Yani doğum günü yılın bir günü zaten. Her gün doğmuyorum. Mesela Cuma günü doğum günüm. Yakın gördüğüm kişiler kutlamazsa bozuluyorum. Çünkü ben, de onlarınkini kutluyorum. Hiçbirinin doğum gününü unutmuyorum. Yani unutmak - hele ki sevdiğini söyleyen biriyse-gerçekten sevmemiş olduğunu gösterir (bence). Çünkü insan sevdiği kişilerin hiçbir detayını unutmaz. Farkında olmadan veya bilhassa dikkat ederek bir şekilde öğrenir. Çünkü merak eder.
Dünyanın güneşin etrafında bir tur atıp aynı yere geldikten sonra benim tekrar doğduğum güne gelmeyip aksine daha çok uzaklaştığını yani doğum gününün sadece bir gün olduğunu düşünüyorum bu yüzden önemsiz bence. Ama sevdiklerinin sana olan değerini anlaman için güzel bir şey bence
Pek önem verdiğim bir şey değil. Evdekiler sırf pasta yemek istiyor diye kendi doğum günümde iki pasta alıyorum, onlar istiyor diye rakam mumlardan alıyorum 😅 bari pastanın birinin parasını verseler ya 😂
Doğum günleri diğer özel sayılan günlerden farklıdır çünkü kişiye özeldir. Kişinin varlığından dolayı şükür mutluluk sebebiyeti verir. Bir tek doğum günlerini önemserim. Ailemin, dostlarımın ve sevdiklerimin doğum günlerini unutmam onlardan da aynı özeni beklerim genelde de görür ve mutlu olurum. 😊
Sen özellikle birileri doğum gününü kutlasın ya da parti yapalım mantığını bakmıyorum olaya. Ama sağ olsunlar mutlaka kutlayan birileri var hayatımın doğum gününü.
Bazen kendi doğum günümü hatırlamıyorum bile kutlanması hatırlanması hoşuma gider elbette herkesin olduğu gibi. Ayricaaa sen yengeç burcusun ve bence bugün senin doğum günün 😂
Gelecek ay 30 oluyorum hiç kutlamadım, kutlama hevesim de olmadı. Sanırım şimdiye kadar kutlanmadığından soğukluk oldu. Kutlansa bile farklı hissederim eminim...
Hatirlanmak güzeldir. Ailem, arkadaşlarım ve sosyal çevrem kutlar evet. Pasta falan degil surprizler olur genelde. Bu sene merak ediyoruz bakalim, neler olacak.