Erkek bir arkadaşım var. Aslında yakınız da... çoğu zaman birbirimize karşı tutumumuz arkadaşça olsa da bazı zamanlar biraz daha değişiyor (En azından diğer kız arkadaşlarına davrandığının dışında). Hoşlanıyorum sanırım ondan.
Genelde bir şeyler oldu mu ilk mesajı ben atarım işte "şu, bu oldu" diye. O da mesajıma geri döner öyle arada takılırız. Ama sürekli ilk mesajı kendim attığımı fark ettim. Gerçek bir ortamdaki hal ve tavırlarımızı bildiğim için de belki o da bana karşı boş değildir diye düşünüyordum ama yalnızca ilk mesaj konusu aklıma gelince bir duraksadım. Belki de değildir. Bu durum karşısında konuşmayı (sanalda) ilk başlatan olma hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Ya da siz ne yapardınız?
Genelde bir şeyler oldu mu ilk mesajı ben atarım işte "şu, bu oldu" diye. O da mesajıma geri döner öyle arada takılırız. Ama sürekli ilk mesajı kendim attığımı fark ettim. Gerçek bir ortamdaki hal ve tavırlarımızı bildiğim için de belki o da bana karşı boş değildir diye düşünüyordum ama yalnızca ilk mesaj konusu aklıma gelince bir duraksadım. Belki de değildir. Bu durum karşısında konuşmayı (sanalda) ilk başlatan olma hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Ya da siz ne yapardınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Biraz bekle dinle ortamı. Bakalım ne olacak. Geri çekil bak geriden yani
Biraz bekle geri dur. Baktın o yazıyo arada sırada sonra yazmaya devam edersin zaten birbirinize açılırsanız hrp yazar sana
Müsait olduğum sürece muhabbeti ben başlatır ben bitiririm. Kadının başlatmasını beklemem.
Atma çok mu canın skildi başkasına yaz bakalm ne olcak zamanla
Biraz atma sana söylüyorum net atacak😂
Kaçan kovalanır canm
Bana sorarsan bekle
Çok uzun yazmışsın