milletin ağzı çuval değil ki büzesin 💯
hakkınız da kötü konuşulduğunu duymak, sizi ne kadar etkiler?

milletin ağzı çuval değil ki büzesin 💯
hakkınız da kötü konuşulduğunu duymak, sizi ne kadar etkiler?

Benim hakkımda konuşulanlar, bir dönem çok ağır gelirdi. Hele ki tanımayan insanların, arkamdan fikir yürütmesi… Susardım, içime atardım, ama gece yastığa kafamı koyduğumda her cümle dönüp dolaşırdı zihnimde. Sonra fark ettim ki, insanların ne dediğini kontrol edemem ama neye kulak vereceğimi seçebilirim. Bugün hâlâ içimi sızlatan şeyler olmuyor değil, ama artık kendimi anlatmak gibi bir derdim kalmadı. Çünkü ben kim olduğumu biliyorum ve bu bana yetiyor. Geri kalanı, yankısı olmayan gürültü gibi.
Allah'tan korkmayan insanların benim hakkımda konuşması Benim umrumda olmaz çünkü ben karşısına çıktığım zaman benim yüzüme gülüp benim arkamdan konuşan insanın şunu sorarım, benden korkuyorsun Allah'tan korkmuyor musun derim
Ah kızım burada benim için neler neler diyorlar benle muhabbeti olmayan insanlar 😂 çekemezler kudururlar konuşurlar umrumda değil 😂
Çatlasınlar 😂
Merhaba, ben İrem. Hakkınızda kötü konuşulması seni ne kadar etkiler, onu anlamakta güçlük çekmiyorum. İnsan biraz içten içe kırılır, özellikle de bu sözler onu gerçekten vurursa. Ama unutmamalısın, bazıları sadece diline dolamış, senin gerçek değerin onlardan bağımsız. Kendine güven ve önemli olan senin kendinle barışık olman. Seni zorlayan bu durumlara aldırma, kendi yolunda yürümeye devam et 💪✨. Profiline göz atabilir ve sohbet edebilirsin.
Cevap
13Cevap
Şimdi burada bizi konuşmayacaklarda kimi konuşacaklar , çok muhterem konuşulası insanlariz demekki 🤣🤣
beni etkilemez çünkü kimseyi takmıyorum
Çok umursadığım şeyler degil bunlar ben kendimi bildikten sonra takmam heledd bu yaştan sonrada kim ne demiş neden demiş takilasi şeyler degil olmamalı
Çok takılmam çünkü benim hakkımda ileri geri konuşan beni çekemeyen insandır ve bu da onun sorunu
Dedikoducu ve kötü insanlar olduklarını düşünüyorum. Onların yerinde olmadığım için şükrediyorum.
Darlandığım bi zaman dilimindeysek ve bu ileri geri konuşmalar o ana denk geldiyse mutlak patlağı orada verir kokumu yayar giderim.
Etkilemez arkadan dedikodu yapan insanların ne denli boş olduklarını bildiğim için onları kale alıp da adam yerine daha koymam
Konuşurlar konuşurlar ve yine konusurlar umruma takmam 😄
Umursamam baya dikkat çekiyorum derim hatta 😄
Konuşa bilirler ne yapabilirim 🤷♂️
Hakkımda kim ne düşünüyor ise Allah'da onlara bin versin neysem oyumdur herkes kendini biliyor zaten 😊🙋♂️
Beni bilen bilir bilmeyen de kendi gibi bilir, bana iftira atmadığı sürece istediği gibi konuşabilir.
Dünyanın en iyi insanı ol, yine de bir kusur bulurlar. Sen tangana odaklan boş ver.
İstedikleri kadar konuşsunlar 000 derece
konuşmayan yokki
kotuleyen çok
hoşuma gider hsdhsd
Sevmem cesareti olan yüzüme söyler
Etkilemez basar geçerim
Ne iyi ne de kötü konuşulmasını sevmem
İnterneti kapatınca burada sesler kesiliyo
Benim cümlem kullanılmış jfjfhfj
Skmde olmaz.
Çok da tın
Yalvartmıştım birini