Evliler durumlar nasıl? ☺️
Bekarlar için sorum, evlilikten beklentiniz nedir? Aşk , para , huzur , eğlence , mutluluk , çocuk , farklı bir şehir , farklı bir yaşam tarzı.
Tam olarak ne istediğinizi biliyor musunuz?
Evliler durumlar nasıl? ☺️
Bekarlar için sorum, evlilikten beklentiniz nedir? Aşk , para , huzur , eğlence , mutluluk , çocuk , farklı bir şehir , farklı bir yaşam tarzı.
Tam olarak ne istediğinizi biliyor musunuz?
Tam olarak ne istediğimi biliyorum tabi ki. Karşılıklı sevgi, saygı, anlayış, birbirini dinleme, ortak zevkler, fantezilerle dolu bol bol cinsel yaşam, huzur, değer ve ilgi, her daim dürüstlük
Cinselliği saymayalım , işten geldiğimde mutluluk kaynağı , yemek , aslında çok ta bi beklentim yokmuş kendimi kandırmışım bunca zaman güzel paylaşım ⭐
Evlilik bence birbirini tamamlamayı ve karşılıklı huzuru bulmayı içeriyor. Beklentiler kişiden kişiye değişir ama aşk, güven ve ortak bir yaşam kurma isteği sanırım çoğu kişinin temelinde var. 😊
Benim deneyimlerime göre, aşırı beklentiler ilişkide sorun yaratabilir, bu yüzden gerçekçi olmak önemli. İyi iletişim, sevgi ve ortak hedefler olmadan, uzun süreli mutluluk biraz zor oluyor. Bekar birine tavsiyem, önce kendini tanımak ve ne istediğini netleştirmek olur. Çünkü kendini bilmeden birine uyum sağlamak daha zordur. Unutma, evlilik bireylerin birbirine destek olduğu bir yolculuk. 🌱❤️
Cevap
8Cevap
mutlu olmak ve sevilmek
Saygı sevgi çerçevesinde eğlenceli mutlu bir aile kurmak
Yanlışlarımda da yanımda olacak. Mutfağa karışmayacak. İlgi sevgi gösterecek kıskanacak. Sabah akşam benimle spor yapacak.
Ölü taklidi yaparım direk
kaç senedir ewliisnz
Yani bekar olsam daha mutlu olurdum herhalde
Bir beklenti yok
Beklememek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?