Şişirilmiş boş kas kütleleri ve aynaların getirdiği boş çekicilik egosu yerine, zekanın dayanılmaz tadına tav olanlardanım.
Peki sen ne düşünüyorsun?
Şişirilmiş boş kas kütleleri ve aynaların getirdiği boş çekicilik egosu yerine, zekanın dayanılmaz tadına tav olanlardanım.
Peki sen ne düşünüyorsun?
Hiçbir kadın zekaya tav olmaz. Hiçbiri dedim evet hiçbiri. Olduğunu zanneder ama başka şeylerden etkilenir. Eğer dediğin doğru olsaydı kızlar Kıvanç Tatlıtuğ, Hakan Adalı gibi isimler yerine Celal Şengör, İlber Ortaylı, Albert Einstein gibi erkeklerle seks yapmak için sıraya girerlerdi.
Benim bir sürü başarı ödüllerim var. İyi bir eğitimim var. Çoğu kişinin giremeyeceği Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinde okuyorum. Aylık 2 kitap okurum ve IQ seviyem de 109 civarı çıktı. Bunların hiçbirisi sevgili yapmamı sağlamadı. Kızlarla cinsel ilişkiye girmemi sağlamadı. Ben de flört ile ilgili kitaplar okuyup, kızlarla tanışmaya başladım. Bu konuda bilgiler edinip, videolar izleyip, pratikler yapıp kendimi geliştirdim. Şimdi istediğim kızları eskiye göre çok daha rahat elde edebiliyorum. Cinsel ilişkiye girdiğim bir sürü kız oldu.
Şu anda flört koçluğu yapıyorum. Bu yorumumu okuyan erkeklere tavsiyem zekaya bakıyorum diyen kızlara inanıp, gaza gelmeyin. Zekaya HİÇ BAKMIYORLAR.
Zeka kadın erkek herkese lazım
Evet oyle
Cevap
16Cevap
Size katılıyorum. Zekası düşük birisi, ne kadar güzel/ çirkin olsun katma değer sağlamıyorsa sadece yorar
evet, zeki biriyle sözcük satrancı oynamak bile yetiyor
Sapyoseksüellik iyi bir şey en azından karşındakinin zeki olduğunu anlıyorsun onunla hem duygusal hemde hayatında ilişki kuruyorsun
enfes bir tat, ben hayran oluyorum
Birde güzel fizikli ve zeki olursa?
Ayrıca zeka kadında da çok hoş ama nadir görülen bir şey. Bulabiliyorsak ne mutlu..
Evet öyle. Beni anlamaya çalışması bir şeyleri ben anlatmadan anlayabilmesi
Şimdi herkes Albert Einstein kesilecek, bak al çekirdeği seyret :D
Elbette zekânın çekiciliği çok farklı bir boyut.
Kadınlar çok etkileniyor
Sözcük satrancı oynayacak dişil enerjisi yüksek biri aranıyor..
Zeki akıllı kararlı olması net olmasını seviyorum
Bir kişinin zeki olduğunu nasıl anlarsınız
Sayinizin artması dileğiyle
Akıllı kadının hali başka.
Ben de çok zekiyim.
Ben zekiyim
Benden bahsediyor
ben de kasta var zekada
Çekici
buyrun benim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?