9 aydır depresyondayim ne yapmalıyım?

Herkese Selamün aleyküm;

Ben dışardan bakıldığı zaman bir duruşu bir özgüveni olan biriyim fakat içimde adeta fırtınalar kopuyor sinifimdakiler en ufak şeyde üstüme gelip dalga geciyorlar (birtek bana) benle kavga etmeye çalışıyorlar ben onları ezince daha beter gözleri dönüyor cidden üst düzey yanlizlara oynuyorum assiri yanlızım bir Allahin kulu da çıkıp ben seni anlıyorum demiyor aslında suanki depresyonumun başka kişilerle alakası yok onlar üstünün tuzu biberi daha çok moral bozuyorlar sadece depresyonumun asıl sebebi 9 ay önce ailevi nedenlerden dolayı evde çok ama çok büyük tartışma çıktı babam evden falan gitti (şu an iyiyiz) halam da bizdeydi bize sabaha kadar babamın gençken yaptığı hatalari anlattı ne kadar kötü biri olduğunu suratimiza söyledi bende 1 hafta ruh gibi gezdim 1 hafta sonra her şey normale döndü ama ben babamı affedemedim sonra babam da o kızgınlıkla seni öldürürüm falan bir şey demişti sonra ben kendimi o zamanlar cidden öldürmek istedim ama annem hamileydi ve ona kıyamadım (çok sorunlarımız vardı ayrılmak üzereydik bir tek ben anneme destek çıkıyordum kardeşim bile umursamiyordu) sonra bir gün ne olduğunu anlamadim elimi cama vurdum bileğim kesildi kan doldu heryer hastaneydi falan bu esnada babamla barıştık bilek olayından 1-2 ay sonra aşık oldum ve o aşırı mükemmel biriydi ne biliym karakteri falan sonra ama (1 ay kadar sonra) çok kötü biri olduğunu anladım ve onu unutmaya çalıştım 5 ay ama iş işten geçmişti çok sevmiştim öyle konusmuslugumuz etmisligimiz de yok 2 yaş büyük benden ben 5 ay çok çektim hiç unutamadim onu sonra ne olduysa oldu başkası girdi gönlüme ve onu birdaha hiç göremicektim o yüzden gidip konuşmak istedim ilk başta tatli tatli konuştuk numarasını aldım diğer çocuk hiç aklıma bile gelmedi ondan sonra 2. cocugu aradım (ilk konustuktan 2 gün sonra) böyle bir soğuk yapti aldırış etmedim hala onla iletişim kurmaya çalıştım hep soğuk yapınca bende patladım saydirdim sövdüm falan nasıl insansin falan diye o da istemiyorum dedi
9 aydır depresyondayim ne yapmalıyım?