AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
Bu anlattiklarinin hepsi kizlarda da geçerli bence vücuduyla ön plana çikan kizlar
onlar için de benzer bir soru açacağım, öyle çok doğru
Ben hiçbir kızdan etkilenmiyorum artık daha çok içimde bir nefret var
neden böyle düşünüyorsunuz?
Lisede başladı baktık kızlar böyle serseri p*c erkekler ile takılıyor. Bir anda şaşırdım çünkü bana iyi , efendi , saygılı bir insan olmam ailem ve toplum tarafından öğretilmişti ama burada bir hata vardı. O da işte kadınlardı.
bazı hemcinslerimde bu var, özellikle genç kızlarda. Böyle serseri tipler daha çok ilgilerini çekiyor, zaten o kaslı vücutları görünce aklı gidenler de bunların içinden çıkıyor genelde. Tabii bomboş bir hayatın içine kendi istekleri ile dahil oluyorlar, sonra akılları başlarına geliyor ama geç oluyor
Yalnız ben burada bazı kişilerden bahsetmiyorum geneli açıkçası böyleydi.
ama geneli dediğin kişiler, kızların bazıları oluyor mantıken de. Efendi, kültürlü ve zekaya aşık o kadar çok insan var ki, sen bence biraz öz güvensiz duruyorsun
Benimkinin yarisi kadar zekaya sahip olsa yeter benim icin 😀yani bayagi zeka severim karsi cinste
Benden etkilenecek kadın denk gelmedi daha. Çünkü kimseye güvenmiyorum aşklar sahte insan cesaret edemediği yerde kaçar...
Zeka olmazsa olmazım. Dünyanın en güzel kadınını getir eğer zeka yoksunu ise tüm güzellik silinip tahammül edilmez bir hale bürünüyor.
Görüşü olmalı hayata karşı kendini geliştirmek istemesi önemli hayatında 1 2 bilgiyle yaşayan biri olmamalı.
Zekâ önemli ve çekici ama tabi ki fazla şüpheci biri olmasına sebep oluyorsa o noktada sorun teşkil edebilir
Bu ben gdmjdtktdgxk
Mantıklı, öyle değil mi 😄😎
Fazla şüpheciyim
Bu devirde olması gereken budur ne yazık ki
En az benim seviyemde olmalı.
Zekî vê çalışkan değilse soğuma oluyor
Dedi ve 1.75 zeki bir erkeği kısa diyerek reddetti. Niyeyse siz uzun boylu ve kaslı erkekleri, kısa zeki erkeklere tercih ediyorsunuz
zeka çok değerli, şu herkesin görüşüne aynı şeyi yazanı da dikkate alma; zeki birisi olsa bu kadar öz güvensiz birisi olmazdı zten. Kendini zeki sanan birisi :))
@Lazjoker ya lütfen, ben 167 yim benden kısa olmasın yeter. Zeka olarak denk olmalıyız, ben önem veriyorum
İstediğini yazsın ya, cevabını alır, :))
Soran
Eminmisin? O zaman sana bir soru. Geçmişte gayet özgüvenli iken neden yazdığım her kızdan direkt red yedim. Ve bu kızlar neden kendileri gidip özgüvensiz ama 1.80 üzeri erkeklere yazdılar ve sevgili oldular? Hadi bakalım cevap bekliyorum.
Cevap Sahibi
1.80 den de kısa olmasın değil mi
@Lazjoker İstediğin gibi düşün. Misal benim Gönül verdiğim kişi 180 den kısadır.
Bu belli olmuyor. Ve böyle bir şartım yok,
@Lazjoker belkide kızların geneli senin yazdığın gibi düşünüyordur. Ben bunu bilmiyorum.
1.80 den kısa derken 1.79 falandır ayakkabı ile 1.80 olduğu için sevgili olmuşsundur
@Lazjoker ölçmedim adamın boyunu.
Karşılıksız zaten.
Ya lütfen kapatalım şu konuyu.
Eminim 1.80 üzeridir ama sırf beni teselli için 1.80 den kısa diyorsundur
Zeki biri hayatını inşa etmeyi ve hayatına en iyi şekilde yön vermeyi bilir, yani görünüm + zeka diyelim buna biz
Zeki kadın da her zaman bir adım öndedir zeki benim için aura demek cahille sevişilmez ki 😃
:)
Bu zamanda kimse artik tipe goruntuye onem vermiyor artik tamamen maddiyat ve zeka
katılıyorum
Onemli olan iç güzellik
elbette
Gerisini avon halleder dermisim 😂
ahahaha
😂 😂
Yüksek zeka bende de var ancak tek başına yeterli olmuyor...
Ayrıca cehalet mutluluktur bunu da unutma...
Çok güzel olduğu halde zeka yönünden fakir kişilerden insan adeta kaçmak istiyor.
Birisinin zeki olduğunu anlamak için en az onun kadar zeki olmanız gerekiyor. Acaba sizin zeka seviyeniz ne derecede
zekiyim diyemeyeceğim kadar akıllıyım
Neden ben mesela kendimce zeki bir insanımdır başka zeki insanlarıda görüyorum bu size göre tersini düşünürsek kendisine zeki diyenler deli yani öyle mi
Abla ben yine aynısı var ya ama hani kadındaki zekayı genelde 30'dan sonra gösteremiyor
Dikkat etmek lazım bu gün zeki olan ya da görünen yarın g. Zekalı olabilir.
Versek ne olacak karşı cinste önem zeka ve kadınlar zıt kavramlar
Zeka önemli tabiki ama aşırı beklemem seversem orta halli bi IQ da yeterli olur gibi djjxjx
Zeki kadın beni etkiler ama öyle pek ilgimi çeken bizi çıkmamıştı
Peki ben sana talip olsam
2 üniversite okudum
Yakup cemil misali
Deli dolu bir türkçüyüm
Karakterli ve dobra biriyim
28 yaşındayım
Sana talibim
Seni burada ağlayanların sayısı bir elin parmaklarını geçmez
evet zeki ve pratik kadın olmalı bayılıyorum bende
Kimse aptal birini istemez. Elbette akıllı birini istemen normal.
Kızların maço erkek takıntısı karşısında diz çöker, tövbe ister.
O yüzden bazı kadınlar beni aşırı beğeniyor zeki yönümü
Ben bir faydasını görmedim zekanın yani. Karşı cins olarak çekici görülmüyorum.
Zekiyi zengin diye okudum kadınlara artık nasıl bi önyargım oluştuysa
Füze atsaydın mübarek 😄
Gerçekler maalesef
Göbekler perçin olmuş
Hava geçmez aradan... yacak kız mı var
Sen haber ver paradan
Neyzen Tevfik
:))
Zeka önemli mutlaka, ama ben zekasından çok, bana olan sadakati, merhameti, vicdanı, bana yaşattığı mutluluğu, güveni daha çok önemsiyorum hocam...
Öyle mi? Bu erkekte çok zekiymiş kültürel açıdan her bilgiye sahip 8 tane doktorası var Nasada en yüksek pzoisyonlardan birinde çalışıyor etkilendin mi? 🥰
Zeka önemli bir kriter ama başka şeyler de var
çok zeki olup serikatil olanda var mesela
@TVGIRLYYY Soran hanımefendi pek öyle söylemiş gibi durmuyor ama bende o nedenle sordum 😃
Ayrıca aşağılara inersen kendisi için tek kriterin zeka olduğunu söyleyen yorumlar var inanalım mı? Sen seç 😃
Değil tek kriter. Benim için çok önemli bir kriter ama kesinlikle tek değil
@GatoLigero Aptal birinden seri katil olmasını bekleyecek halimiz yok tabi
demek ki tek kriter olmasını beklemekte aptllık
@GatoLigero Soran üyemizin benim için tek kriter zeka diyen bir yoruma katıldığını belirttiğini görene kadar buna bende ihtimal vermemiştim halende vermiyorum, soranın yanıtını bekleyelim bakalım aynı fikirde olacak mı merak ediyorum 😃
ne kadar dar düşünceli birisi olduğunu o kadar belli ediyorsun ki :) bomboş kütlelerini, karı kıza hava basmak için bütün gün şişiren asalak tipler için açtığım soruyu anlamayıp, konuyu nereye çekiyorsun, komedisin
Benim seviyelerimde olsun isterim. Yoksa uyum olmaz. Ama başka şeyler de isterim
Dedi ve 1.75 zeki bir erkeği kısa diyerek reddetti. Niyeyse siz uzun boylu ve kaslı erkekleri, kısa zeki erkeklere tercih ediyorsunuz
Çok yakışıklı mısın
zeka çok değerli, şu herkesin görüşüne aynı şeyi yazanı da dikkate alma; zeki birisi olsa bu kadar öz güvensiz birisi olmazdı zten. Kendini zeki sanan birisi :))
Yakışıklı da değilim
Eminmisin? O zaman sana bir soru. Geçmişte gayet özgüvenli iken neden yazdığım her kızdan direkt red yedim. Ve bu kızlar neden kendileri gidip özgüvensiz ama 1.80 üzeri erkeklere yazdılar ve sevgili oldular? Hadi bakalım cevap bekliyorum.
sanki o zeki erkeği beğenceksiniz. tipine kulp takıp ıy bu ne demezsen gel bana tükür. bir de kadınlar çok basit akılsız varlıklar oluyor. kafası basan bi erkek tenezzül bile etmez kadınlara, ediyosa da cinsellik yüzünden nazını çekiyodur
Akılsız mı puhahaha güleceğim yoktu
herkesin bir beğeni algısı var, sen çok çirkin birini ister misin?
Zeki Adamlar Zeki Kadınlardan hoşlanır ve bu bi lanete dönüşür kendini Kaosun ortasında bulursun.
güzel bir düşünce
Aynı şekilde zeki Kadınlar benimde dikkatimi çekmiştir herzman. Ama şeytani olmayacak
kritik eşik bu evet
Bence çok zeki olmasına gerek yok. Ama tabi ki önemli bir durum özellikle duygusal zeka.
kesnilikle öyle
Bende zeki ve komik erkeklerden hoşlanırım genelde bence zeka önemli
evet, zeki olunca ayrı havaları oluyor zaten
En önemli kriter. Cahilen bir ömrü bırak bir dakika geçemez 😅
kesinlikle ya :D
Ben hafifçe kaslı ve zeki yerine göre davranan erkekler tarafındayim onlar tercihler
@kadergkn
@Lazjoker kısa ama kabul et bide ben dış görünüş e bakıyorum
@KaderGkn
Zaten sadece dış görünüşe bakarsınız
@Lazjoker evet başka soru (dışını beğenmediğin birinin içini merak etmez insan
Mantık li
@KaderGkn
Yooo erkekler eder. En çirkin kıza bile bin tane erkek birden yazıyor ama 1.80 den kısa erkekleri tüm kızlar direkt reddediyorlar
@Lazjoker çünkü kısa bu kadar üstünde durduğuna göre 1.75 boyunda bi cirkinsin
@KaderGkn
Ama zekiyim. Fakat zeka bir işe yaramıyor. Çünkü kadınlar zekaya değil tipe ve paraya boya bakıyorlar.
@Lazjoker para ya bugüne kadar bakmadım boy tıp genelde tipi iyidir 175 Okey ya da tipi az iyidir ama boyu 1.85 flndir onada okey
@KaderGkn
Paraya 1.70, 1.75 se okey dersiniz. Onun dışında sadece 1.80 üzeri ve yakışıklı erkeklere okey dersiniz. Zekaya hiç bakmazsınız
@Lazjoker reis ben kendime yetecek kadar kazaniyom
@KaderGkn
Karşınızdaki erkeğinde zengin olmasını istersiniz
@Lazjoker tamam kanzi
Zeki ve kıvrak erkekler hoştur bnece lafına doyulmaz özgüven ayrı bir sekerlik
beyni yalamak diye bir deyim var..
@kralice2020
Senin gibi düşünen birisi olduğu için çok mutlu oldum
ben de memnun oldum
Savolasin
Kasli erkeklerin iyi oldugu zeki oldugu koruyucu oldugu basarili oldugu kesin kanitlansaydi; o zaman Filler Her ulkede cumhurbaskani olurdu, sanirim anlamissinizdir!
Zeka her şeyden önemli
doğru
@deniideni
@Lazjoker Kendi yaşadığın tecrübelere göre, hiç yanimadigin birini yargilayamazsin
@deniideni
Aynı tecrübelerle tanımadığım diğer kızlara yazdığımda yine aynı tecrübeyi yaşadım niyeyse.
herkesin görüşüne gidip aynı şeyleri yazıyorsun, sen zeki birisi değilsin. Şimdi neden diyeceksin, de onu da yazarım
Yoo gayet zeki birisiyim ve doğruları söylüyorum. Ayrıca soruyorum: Neden?
hiç de zeki birisi olduğunu düşünmüyorum :)
Yoo gayet zekiyimdir ve gerçekleri söylüyorum
o yüzden mi herkesin görüşüne aynı durumu yazıp ağlıyorsun @lazjoker :D
Ağlamıyorum. Gerçekleri söylüyorum
En çok önem verdiğim kriter
harika
Zeka olmazsa olmaz ❤️
kesinlikle ya
Sapyoseksüelsin
evet öyleyim, sen peki?
Akıllı kadının hali çok başka oluyor be 🤭
teşekkür ederim :)
Rica ederim, zekaya önem veren ve bunu dile getirenlerin sayısı çok nadirdir
azınlık olmak iyidir :)
Kesinlikle öyle bu dileğin üzerine Allah emsalini çok eylesin demek biraz garip olur sanki ne dersin 😁
Veririm ki bende çok etkilenirim
olması gereken de bu zaten
Zeka tipten daha önemli
zeki birisinin tipi bile değişiyor zaten :)
Zeki olmazlarsa maymundan farkları yok.
:D çok güldüm ama buna
Sapyoseksüelim
harika :)
Teşekkürler
rica ederim
Adın nedir?
hande
Memnun oldum ben Kuzey
ben de memnun oldum Kuzey Bey, Adanalısınız değil mi?
Hayır onu öylesine yazmıştım.
Kişisel bilgilerimi özelde cevaplamak isterim.
anladım pekala
Anlayışın için teşekkür ederim. Konuşmak istiyorum seninle ama sen istersen tabi
Ben çok ya çok seviyorum
ben de öyle
Her cinste zekaya önem veririm.
zeki hemcinslerimi de çok seviyorum <3
Zeka benim için önemli eşim de zeki
allah mesut etsin
Zeki olması önemli tabi ama dikkat etmek lazım Zeki olması seni kandırabilecegi ve senin bunu farkedememen anlamınada gelebilir.
İkizler kadını mısın jajshs
evet nereden bildin? :))
Tanıdık geldi bende İkizler olunca :)
:)) zekayı seviyoruz
Öyle istediği gibi yakışıklı olsun adana krosu gibi davranırsa ayyy... yol ver
ben de böyleyim işte, zeka bu yüzden altın bir külçe <3
❣️
Doğum günün ne zaman
:)
3 Haziran, senin?
24 Mayıs
Ay Allahım yılın içinde en güzel zaman dilimi almışız
bak ya ne güzel bir tesadüf ama bu :)
Yükselen burcun?
terazi benim, seninki
Aslan
<3
Sapyosekseül kişilik. Sana da selam olsun.
selam:)
Önemlidir tabi ki
@Selinawoman
@Lazjoker ne sacmaliyorsun?
@Selinawoman
Saçmalamıyorum. Gerçekleri söylüyorum.
çok öenmli bence de. zeka çok değerli, şu herkesin görüşüne aynı şeyi yazanı da dikkate alma; zeki birisi olsa bu kadar öz güvensiz birisi olmazdı zten. Kendini zeki sanan birisi :))
Kesinlikle öyle bende sapyoseksüelim..
@Ebru2777
Aptal birisine bir dakika bile tahammül edemiyorum
@tinkerbellll_
En son sevgilim 174 tü
@Tinkerbellll_
En son kankam 1.74 dü demek istedin herhalde
Aynen öyle hâlâ inanmıyor özgüven çok ayrı bir şey
@tinkerbellll_
Kendininanıyormusun ki 1.74 erkekle sevgili olduğuna
Zeki kadınları ekstra severim
cansın <3