Bugun Doğum günüm. Annem kızılay ve bir arkdaşım dışında hatırlayıp kutlayan olmadı. Üzüldüm ama yapacak bir şey yok. Siz önemser misiniz.
Ben önceden önemserdim arkadaşlarıma hediye alır süpriz yapardım.
Bugun Doğum günüm. Annem kızılay ve bir arkdaşım dışında hatırlayıp kutlayan olmadı. Üzüldüm ama yapacak bir şey yok. Siz önemser misiniz.
Ben önceden önemserdim arkadaşlarıma hediye alır süpriz yapardım.
Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun bazı insanlar hatırlamıyor doğum günlerini arkadaslarının veya bazıları hatırlasa bile kutlamaya gerek duymuyorlar nasıl olsa fazla sohbetim yok diyorlar kendilerine kalmıs tabii ki bu kimi olsa üzer doğum günümü kimse kutlamadı bir arkadasım dısında dersiniz haklısınız bu sizi üzer ama bir yandan da düsünün sizin doğum gününüzü kutlamıyor olmaları size değer vermiyor anlamına gelmemektedir tabii ki doğum günüzü hatırlayıpta kutlamayanlar hariç çünkü insanlar hatırlamıyor olabilir normal birsey ben buna değer veriyorum hatırlıcam doğum gününü demesi için bir insanın sizi çok ama çok seviyor olması gerek ve sürekli sizle konusuyor olması gerekir bu neden den dolayı gayet normal tekrar doğum gününüz kutlu olsun.
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederim.
Cevap
4Cevap
Iyi ki doğdun sen, iyi ki doğdun sen, iyi ki doğdun iyi ki doğdun, iyi ki doğdun seeennnnnnnn 😁 mutlu, güzel anıların biriksin bu hayatta.
Teşekkür ederim 😊
Ben bşklarının doğum gününü önemserken kutlarken ,33 yaşındayım 1 defa çocukken arkadaşlarım kutladı o başkada kutlayan bile olmadı ne vay be 😅
Benim için onemli degil bazi insanlarr icin neden bu kdar onemli onuda anlamam
Doğumgünün kutlu olsun, nice yaşlara öncelikle 😊 bence hatırlayan insan hatırlıyor zaten gerisi çok da önemli değil.
Teşekkür ederim 🌸
Onemsemiyorum ama illa ki kutlaniyor insan kendinde olmayani istiyor gercekten
Tebrikler hayat dilediğin ve istediğin gibi olsun
önemli değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?