Şimdi arkadaşlar düşüncemi paylaşmak ve sizden yanlışım varsa düzeltmenizi istiyorum. Öncelikle evlenmek için evlenmeye karşıyım. Evleneceğim insanla konuşurken sıkılmak istemiyorum yaşadığım hayattan keyif alacağım biri olsun istiyorum. Eğlenmeyi bilen kaliteli yaşayan aynı zamanda inançlı biriyle olmak istiyorum buna hakkım yok mu? Yaşım 30 oldu diye bir çok şeyi es geçip direkt biriyle mantık evliliği yapmak bana saçma geliyor. Heveslerim var yaşamak istediğim , küçük küçük mutluluklar var tatmak istediğim belki zor belki imkansız bu zamanda ya da belki de benden geçti bilmiyorum ama istiyorum. Olmazsa da olmasın ama evlenmek için evlenmeye karşıyım. Görücü usulü veya birilerinin vesilesi söz konusu olunca direkt kapatıyorum hayır ben kendim tesadüfen tanıyıp bir şekilde evet bu o kişi demeliyim diye düşünüyorum. Belki yanlış düşünüyorum ama iç sesim böyle söylüyor. ✨
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBen görücü usulü evliliği daha mantıklı buluyorum. Ama bu da ailenin önerdiğine hemen tamam diyip evlenmek anlamına gelmiyor. Mesela ben bir ev için binbir masrafa girip ömür boyu onun derdine düşmek ya da hep aynı evde yaşlanmak istemiyorum. Hayallerimin beki en büyük ve gerçek olanı seyyah olmak. Hep yolda olup göç etmek. Bir sabah uyanıp hadi Meksika'ya gidelim dediğimde bana ayak uyduracak biriyle yaşamak, yaşlanmak benim için evlilik. O ülkenin kültürünü insanını anlamak müzelerini sokaklarını dolaşmak.. Tarihin büyüsüne kapılmak kitaplar okumak kütüphanelerimizi birleştirmek gece yürüyüşleri yapmak belki mantığa ters ama bazı günler sabahlamak mesela ya da metrolara son saniyede yetişmeye çalışmak.. Bunca hayalim ve isteğim var diye bende yollara düşüp benim gibi bir insanı mı aramalıyım? Bence hayır. Çünkü çok fazla olumsuz örneğe denk geldim ben bulayım, karşıma çıksın ve birbirimizi tanıyarak ilerleyelim diyerek evlenen. Sonunda ya aldatıldılar ya boşandılar..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılYanlış düşünüyorsun yaşın 30 olmuş nefes alsın yeter dersen bu evlenmek için evlenmek olur. Görücü usulü hep Yanlış anlaşılıyor akraba, dost, arkadaş vs birileri vesile olur tanışmaniza konuşun hoşlanti vs hissedersen karşılıklı devam edersin.
Sen diyosun ben bulmak isterim öyle bakarsak bazı şeyler yine vesile olur tesadüf dediğin aynı şey birseyler oluyor bir şekilde yollar kesişiyor. Birseyler vesile oluyor işte
Eskiden Görücü usulü çokmuş erkek kadın birbirlerini o gece görürmüş. Her vesileyi değerlendirmeye uğraş. Görücü usulü artık eskisi gibi değil...02 Yorumla
Soran1 yılEskiden sosyal medya bu kadar aktif kullanımda değildi. Eskiden görücü usülü giden erkeklerin işi belliydi yeri belliydi yurdu belliydi iyi aile çocuklarıydı. Şimdi ki görücü usulü gelenlerin oğullarının ne işi var ne evi ne düzeni. Anne babalarının zoruyla evlendiriliyorlar.
Soran1 yılEskiden görücü usülü evliliklerinin çok olmasının sebebi sosyal medya kullanımının yaygın olmaması. Emin ol o dönem görücü usulü evlenenler birer birer boşanıyor. Alakası olmayan insanlar bir ev içine giriyor çocuk sahibi oluyor zorundalarmış gibi. Seneler sonra da bir sürü negatif sonuç doğuyor anlaşmazlıklar oluyor ve 20 yıllık yuvalar yıkılıyor olan o çocuklara oluyor
selam, mümkünse arkadaşım gibi olsun ya böyle birlikte güreşebileyim anlatabiliyor muyum, mesela ona arm triangle choke öğretebilmek isterim, birlikte satranç oynamak isterim dışarıda koşarken çelme takıp düşürmek isterim kısacası arkadaş gibi olacaksın
03 Yorumla
Soran1 yılHarika 😒
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Tuba, İrem ben. Öncelikle düşüncelerine diyecek bir şey yok, çünkü bunlar tamamen senin hislerin ve hayat görüşün. Ama şunu söyleyebilirim: İnsan mutluluğu başkalarının kalıplarında ya da beklentilerinde bulmaz. O yüzden, evlilikten senin ne beklediğin önemli. Tesadüfen aşkı bulmak istediğini söylemişsin, bu çok güzel bir fikir! Romantik bir hayalin var ama tabii romantizme düşüp, hayatın gerçeklerini es geçmemen de önemli. Evlilik dediğin biraz eğlence, biraz uyum ve bolca emek ister. Şimdiye kadar hissettiklerin doğru, iç sesin yanıltmaz. ✨ Ama unutma, mükemmel kişiyi ararken yaşanabilir fırsatları kaçırmak da bir ihtimal. Hayat kendi hızında aksın, acele etmeye gerek yok. 🕊
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
58
Cevap
67Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
u 1 yılSevdiğim kadınla mutlu bir aile kurmak.. bir kızım olması ve ömür boy huzurlu sevgiyle dolu yaşamak tabi ki de.
10 Yorumla
1 yılEvlenmek için evlenmek korku ile yapılan bir hareket karşıyım. Evleneceğim insanla birlikte mutluluğumuzu çoğaltmak, derin konuşmalar ile keyifli anlar yaşamak, birlikte huzurlu olmak, ikimizin arasında anlayış ve kabul dolu özgür bir hava oluşturmak, birbirimize karşı tamamen açık, net, dürüst ve kendimiz olmak, birlikte gülmek, birlikte gelişmek, büyümek ve yükselmek, güçlerimizi birleştirerek birbirimizi güçlendirmek diyebilirim beklenti olarak. Zaten insan kendi insanını bulduğunda bu söylediğim şeyler yan etki olarak kendiliğinden oluşuyor.
10 Yorumla
1 yılErkekler için evlilik bir süre sonra monotona dönüyor ama kadınlar çok da şikayetçi olmuyor. Çünkü kadın olmak yalnız kalmak başlı başına zor bu memlekette. O yüzden bazı kadınlar bile evde kalmamak veya aileden uzaklaşmak için için evliliği tercih edebiliyor.. kimin beklentisini bilemiyorum ama evlilik%70 %80 oranında monotonlaşan, bir süre sonra ev arkadaşı gibi yaşadığın bir ilişkiye dönüyor, sevgili dönemi gibi olmuyor Çok yüksek oranla. Yaşayan ve etrafımda gördüğum evli arkadaşlarımla edindiğim tecrübelere göre size aktarıyorum. Sevgiler.)
20 Yorumla
1 yılŞöyle ki bu ortalamalarda birini bulabilmek, sevebilmek zannımca çokta uzak şeyler değil.
Görücü usulü evliliklere bende biraz böyle yaklaşıyorum, insanların genel olarak beni anladığını düşünmüyorum ne çıkarsa şansıma oluyor diye düşünüyorum görücü usulünde
Hatta görücü usulü görüşmeler yapıp olumsuz oldu hepsi
Şimdi bende görücü usulü olarak olumsuz düşünsem de biri çıkınca görüşmeyi kabul ediyorum şartlar uyuşuyor ise asgarî düzeyde.
Ama şunu düşüyorum sanırım bazen nefsime uyuyorum bu manada
Sonuçta kişinin dindarlık ve ahlâkı her şeyden önemlidir
Biz ise kendi nefsimiz ile beğenebileceğimiz birini arıyoruz mu avana...21 Yorumla- 1 yıl
mu acaba olacak en sonu
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
s 1 yılCok sey var ama istedigim seylerin aynısını karsımdakine zaten ben de yapacagım o yuzden isterim hakkımdır. Benim icin Türk erkekleriyle evlenmek = rus ruleti oynamak. Benim sevgilim Türk değildi, inanılmaz anlayıslı sadık centilmen biriydi bir ona bak bir de diğerlerine 😐😐 Adam akıllı zihniyette olan cok az erkek var, onlar da kimin şansına çıkarsa artık. Keşke tek bu olsa, bizim ülkede evlendiğin zaman ailesiyle de evleniyorsun ve bir sürü sorun yaşıyorsun işte yaşamamak için karşındaki erkek cok onemli. Buradaki evlilik sorularını ve erkekleri gorunce iyice sogudum, tiksindim. Erkeklerin yaşı büyükce, zeka seviyesi geriliyor. Ülkede en sevmediğim şey ise insanlar belli bir yaşa gelince toplumsal baskı kurup evlenmeye itmeleri. Hic gerek yok boyle seylere, karsına dogru kisi cıkmadıgı sürece bekar kal boyle daha mutlu olursun.
10 Yorumla İki insanın birbirini tamamlaması, bazen konuşmadan da anlaşabilmeleri..
Bir yazarımız derki; “erkek kadını sevecek, anlamasa da olur; kadın erkeğini sadece anlasın, sevmese de olur.”
İyi yetiştirilen kızlar eş adayında profil olarak babalarına benzer karakterleri ararmış, aksi de mümkün o zamanda boşluğu dolduracak birisini daha yakın hissedebilir.
Evlilere baktığımızda dünyada mükemmel eşleşen çift sayısı çok azdır, çok şey beklememek gerek akışında yaşamak, anlayış göstermek gerekiyor.10 Yorumla
1 yılHristiyanım. Bu zamana kadar müslüman sevgililerim oldu. Sahip çık , koru kolla , değer ver , her türlü şeyi yap: Sonuç ayrılık. Bundan sonra müslüman sevgili mi yapmak , ASLA.. Benden uzak şeytana yakın olsunlar.. Kendim gibi Hristiyan, Deist , Ateist veya Agnostik birini hayatıma alacağım..
112 Yorumla
Soran1 yılE niye yapmadın 😂 abi zaten Müslümanla olman yanlış
- 1 yıl
Ülkede Hristiyan sayısı az olduğu için olabilir mi acaba.. Hristiyanlık da yanlış değil bu arada. O müslümanların kendi arasındaki bölücülüğü..
Soran1 yılBölücülük ne alaka? Herkes bence dengine yakışır senin yaşam tarzın bakış açıın farklı sonuçta. Bide ondan beklentin farklı? Bu sebepten sen hristiyan birini bul
- 1 yıl
Ablacım okumadığın ama inandığın dinin kitabı olan kuranı mı inkar ediyorsun şimdi? Ayet attırma şimdi buraya bana.. Başta yazmışım zaten bir daha müslüman almayacam hayatıma diye … Ne diye aynı şeyi ısrarla 2 defa yazıyorsun ki bana.. 😂
- 1 yıl
Söz konusu dine gelindi mi hiç tartışmayıp kalkıp gideceksin. Çünkü bir süre sonra ipin ucu kaçıyor
- 1 yıl
Araplar hiç din konusuna girmiyorlar çünkü. Bizimkiler inandığı dinin kitabını bile okumuyorlar , 2. dk dan sonra sö bönöm dönöme hakaret ediyorsun diye çıldırıp tehdit edip kavga ediyorlar. Hakaret dedikleri de kurandan söylediğim ayetler. Resmen inandığı dinin kitabını inkar ediyorlar…
- 1 yıl
En iyisi müslümana hiç bulaşmamak. O zaman huzur buluyor insan :)
- 1 yıl
@mayisgly bence de aşırı dindar ben de sevmiyorum
1 yılBir elmanın iki yarısı gibi olmalıyız. Ben ateistim bunu kabullenecek ya da benim gibi dinsiz birisi olmalı. İlla ki sıkılacağımız zamanlar olacak bence, her an yoğun bir sohbet ya da aktiviteyi bünyem kaldırmaz biraz nefes almak şart. Ama içli dışlı, sarmaş dolaş olmak isterim sürekli. Birbirimizi sevdiğimizi hissettirelim yani. Ve ikimiz de spor ve diyetle sağlığımıza ve görüntümüze dikkat etmeliyiz 😅 Ben de çok şey bekliyorum yani.
13 Yorumla
Soran1 yılHerkes dengini buluyor da benimki öldü heralde 😒 ateistler kedi mi yiyor?🥄🐈
- 1 yıl
O dediğin satanistler de, ben de dengimi bulamadım.
Soran1 yılAy pardon ataist kardeş ya 🥹
- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılİsteklerin gayet doğal ve olması gerekenler. Bugün bir çok ilişki böyle başlıyor ve devam ediyor. Rahat olamıyorsan, eğlenemiyorsan olmaz zaten. Bazı tipler ciddi olur bazen ama ne kadar ciddi de olsa işini biliyorsa elbette seni eğlendirir.
Seni tanımadığım için sadece yüzeysel olarak söyleyeceğim; kendini kapatma. Biraz daha dışa dönük ol. Belkide dışarıdan çok soğuk ve mesafeli olduğundan o aradığın kişiler sana yaklaşamıyor da olabilir.
15 Yorumla
Soran1 yılDışa dönük olmak nedir? Ben mi yapamıyorum acaba :)
- 1 yıl
İçine kapanık olma, sessiz olma, neşeli ol, gülücükler saç, olumlu bak, güler yüzlü ol. Elbette kişiliğine ters bir şey olmamalı..
Soran1 yılOrtama göre değişir 🙃 her zaman gülücük saçamıyoruz hayat şartları gereği
- 1 yıl
O ayrı elbette. Sadece soğuk durma. Ön yargı insanları sana yaklaştırıp, senden uzaklaştırır.
Tanımadığım için seni sadece bir öneri elbette bu. Belkide çok neşeli birisin bilemem :)
Soran1 yılPeki sağol ☺️
Gizli Üye(25-29)1 yılMutlu olmayı hakediyorsunuz, keyif almayı hakediyorsunuz, yaşınız 30 ama pek geç kalmadiniz , yalnız "görücü usulü "hakkında dusuncelerinize katılmıyorum, görücü usulü artık eskisi gibi değil, aileler tanıştırıyor, sizin hoşuna giderse , alabilirsiniz, geleceğe dair bir ışık görürseniz evlenirsiniz, görmezsiniz evlenmezsiniz. Yani görücü usulü evliliğe bu kadar karşı olmayın. Hatta bana kalırsa en sağlam evlilikler görücü usulü yapılan evlilikler...
22 Yorumla
Soran1 yılEskiden görücü usulü evlilikler sağlamdı. Şimdikiler asalakkk evlatlarına kız bulamıyor zavallıları da günahına ortak ediyorlar. Ben sana söyliyim bak şimdi ki görücü usulü giden ailelerin oğulları bir baltaya sap olamamış embrsiller olduğundan kendilerine kız da bulamamışlar anneleri babaları devreye giriyor. Ya maddeye düşmüştür ya da bi bka yaramıyordur. Evi yoktur işi yoktur kızı alacak borca girecek bide çocuk oldu mu al başına dert. Sonra diyecek ailemle yaşayalım gelsin sana huzursuzluk. Sonra da ailemin evine gidiyorumlar bilmem ne finish 🤷🏻♀️ boşandılar 👈🏻
Cevap sahibi1 yılDaha önce size bu bahsettiğiniz mutlulukları yaşatan birine denk geldiniz mi
Çok tatlısın 😊 kalbinin sesini dinle, zaten 30 olduğun için böyle akıllıca konuşabiliyorsun ben 30umda kesin boşanma kararı almıştım 😆 24 le 30 arası da hep yok yok ya olmaz böyle boşanmalıyım yani ben demişim.
evlenmek olsun diye de evlenmedim aslında ama toydum, çok sevdim ve asıl görmem gereken şeyleri kaçırdım, işte akıllıca düşünebilsem bende o zaman o evliliği yapmazdım. Hep de söylemişimdir 28-30 dan önce bir kadın 35 inden önce de bir erkek evlenmemeli21 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBüyük bir kısmı benzer düşüncelere sahip olduğumu belirtmekle birlikte; 3-4 yaş daha önden gitmem sebebiyle bazı şeylerin ileride “ ya acaba şu da olmasa olurmuş aslında” ya daha çok döndüğü ama yine aynı fikirde ilerlemeye devam ettiğin bir zaman döngüsüne ilerleme ihtimalin yüksek diye tahmin ediyorum.
10 Yorumla
1 yılisteğin gayet doğal ve insani. benim açımdan, bu saydıklarının hepsi bir sarkaç gibi gitti geldi, çok şey beklediğim ve tamamen beklentisiz olduğum dönemler oldu, şükür, son derece güzel bir evlilik yaşıyorum. beklentilerin zor, ama imkansız değil, bu devirde buna uygun adam yetişmesi biraz zor, en az bir niteliktene feda ediyosun, maalesef
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evlenmek gerçekleştirilmesi gereken bir amaç
değildir.
Evlilik; hazzın, saygının, bağlılığın,
hayranlığın ve gerçek sevginin her zaman var
olduğu uzun soluklu bir birliktelik olunca ruhu
besler.
Ne yazık ki parmağında yüzük olup tüm
bunlardan mahrum olan çok insan var…10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılBence birinin tanıştırmasiyla veya görücü usulüyle de tanisilabilir, neden tanisilmasin? Senin evet o erkek bu dediğin kişi her zaman seninle aynı düşüncede olmayabiliyor. O amaçla tanışırsanız daha iyi bile olabilir. Diğer yazdıklarına katılıyorum ben de..
10 Yorumla
1 yılHayatına neşe katacak iki beden tek ruh olarak yaşayabilmektir çocuklar gibi eğlenmek yeri geldiğinde ihtiyarlar gibi bir köşede sessizlikte olmaktır hayatını tamamen o kişinin üzerine kurmaktır bence (kafiye uyumunda biraz sıkın var kusura bakmayın )
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Neden yanlış düşünesin ki. Sonuçta hayallerini yaşamak istiyorsun ve bunun içinde kriterlerinin olması gayet normal. Anormal olan kriterlerinin olmaması olurdu. Nasip bu gönül işi bazen istediklerimiz tez zamanda olmuyor maalesef beklemek sabır eylemek gerekiyor.
10 YorumlaEvlenmek için evlenmek bence de zaten hiç mantıklı değil. Karşılıklı sevgi ve en önemlisi saygı olması gerekiyor. Aynı zamanda da o kişi en iyi arkadaşın olabilmeli. Hayata bakış açısı, hayattan alınan keyif ve duyduğun mutluluğun aynı olması gerekiyor. Bunları yakalayabildikten sonra gerisi her zaman bir şekilde hallolur.
11 Yorumla
Soran1 yılEvet 🙌🏻
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim evlilikten tek beklentim her açıdan yalnızlığımı gidermek ve skşmk. Evlilikte olması gereken diğer doğal şeyleri herhalde saymama gerek yok odun olmayan bunu bilir zaten. Saygı sevgi merhamet sadakat gibi şeyler... Bunun dışında hiç bir insana ihtiyacım yok hiç bir konuda. Yemeğimi kendim yapar kendim yerim bulaşıklarımı çamaşırlarımı kendim yıkarım herhangi bir alışveriş için kendim gider gelirim kendim çalışır kendim kazanırım, kitabımı okurum, sazımı çalıp söylerim. Ve ben kendim karar vermediğim sürece ne kimseyi severim ne kimseye aşık olurum ne kimseye bağlanırım ne de kimseyle evlenirim.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sen kendin bulduğunda bu kişi %95 yanlış kişi olacaktır. Çünkü düzgün birini sevmediğinizi defalarca gördüm.
12 Yorumla
Soran1 yılPeki
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenmek istiyorsan evlen.
Bir de bur da ki hesapların %95 bekar, dul ya da benzeri şekilde arayışlar da olan tipler olduğunu unutma... Yani bulamayan bir topluluktan fikir aldığını sana hatırlatıyım.
Benim için olsa da olur olmasa da... Çoğu erkek evlenmek istemez pek. Kadınlar günümüzde evlilikten bir süre sonra karadul gibi eşini cidden yemeye başlıyor evliliklerde. O yüzden olmasa daha iyi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBende aynı şeyleri düşünüyordum. Sonra biriyle tanıştım bahsettiğin gibi. Başta her şey çok güzel ilerledi. Sonrasında benden bazı şeyleri alıpta gitti. Eski benliğimi kaybettirdi. Düşüncelerin şu an çok masumca. Bana o masumluğu kaybettirdi. Güven duygusunu, insanlara olan inancımı kaybettirdi.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDoğru düşünüyorsun yanlış bir düşüncen yok, öyle evlenmiş olmak için evlenmek cok saçma birsey sonucta birbirinizi sevmeniz gerekiyor tabii ki az da olsa mantık olacak evlilikte ama en önemlisi kafaların fikirlerin uymasıdır. Bende sırf sevgilim olsun evleneyim diye olaya bakmıyorum. Birde ben evlenince cocuk yapmak istemiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMaalesef çoğu erkek bizim gibi eğlenmeyi sevmiyor veya hareketli yaşam istemiyor. İşten gelip karınlarını doyurup yorgunum diye uyuyorlar. Eğer pasif geliri varsa ve çalışmıyorsa o zaman belki etrafına neşe saçan bir insan olabilirler. Erkek ve kadınların evlilikten beklentileri farklı olduğu çoğu insan evlendikten sonra hayal kırıklığına uğruyor.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı.
1 yılEve gelmek için can atmam kapıda kızımla beni karşılaması kötü zamanlarda beni desteleklemesi öyle işte
12 Yorumla
Soran1 yılBelki oğlun olur
- 1 yıl
Oğlum olursa o serseri kapi falan açmaz ben biliyorum 😀 ondan dahil etmedim beyefendiyi hayale
Kişilik & Karakter konusunda 689 cevap paylaştı. evlenince konuşmak yok yapmak var :) mesela adam osurursa , ondan sonra napacağını bilirsin. Alışkanlıklar var konuşmadan birşeyler yapılır. Konuşma flörtte olur. Flörtte konuştugunuz şeyleri. Hade bakalım yapacam diyordun ya, yap bakalım ne kadar yapıyorsun ne yapıyorsun
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 497 cevap paylaştı.
1 yılBen açıkçası hayalimdeki evliliğin olmayacağını düşünüyorum hangi erkekle KS vs bunu tartissak en moderni bile ev işlerini çocuk bakımını ya da akraba ilişkilerini kadının sırtına bindirmeye çalışıyor aldatılmak da cabası siddet de cabası...
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 415 cevap paylaştı.
1 yılEvet senden gecti, geçenlerde söyleyince sinirlenip ısırmıştın ama kendin de öyle düsünüyormuşsun.
11 Yorumla
Soran1 yılBrahman hatırlayamadım ne zaman ısırdım
1 yılGörücü usulüne ben de çok karsiyim zaten iyi tipler çıkmıyor küçük yerde yaşıyorum diye yok oto yıkamacı yok tütün satıcısi garip garip tipler direkt reddediyorum Instagramdan falan konuşabilirsin çoğu kişi oradan evleniyor
10 YorumlaŞoyle bir evin icinde iki yabancı gibi olmak istemiyorum ilgilensin konuşsun sürekli telefon televizyon tarzı şeylere igilenmesin sohbetimiz muhbetimiz olsun anlayışlı olalım birbirimize karşı iki tarafta kendi üstüne düşen sorumlulukları yerine getirsin sevgi saygı olsun bir kız çocuğu erkek çocuğu tamamdır🥹
21 Yorumla- 1 yıl
Yanında ketçap mayonez? 😄
Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aklıma kalbime sinen maddi manevi denk ya da üstü biriyle güzel adam diye özetleyebileceğim biriyle evlenmek için evlenmek ya da evlilik dışı ilişkiler bana göre değil… olacak gibi olmasındansa…
10 Yorumla
1 yılEvliliği tozpembe hayat gibi görenler enayidir dizileri izleye izleye öyle aşk bekliyorlar adamlar işe gitmiyor ona rağmen aşk yaşayamıyorlar en büyük aşk güven idare etme alttan almayla olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHer gün ilişki
Her ay çiçek
2 tane çocuk
300 gram mehir
Sürekli türbe
Namaz kılınan bir yaşam
Allah korkusu
Sadakat
Akrabalarını ve onların çocuklarını istemeyen eve almayan
24 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Aşk-kkk ne oldu
Cevap sahibi1 yıl@Tnmxx sanane
Ben evlenmeyi hiç istemediğim halde karşımdaki insanla tamam demiştim. Bir yola girdik ama henüz evlenmedik. Doğru insan geldiğinde hayatında istediğin her şeyi onunla yapabileceğini anlıyorsun bence.
21 Yorumla
Soran1 yılEvet 🙃
1 yılÇoğu şeyi anlatmışsın evet katılıyorum. Hevesler ve beklentiler farklı olsa bile partnerinde de içten gelen bişeyler yapmak ve yeni şeyler denemekten korkmamak olursa daha güzel ve heyecanlı sürekli ilişki olur 😉
01 Yorumla
Soran1 yılBu erkeklerin heyecan merakı 😂 survivora katılın siz
1 yılBeni anlayan, sevgi ve ilgisini sonuna kadar gösteren, sadakat ve güveni tam hissettiren bir eşle hayatın zorlu yollarında yoldaş olmak istiyorum.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dediklerine katılıyorum ben de aynı durumdayım ahireti kazandıracak bir kadın hayatımda olsun istiyorum nasip olursa
10 Yorumla
1 yılYok bence mantikli düsünüyorsun ve evliligin yaşı yok bence nezaman kendini hazir hissediyorsan öyle evleneceksin
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı.
u 1 yılBenden uzak durması :D
12 Yorumla
Soran1 yılAahhshshs
- 1 yıl
😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Son kısım hariç katılıyorum. Nasıl tanışıldığı önemli değil, görücü usulü olmasın şuradan olmasın vb. ön yargıları doğru bulmuyorum.
10 Yorumla
1 yılBence görücü usulüne soğuk bakma derim görücü usulü tanışıp aşık da olabilirsin
10 Yorumla
1 yılBekledim bekledim gelmedi evlilik 😅artık beklentim yok.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok güzel söylemişsin ama böylesini bulmak çok zaman alıyor. Ya da imkansıza yakın
10 Yorumla
1 yıl30 una kadar tüm bu yaşamadıysan 30 undan sonra yaşaman imkansız gibi
10 Yorumla
1 yılKaderimizde ne varsa onu yaşarız.. ama asla fazla beklenti içerisinde olma
10 YorumlaBaşıma ne geldiyse iç sesimden oldu ama sen pes etme derim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 888 cevap paylaştı.
1 yılBenimki de aynen boyle soyluyor ama uzgunum gercekler acidir 😬
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAile kurmak. Erkegime bağlı olmak. Ömrumun geri kalanını geçireceğim kişiye sadık olmak. Gercekten seversem onun hiçbir sözünden çıkmam hayatımı adarim ona
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılSaygı sevgi sadakat sabır anlayış güven bunlar olunca gerisi geliyor zaten
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı.
1 yılHayatın bütün gerçekleri neyse paylaşarak yaşamak , yaşlanmak istiyorum.
10 Yorumla
1 yılHer seyden öte tembel insana gelemiyorum. Bu bile olsa yeto
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTamam görücü usulü olmasın, birilerinin vesilesi ile de olmasın diyorsan nasıl olabilir pekii? Hımm sen kütüphaneden çıkarken oda karşıdan gelecek ve çarpışacaksınız ve kitaplar yere savrulurken" afedersin. Yooo siz kusura bakmayın. Bla bla bla...
15 Yorumla
Soran1 yılEvet tam olarak öyle 🙃
Cevap sahibi1 yılValla kabul ))
Soran1 yılOkey 🫡
Cevap sahibi1 yılRabbim gönlüne göre versin. biraz latife yaptım ve anlayışına hayran kaldım ))
Soran1 yılAmin hepimizin 🌹
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlilikten beklentim yok, modern ve medeni bi insan olarak evliliğin artık tarih olduğunu düşünüyorum. Aklı olan evlenmez hayatını yaşar.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖylesine yapılan evlilik yağsız pilav yemek gibi. Sevmeden evlenmeye karşıyım istediği kadar büyük de olsa yaşım.
20 Yorumla
1 yılVallahi benı anneli babalı kızlı ailecek sevgiyle buyutmelıler guven duygusuyla , calısıp bakmalı yım bır omur esıme. bana en buyuk içten helal sevgıyı temiz sevgıyı vermeli esımde 🥺🥺
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBik bik bik bik etmeyen bir kadın istiyorum.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılElimden her iş geliyor ama yapım böyle yani konuşkan akıcı sohbeti olan biri değilim evlendiğim kişi benden sıkılabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHarfi harfine aynı şekilde düşünüyorum 👍👏👏👏
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
1 yılHuzur mutluluk eglence hayat
10 Yorumla
1 yılKim ne derse desin ruh ikizini bul deli divane ol aşkından evlendikten bir süre sonra her şey bitiyor bence evlenmeyip sevgili kalın bitince eyvallah çeker gidersin adliye derdinde olmaz 😁
10 Yorumla- Devamını Gör (65)
Devamını Gör(110)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem