Zeki erkeklerden çok etkileniyorum. Sen karşı cinste zekaya ne kadar önem verirsin?

Yüksek zekanın bir erkeği çok başka hale getirdiğine inanıyorum, bazı kızların aksine şu şişirilmiş bomboş kütlelere sahip kaslı erkekler bana çok itici geliyor; çoğunun tek derdi de gösteriş, bazıları da epey akılsız oluyor :D

Güncellemeler
4 gü
Arkadaşlar; salt dış görünüşe düşenlerin vizyonsuzluğu, etkileyecek bir başka sebep bulamayınca vücudunu şişirip kadınlara gösteriş yapmak için her yolu deneyen boş adamlara açtığım soruyu anlayamayıp veya anlamalarına rağmen zoruna gittikleri/ters düşüncede oldukları için yazdıklarımı manipüle etmeye çalışanların olduğunu görüyorum.

Herkesin bir beğeni algısı var ve benim için zeka çok çok önemli. Zeki bulduklarımı da tip bakımından içime sindiriyorum, şimdi ne demek istediğim anlaşılır bence
Güncellemeler
4 gü
gizli üye bir arkadaşın yorumu da günün görüşü olmalı bence NOKTA!

Zeka olmadıktan sonra, şişirilmiş bomboş kütlelerle hava atsan ne olacak ki? Zaten kasa yüklenenlerin çoğunun da zekası düşük oluyor; içten yanmalı pistona kan fazla yetmiyor, krikoyla işi pişirmek için şişirdikçe şişirmeye çalışıyorlar. Gösteriş için yaptıkları zaten malumken, sosyal medya profillerinde ve olur olmadık her yerde bunu sergileyerek, içi boş görüntücü kezbansulara yengeç yürüyüşü yapıyorlar.
Zeki erkeklerden çok etkileniyorum. Sen karşı cinste zekaya ne kadar önem verirsin?