Selamss
Oyş yaşattıklarını mı yaşıyorsun sen¿
Kıyamammmm.. 🤪

yioo benzinli bu 😅
Selamss
Oyş yaşattıklarını mı yaşıyorsun sen¿
Kıyamammmm.. 🤪

yioo benzinli bu 😅
Karma denen şeye ben hiç bir şekilde inanmıyorum çünkü karma yok maalesef kimse yaptığı yaşamıyor bu hayatta kötüler mutlu olurken iyiler maalesef ki mutsuz oluyorlar mesela Karma, bazı inanç sistemlerine göre kişinin eylemlerinin sonuçlarını etkileyen bir ilkedir. Buna göre, iyi davranışlar iyi sonuçlar doğururken, kötü davranışlar kötü sonuçlar doğurabilir. Karma inancına sahip olanlar, eylemlerinin ve davranışlarının gelecekteki yaşamlarında veya bu yaşamda geri dönüşlerine inanırlar. Kendi adaletini sağlama ise, kişinin kendi eylem ve davranışlarına dayalı olarak kendine adalet sağlaması anlamına gelir. Bu, kişinin kendisi için sorumluluk alması ve kendi seçimleri ve davranışlarıyla sonuçlarına katlanması anlamına gelir. İnsanlar kendi inanç ve değerlerine göre karma veya adalet gibi kavramlara inanabilirler veya inanmayabilirler. Bazıları bu inançlara dayanarak yaşamlarını şekillendirebilirken, bazıları farklı felsefelerle hareket edebilir. Önemli olan, kendi inançlarına saygı göstermek ve doğruluk, dürüstlük ve empati gibi değerler üzerine olumlu bir yaşam sürmeye çalışmaktır.
Karmadan başına gelenin neden geldiğini anlamayacak, ama kendi adaletimi kendim sağlarsam neyi neden yaşadıgını bilir. O yüzden ben ikisini de aktivite ederim. 😊
Hakim değilim adalet dağıtamam ama benimle uğraşanlar bir şekilde belasını buldu ilahi adalet seni seviyorum 😀😀
Ayh çok keyifs😃
Karma gelipte onu bulana kadar ben kendi işimi hallediyorum büyük bir zevkle 😄
Onu mu bekleyeceğiz hayret bişiii 😃
Tabiki zaman değerli. Hızlıca süründüğünü görmeliyim 😄
Bak beni istemeden gaza getiriyorsun şu an 😃
Ajajajaj yardım istersen ben burdayım 😀
Sonra bana söversin nelere karıştırdın beni diye 😬
Sövmeyiz severiz 😅
🫠🌸
🩷🌸
Teşekkür ederimm☺️☺️
Rica ederim 🙂
Cevap
25Cevap
Hayır, kimse yaşattığını yaşamıyor... ya da bana daha haberi gelmedi... Ben Rabbim adaletine güveniyorum
Kimseyle uğraşamam intikam alacağım diye kendimden ödün veremem. Allah'a havale ediyorum ve yaşattıklarını yaşasın diyorum
Ben karma dövüş seviyorum her telden calısıyorsun. boksör yumruğu atıyorsun çenesi düşüyor , boşluğuna salıyorsun nefesi kesliyor , döner tekme atıyorsun kafası güzelleşiyor sonrasında da ölüm vuruşu yapıyorsun bitkisel hayatta dünyanın tüm hallerini yaşatıyorsun işte bu da benim karmam : ))
Allah'ın adaletine güveniyorum fakat buna rağmen ciddi manada birini öldürmek ya da tekme tokat girişmek istiyorum. Çekincem ise mahkeme de karşı tarafa koz vermek 🙄
Şimdi derin derin nefes alıp veriyoruz 😃
Kesmiyor 🤦🏼♀️
O zaman tekme tokat diyorum ben 😅
Mahkemede aleyhimize olmicağını bilsem saldırırım :D bakalım duruma göre yapacağız bişeyler
İkisine de değil. Hukuk ve dolayısıyla adalete güvenmek istiyorum ama maalesef bugünlerde ülkemizde olmayan bişey.
Yahu üff her meselede mahkemeye mi gidiyoruz djdj
Karma dediğin şey eğer ilahi adalet işe öyle bişey yok. İnanmıyorum. Onun başına bişey gelmesi benden gidenleri geri getirmez. Benden gidenler bana geri verilebilirse ben ona ilahi adalet derim. Onun başına bişey gelmesi anca insanın yüreğinin soğuması için bahanedir ama asla ilahi adalet değildir.
Kendim de bişey yapmam. Yazarım amel defterine 3-5-10 yıl sonra fırsat çıkarsa hop amel defterini çıkarırım ama fırsat çıkmazsa bir şey yapacağım diye uğraşmam. Nefret duymam. Negatif de olsa o kişiye karşı bir duygu beslemem.
Her fırsatta mahkemeye de giderim yani , ne var? 😂
Gidersin sen :D
Niye be, ben naptım 🙄
O lafın gelişi bi kere, mahkemeye ver çabuk
İyi olur :D yol geçen hanı mı orası
İnsanlara taktik verme. Bu devlet nasıl para kazanacak yeter ya djsja
👏 bravooo fiiiiyüüü
Sana güvenip sır anlatanın kafasına ben :D
Yok, hepimiz kardeşiz sjsjaj
Kendi adaletimi sağlıyorum, dişe diş kana kan intikam intikam 😂
djsj abartmasak mı
Çekerler çekerler 😃
Karma ne be Sosi. Allah'in adaletine tabii ki de😏
Sosi? 😅 hmmh..
Evet Sosi:)))
🙂
Karmaya daha çok güvenirim uğraşamam ben jsjsh
Hayret bir şey
Uğraşmazsın zaten sen yazabileceğim bir görüş olmalıydı 🙄
shsja yok be 😅
Karma ne demek oluyor şfdlg İkisini de kullanmıyorum
İlahi adalet diyebiliriz. Yaşattığını yaşar ya insan 😬
Ya kendin sağlayacaksın veya zamana bırakacaksın ilahi adalet devreye girecek yani karma
Kin, intikam pek benlik durumlar değil. Hayatımda değeri olmayan kimse için o derece yormam kendimi. Zaten insanın içi nasıl ise oraya çekiliyor bence istemsiz.
Karmaya çok güvenirim. Ne ekersen onu biçersin. İlla ki yaşattığını yaşarsın. ilahi adalet işte.
Adaletin olmadığı yerde herkes kendi adaletini sağlar.
Düşüncem bu fakat tehlikeli herkesin adalet anlayışı farklı...
İlahi adalet ve karmaya inanıyorum. Kendimde elimden geldiğince adaleti sağlarım ama öyle peşini bırakmam
Adaleti kendim yaratıyorum bu devirde böyle. 😄
benzin fiyatlarından sonra benim de beynim böyle oldu jöle gibi 😂😂
Ben kendi adaletimi sağlasam bile karma yine de işler. Buna inanıyorum.
Karma işlemiyorsa bazen ben devreye giriyorum kanım yerde kalmaz
Diğerlerinden farkımız olsun diye yaşıyoruz. Yaradan adaletine inanıyorum.
karma marma falan boş bana göre. herkes kendine uygun olanı yapar.
Allahın adaletine hep güvendim güveniyorum.
Karma da dahil bütün inançlar saçma batıl ve hayal ürünü geliyor bana
Karma diye birini tanımıyorum ama şuna inanırım adalet gece kuşunun temelidir
Yarına kalır yanına kalmaz 👍
Allah’ın adaletine güvenim tam oldu
Son zamanlarda kendi adaletimi sağladım💪
👏😌
Kendi adeletim
Gerektiği yerde kendi adaletimi sağlamaktan geri durmam.
İlahi adalete güvendiğim için bu sükûnetim.
Allah'ın adaletine güveniyorum
Allah'ın adaletine güveniyorum
Kendi adaletimle karmayı harmanlıyorum. 😂
İlâhi Adalete güveniyorum
Kendi ya da boş veriyorum
Karma olayı sehır efsanesi
Kendi adaletimi sağlarım
Karmaya, yaşatılanı yaşar insan
Allah'ın adaletine elbette.. hiç sasmadi 😀
Allah'tan başka sığınacak ve güvenecek kimse yok
İkisi birden
Double olsun sağlam olsun :D
Yess prenses✌😅
😃🌸♥️
Mesaj kime😂
Üstüne alınan alınmıştır, zırlamaya başlamıştır.
Tabii, vurdu geçti kıvranmalarını izliyorum şu an :D
Zaten hayatın tokatını yemiş sorunlu Habeş maymunlarından intikam almam ki ben ama ilahi adalet işte kimsenin ettiği yanına kar kalmıyor, sektiğini de hiç görmedim :)
Kendi adaletimi ilahi adaleti severim
Allah'ın adaletine
Edenin bulduğuna veya bulacağına inanıyorum
Kinciyim, ödetirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?