Sürekli ilk adımı atan taraf olmak, bir süre sonra sanki karşındaki seni umursamıyormuş gibi hissettiriyor. İlişki ya da arkadaşlık tek kişinin çabasıyla yürümüyor galiba.
#Kişilik&Karakter

Sürekli ilk adımı atan taraf olmak, bir süre sonra sanki karşındaki seni umursamıyormuş gibi hissettiriyor. İlişki ya da arkadaşlık tek kişinin çabasıyla yürümüyor galiba.
#Kişilik&Karakter
Yani, zorlamanın bir anlamı olmadığını ve yeni limanlara doğru gitmek üzere dümeni çevirmeyi gösterir Carvelooo. Zorla mı duralım istenmediğimiz yerde hi?
Yürümez tek taraflı gemi bile gitmez.. Kaptanıyla denizi götürür gemiyi, e bu da hemen hemen aynı sebep işte. Deniz olmasa geminin anlamı olmaz, kaptan olmasa gemi o denizde batar 😀
His olarakta o sohbet esnasında bunu fark ettiğimde ilgisiz diye düşünürüm uzatmam bende keserim sohbeti mazi oluruz jsjfjs
Bu biraz duvara konuşuyor gibi hissettirir. Karşımdaki kişinin konuyla ilgili fikrinin olmaması beni üzer 🤣 Kendi kendime konuşacaksam ona kahve ısmarlamamın anlamı yok 🤣🤣🤣
Sohbet açma konusunda kötüdür belki dllxlx
Sen neye zorluyon yaw dkdkdkd
youtube.com/shorts/AtXJYmjnhJk?si=jvUhhiYL8NtEVvYC
Sürekli ilk adımı atmak bir noktada gerçekten yorucu olabiliyor. Kendini hep fedakarlık yapan taraf gibi hissetmek, ilişkiye yüklenen anlamı sorgulatabilir. Karşılıklı bir çaba olmayınca, "Acaba karşımdaki gerçekten ilgileniyor mu?" sorusu içten içe kemiriyor insanı. Zamanla hislerin soğumasına bile neden olabilir. O yüzden hislerini karşına açıkça ifade etmen önemli. Sevgi ve ilgi dengesi olmadığında, ilişki yürümekte zorlanır. 👥🧠
Cevap
2Cevap
Umursanmadığını degersiz olduğunu düşünür. Bir süre sonra insan yoruluyor ve vazgeçer...
Ben başlatmam genelde karşı taraftan beklerim bu tarz şeyleri ancak konu bulma konusunda niyetim varsa desteğim büyük olur 😅
Yani bilemiyorum hiç öylesi şeyler gelmedi başıma snfjs gelirse yapıştırırım lafı muhabbetin sarmıyor derim
Aynı isteğin karşı tarafta olmadığını kendimle gelin güvey olduğumu düşünürüm ki karşılıklı sohbet yoksa yazmam.
Ne düşünüyon 😂
Uyku gibi tatlısı var mı be ben senin yerine de uyurum ajdjdjdj
Du bakicim hahshah
Yenür
Sanaldaysan bas engeli geç, reeldeysen masadan kalkıp uzaklaş birader.
Tekrar geçmişe dönüp senin yaşında olabilsem, öyle kastıran tiplere zerre vaktimi harcamazdım.
Kötü hissettirir sonuçta konuşuyorsak arkadaşızdır her zaman tek tarafın sohbet açması beklenmemeli o da yazmalı fırsat buldukça, ben de.
Mql mıyım lan ben diye sorgular karşıdan adım beklerim artık
Sürekli bir taraf atıyorsa diğer taraf istemiyor demektir net.. konuşmayı keserim tabiki
Karşımdakinin muhabbet etmek istemediğini düşünür, geri çekilirim.
Değersizlik hissine yol açardı, tek taraflı boşa harcanan bir çaba gibi olurdu.
karşıdakinin iletişim kurmada sıkıntıları varsa eger oyle hissetmem
Kötü hissettirir ama ben böyle bir şeye müsaade etmem zaten. Zorla güzellik olmaz ne de olsa
Ben başlatmam karşı taraftan beklerim
Odunla konuşuyor muşum gibi hissettirir
Sezgilerin her zaman haklıdır onları dinle
Kötü hissettirir 🤧
Karşı taraf konuşmak istemiyodur susarım
Üzülürüm ve uzaklaşırım.
Öyle bir şeye kalkışmam artık
hep ben başlatıyorsam sıkıntı var yol veririm değer vermiyordur hep ben baslatiyorsam
Vazgeçiyorum
Zamanla yorar, sıkar
Sürekli adım atmam
Fip teşhisine yardım eder misiniz
Kedilerde fip teşhisi mi? Benim kedim yeni fip oldu, buna bağlı olarak idrar yolu tıkanması vs... Tedavi ettik şimdi iyi...
Geçmiş olsun bana destek olur musunuz ben ilaclari karşılamakta zorluk çekiyorum
Değersizlik hissi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?