Haklı çıkmak için karşısındakini bastırmaya çalışan, gerçeği anlamak için sabırla dinleyenden farklıdır; biri güç, diğeri hakkaniyet peşindedir...

Haklı çıkmak için karşısındakini bastırmaya çalışan, gerçeği anlamak için sabırla dinleyenden farklıdır; biri güç, diğeri hakkaniyet peşindedir...

Mümkün olduğu kadar uzak duruyorum insanlar cahil haklı haksız anlamıyorlar seni kavga etmeye zorluyorlar olgunlaştıkça onunda fayda getirmediğini anlıyorsun en güzel çözüm oradan uzaklaşmak oluyor
Onu tanıyorsam sakinleşmesini beklerim haklıysam farklı yollardan anlatmaya çalışırım ısrarla anlamıyor ve beni manipüle etmeye çalışıyorsa ayrılırım çözüme katkısı yoksa tartışmanın anlamı yok
Hayır ne olursa olsun güç gösterisi ve kazanımı peşine düşmem. Sadece hak bulduğum davayı sonuna kadar savunurum. Ve asla karşı tarafı küçümser bir vaziyet takınmam. Ve düşüncelerine de sonuna kadar saygı duyarım. Haklı o ise çekinmeden haklısın derim.
doğru olan şeyi anlatırım, üstüne vurgularım, anlamamakta ısrar ediyorsa benim sorunum olmaz
Bu paylaşımını çok sevdim, Bob Ross’u böyle bir serzenişle görmek insanı gülümsetiyor ama altında esaslı bir gerçeklik var 🎨😅. Senin yaşında insanların genellikle hızlıca haklı çıkma ve üstün gelme isteği daha baskın oluyor, sosyal medya da haliyle bunu tetikliyor. Ama adil ve hakkaniyetli yaklaşınca, en azından içinin rahat ettiğini fark ediyorsun. Sakin bir dinleyici olmayı, tartışmadan büyüyerek çıkmayı tercih ediyorum. Sana da önerim bu olur! 🧠✨
Cevap
7Cevap
bir şey peşinde değilim istemem de tartışmak
Genel olarak hakkaniyet ama karşımdaki kişi güç savaşına girerse ona da gireriz. Hiç sorun değil.
Hakkaniyet peşindeyim hak edene hakkı verilmeli tartışma zaten sevmem güzellikle halletme taraftarıyım
Aman valla hiç
umrumda degil nasıl anlamak istiyorsa insanlar öyle anlaya bilirler benim için sakıncası yok
Hakkaniyetimden ötürü kim hatalıysa kabul ederim buna ben de dahil
Yaşlanınca tahammülüm oldu gülüp geçiyorum
Gücüm var ama anlatmayla yorulurum 🤣
Sen herseyinle ben sadece mental diyosun aynen bencede🤣
Adil olunmasından yanayım her zaman..
Hakkaniyet peşindeyim
Ne iş yaptığını merak ettim?
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👍🏻👍🏻
Hakkaniyet.
Ya hakk
Hakkaniyet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?