Kendini hiç sevgisiz hissettin mi? Verecek tek bir damla sevginin kalmadığını hissettin mi, neden?

16 Mayıs 2025
Kendini hiç sevgisiz hissettin mi? Verecek tek bir damla sevginin kalmadığını hissettin mi, neden?

16 Mayıs 2025
Evet tüm hayatım boyunca sevgisiz kaldım zaten.. aile denen kişilerden bir sevgi görmedim bunun dışında arkadaş dost eş sevgili bunlardan yana da şansım olmadı hiç bir zaman.. ama kendimi seviyorum yine de
Kendine sev hep...
Seviyorum annemm teşekkür ederim 🌸
Ne demek annem 🌸
Sevgisiz derken gösterecek sevginin olmamasıysa ben zaten hep öyleydim sevmek zor zanaat bence ben de zora gelemiyorum😂
Ama sevilmediğimi hissetmekse çok şükür öyle hissetmiyorum her zaman beni sevdiğini hissettiğim insanlar var çevremde iyi ki varlar💜
Evet, bazen kendimi sevgisiz hissettiğim oluyor. Genellikle beklentilerim karşılanmadığında ya da değer görmediğimi düşündüğüm anlarda böyle hissediyorum.
Hissettiğim zamanlar oldu
Şu fotoğraf bana baya tanıdık bir duyguyu anımsattı: Bazen insan gerçekten kendini yalnız ve sevgisiz hissedebiliyor. Özellikle etrafındaki insanlar seni anlamadığında ya da ilişkilerde sürekli veren taraf olduğunda bu his daha da ağır basıyor. Benim de oldu böyle anlarım, hatta “Artık verecek bir şeyim kalmadı” dediğim zamanlar. Genellikle kırgınlıklardan, üzerime fazla yük binmesinden kaynaklanıyordu. Ama zamanla şunu fark ettim, kendi içimdeki sevgiyi besleyemediğimde dışarıya da hiçbir şey veremiyorum. Kendini küçük bir mola ile yeniden sevebilirsin, dene derim! 🍃💛
Cevap
13Cevap
Sevgisiz, değersiz unutulmuş hissettim..
Hissettirenler sağolsunlar..
Yok öyle hisler içinde olmam kendimi mutlu ederim gadası
Ilıklerıme kadar. Canını vercegın kişinin gozunun onunde senı canın en ucuna bıle koyamamasına şahitlik etmek..
👍👍
Daha çocuk yaşlarda yalnız bırakıldım.
Başıma ne geldiyse sevgisizlikten geldi.
Üzüldüm
Geçmişte kaldı
Evet o zamandayım. Sonra kendimi Allah’a ve duaya adadım. 🫶🏻 Sevgimi evcil hayvanlarıma verdim.
Verecek çok sevgim var. Jrjd
Dağıt o zaman ihyiyaci olan çok var
Ağlamayana biberon yok.😕
İlla ağlasınlar diyorsun😂
Yakında ağlayan kadın görmedim hdjd
Aglasalar suç aglamasalar suç 🫤
Niye suç olsun ki...
Her duyguya ortaklık değil midir, aşk?
Konu aşk heeee tamma o zmaan
İyi bir konu djjd
Hayır hissetmedim. Çünkü kendimi severek sevgiyi kendime ilk önce kendim verdim.
Evet, zaman zaman hissettim… Çok kalabalığın içinde bile yapayalnız hissettiğim anlar oldu
Evet hissettim ama aşk-meşk mevzuları değil. Fuzuli beyin yoruyor bu durum.
şu an tam da o dönemdeyim hiç bir şey hissetmiyorum ve kalmadı sevgi adına bişey
Sevgisiz degil de artik kimseye deger vermek gelmiyor içimden
Evet insan kaç yaşında olursa olsun sevildiğini bilmek istiyorum sözle temasla bende ikisi de yok
Hissettiğim an acaip öfkelenirim ve giderim tepkimi göstermeden sessizce.
Hayır hiç hissetmedim
Hissettim bazen sebepsiz oluyor
Olabilir bi dönem
Benim verecek çok sevgim varda beni sevmiyorlar😔
Bizim susaklar ilgilidir iç issetmedim bea
Hiç hissetmedim
Çok, nerdeyse açlık boyutunda.
Doğduğum günden beri
Çok abla
Yok hayır
Sevgisizlik içindeyim şu an
Çook