Yıl dönümünü, doğum günü gibi özel günler sizin için önemli mi? Özel günleriniz unutuldugunda tepkin ne olur?

26 Nisan2025
Yıl dönümünü, doğum günü gibi özel günler sizin için önemli mi? Özel günleriniz unutuldugunda tepkin ne olur?
26 Nisan2025
Evet benim için önemlidir tabi ki de. sevdiğim kadının daha doğrusu sevdiğim insanların doğum günlerini ve özel günleri hatırlamayı unutmam ve kutlarım tabi ki de.
senin doğum günün 27 Nisan mıydı annem
Aaaa şaşırdım şu an hatirlamana ve evet 27 Nisan😅
bir soruda görmüştüm unutmadım 😅 yarın siteye giremezsem diye doğum günün kutlu olsun şimdiden annem. sevdiklerinle ailenle birlikte sana çok güzel bir yaş dilerim inşallah iyi ki doğdun 🙏🌸🤩
Teşekkür ederim 🩵🌸
Rica ederim annem 🌸💙
Tekrar teşekkürler annem 🌸
Rica ederim annemm 🌸
Çok önemli değil
Cevap
12Cevap
Yani fazla sevmem ama önemlidir, doğum günün kutlu olsun abla
Teşekkür ederim 🩵
Doğum günüm benim için önemli ya sinir olurum ağlarım köşelerde 🤣
Cok takmam
Çünkü insanları kendi bulunduğum şart ve koşulda değil onun bulunduğu bulunabileceği şart ve koşulda düşünürüm
Kaldı ki dünya benim etrafımda dönmüyor
Herkesin bir hayatı koşuşturmacasi var o nedenle çok takmam
İnsanlar unutabilir
Canları sagolsun der önüme bakarim
Önemli değil, iyi akşamlar
Benim ki unutulsun sorun yok umurumda da değil ama karsi tarafin ko unutulma çünkü bayanlar ufak şeylerden mutlu olurlar erkekler de sevdiği kadının gülümsemesine sebep olmaktan mutlu olurlar 😍
Evet çok önemlidir hemde sevdiğim İnsanları özel günlerde hatırlamak onlara hediyeler alıp süprizler yapmak en sevdiğim işdir 🙂
Evet bugünler benim için önemlidir özellikle doğum günü daha önemlidir çünkü doğduğumuz gün , unutulursa tepki göstermem üzülürüm sadece çünkü ben genelde hatırlarım herkesin doğum gününü...
Doğum günüm benim için önemki değil ama karşımdaki için önemli olması beni mutlu eder
Kendimi hem önemli hem önemsiz hissettiğimden. Özel günler benim kararsız günlerimi simgeler.
Diğer günlerden bir farkı yok ama hatırlanmak ve hatırlamak istiyor insan
Cok takılmam ama kutlansa mutlu olurum.
Pek takılmıyorum
Önemli
Değil maalesef yav. Umrumda bile olmaz.
Evet çok önemlidir...
Çok kızarım..
Tabi ki çok önem veririm
Evet önemli önem veririm
Hatırlanmak güzel.
Tepkim olmaz
Evet önemli