmaya yol açar. kendini sev💁♀️
01 Yorumla
Soran+1 yılSoyle soyliyim ben 2 aydir april han videolarini yapiyorum 15 dk kadar, acikcasi pek de bir sonuc gormedim, uzerine arastirma yaptim ve genelde burada da soylenen bu kadar kisa sureyle hicbir sonuc elde edilemeyecegi, belki daha uzun zamanlara cikarmam gerek fakat zor vakit buluyorum. Cilt icin de cok fazla yontem denedim. Hic sonuc elde edemedim. Sanirim retinol kullanmaya basliycam, son zamanlar cok gundemde. Tesekkurler yoeumun icin
- Saç Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbakımlı olmak cinsiyete dayanan bir şey değil kendini seven insan bakımlı olur bu yani ayrıca erkek olmakta kadın olmanında zorlukları var önemli olan birbirimizi anlamak
16 Yorumla- +1 yıl
Güzelim doğru ama bir çok kadın, göğüs ve poponun büyüklüğüne takılıyor. Kaç erkek kendi poposunun ya da göğüslerinin boyutunu önemsiyor ki? Bir de erkekler ağda vs yapmıyorlar ama biz yapmayınca çoğu tiksiniyor. Kabul edelim ki, bakım konusunda bizim işimiz daha zor.
- +1 yıl
@sudesiyahseven tamamda dayayıtyorlar işte malsef kaadın kılsız olmalı zayıf olmalı vs vs televizyondaki kadınlar bakrsak anlarsınız
güzellik dayatması var malsef kadınlarda bu yüzden bakım konusunda daha seyiz zaten - +1 yıl
keşke olmasa ama ne apalım
- +1 yıl
Aynen öyle prenses 😐
- +1 yıl
@sudesiyahseven teşekkür ederim ama ben cadıyım bacım :)
- +1 yıl
Rica ederim, peki cadı hanım 😅
+1 yılBakımlı olmayı sevmiyorsan bakımlı olma ablacım. Bakımlı olmak sen böyle olmak istiyorsun diyedir. İstemiyorsan yapma
10 YorumlaYaaaa bazen Bnde böyle düşünüyorum ama özgüven herşeyin her mükemmeliyetin başlangıcı...
20 Yorumla
+1 yılKadınlar için hayat zor bunu anlıyorum ama erkeklerin hayatları pek kolay değil bunu göz ardı etmeyin hemde hiç
00 YorumlaEvet kadın olmanı böyle bir dezavantajı var... erkek olmanın da kendine göre dezavantajları var... iyi tarafından olaya bakın..
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılErkek olsaydin karın bunlari yapsin diye esek gibi calisiyor olurdun kendine de bi el kremi alamazdin
00 Yorumla
+1 yılKişisel hijyen dışında bakım adına bir şey yapmıyorum ve gayet mutluyum, kendimi böyle seviyorum.
10 Yorumla
+1 yılEvet, kesinlikle. Kadınların ürünleri bile daha çok.
10 YorumlaSende bakımlı olma kaşlarının ortasını birleştir burun kıllarını alma 😅
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılFazla abartma derim bu bakım işini. Emin ol öz bir güzelliğin var.
00 Yorumla
+1 yılYok bazi erkeklerin de hakkini yemeyelim simdi bakimli olanlar var cevremden biliyorum
00 Yorumla
+1 yılYok hemen hemen aynı olurdu dön atması ve diğer etkenleri uğraştırıyor
00 Yorumla
+1 yılZordur herhalde, ben sabah kalktığımda saçlarım darmadağın oluyor taramaya üşeniyorum bırak dağınık kalsın diyorum.
00 Yorumla
+1 yılVallahi %100 katılıyorum.
30 YorumlaBence bunlar zor değil sen tembelsin.
Sorunu algılayacak kadar zekisin maşallah ama harekete geçecek kadar gayretli değilsin.
Biraz da kendini elestirecegine sorunları nasıl çözebilirim diye düşün.
Çözemedin mi kendini kabullen ve sev.10 Yorumla- Saç Bakım konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılNiye erkek bakım yapmıyor mu.
Benim yaptığım bakımı kadınlar yapmıyordur bile14 Yorumla- +1 yıl
abartma
- +1 yıl
Abartma değil ciddiyim
- +1 yıl
türk erkekleir genelde bakimli olmu bn yurtdisi kaliyorum sakalri birnirne girmis
- +1 yıl
Aralarında kendilerine bakan vardır ben fazlasıyla bakıyorum.
Saç Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. yazar haklı şaka bi yana kadın olmak zor la sürekli bakım vs erkeklerde böyle bi dert yok 😂😂 kafa raat walla
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılEl kreminin ne işe yaradığını bilmeyen erkekler var 😆
10 Yorumla abartılmış bakımlar ise tabi ki yorulacaksınız bakım yapmak için pek çok para gerekmez ya da onlarca ürün ya da sürekli kuaförlerde ya da tonlarca makyaj.. plastik oyuncaklar gibi görünene kadar gerisi bakım iyi hissetmeli yormamalı
00 Yorumla
+1 yılErkek olmanın en kötü yönü sorumluluk fazla yükleniyor maalesef toplum algısı işte
00 Yorumla
+1 yılAslında kadınların bakım yapmasına gerek yok doğal halleri daha güzel bence bakım yapma isteği duyan kadınlar bazı özellikle yüz bölgelerini beğenmeyen takıntılı kadınlardır bu takıntıda kadınları yorar
00 Yorumlahaklisin cok zor seyler ama artik erkekler icinde oyle.
00 Yorumla
+1 yılKadın her zaman bakımlı olmalı çiçek gibi olmalı öyle kokmali
00 Yorumlaben kadın olsaydım hijyen temizlik dışında bakımlı olmazdım makyaj falan hiç uğraşamam zaten sevdiğimde de makyaj aramam :))
00 YorumlaKadınlar da bakımsız erkek istemiyor yalnız yine bakımlı olman şart kendin için öncelikle bakımlı olmak gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılHayır, bu kişinin kendi ile alakalı bakımlı olmayan çok kız tanıdım, bakımlı çok erkek te. Kesinlikle kişinin kendisiyle alakalı.
00 Yorumlayani öyle olurdu, erkeklerin günlük takip ettiği sadece sakal traşı var, 1,5-2 ayda bir de saç traşı var.
00 Yorumla
+1 yılEvet erkek olsaydın kıllı bıyıklı elin çükünde gezerdin
10 Yorumlabakımlı olmak zorundasın kendini iyi hissetmek icin bundan yorulmamalısın.
10 YorumlaSanmıyorum bakım yaparken eğleniyoruz erkeklerinse stabil hayatı var.
10 YorumlaBakımlı olmak seni yormasın erkeklerinde zorlukları vardır
10 YorumlaMecbur değilsin. Sonuçları seni memnun ediyor belliki e o zaman ne güzel kadın olup bakım yapmak
00 Yorumla
+1 yılErkegim, hangi bakmi yapsam sivilce cikiyor. Erkeklikte zor be panpa.
00 Yorumla
+1 yılPek sanmam, erkeklerin de çok var. Bakmayın siz erkeklerde bakım derdi yok falan gibi sözlere.
00 Yorumla
+1 yılhaklisin kadin olmak zor paaram yetmiro artik bu kadar bakima
00 Yorumla
+1 yılErkek olunca bu kadar kolay dertlerin olmuyor maalesef
02 Yorumla- +1 yıl
abart toplum kizsin 18 gecince evdemi kalmis diyor pedofillerin snaa bakmasi yaklasinca suclu senmi oluyorsun ne giysen erkekelr snaa yiiycek gibi bakinca senmi suclu oluyorsun 30 gelince yasin gecmis diyip evli erkeklemi evelndiriyorlar ya da yasi gecmis bakire olmassan namusuz mi göruyorlar evden kacinca pavyona mi düsüyorsun erkrk icin satiliyormsun hamile regl senmi cekiyorsun vs okadar sayardimki neyse erkek olup hayat zor demeyi kesin
- +1 yıl
Cinsel istismara sadece kadınlar uğramıyor erkekler de evde kalabiliyor aynı sorunları yaşıyor ve askerliği var gelecek kaygısı çok daha fazla zengin koca bulup evde oturayım diye bir seçeneği de yok karşılaştırma yapmak yanlış ama kendi sorunların daha büyükmüş gibi davranma
Erkek olmanın da zorlukları vardır, erkek olmadığın için sana daha cazip geliyor tabi.
00 Yorumla
+1 yılİki cinsiyetin de avantaj ve dezavantajları vardır.
00 Yorumla
+1 yılSenden fazla bakım yaptığıma yemin edebilirim
22 Yorumla- +1 yıl
ama kanıtlayamazsın dkhxdj
- +1 yıl
Yanii🤣
Salona yazılmayı düşündün mü?
02 Yorumla
Soran+1 yılOgrenciyim, bu ekonomide zar zor geciniyorum salon parasi benim icin hayal :(
- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem