+1 yılBeklentim oldukça fazla, üniversiteyi şehir dışında okuyunca bi de... Aile evinde oturmaktan zaten aşırı yoruldum ve bunaldım. 22 yaşımdayım hala akşam ezanından 2 dk sonra eve geldim diye annem etmediği lafı bırakmıyor. Paramız olsa sevgilimle evleniriz hemen yarın ya
03 Yorumla- +1 yıl
@Siyahadan ailem izin vermiyor istediğim gibi gezmeme... evde kendime ait odam bile yok
En İyi Cevaplar
Takım arkadaşı. Evet, takım arkadaşı birbirine yardım eden, destek olan, hayatı tek başına yaşamaktan yorulmuş insanlar için tam bir takım arkadaşı olarak görürüm. Bütün iç dünyanı anlattığın geçici zevk ve hoşlantılardan uzak olan bir hayranlık olarak görürüm.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
+1 yılEvlilikten en büyük beklentim ilmimin dahada artması çünki kiminle gezersen onun gibi olursun derler eşimin dini ilminin yüksek olmasını istiyorum ki bende nasiplenebileyim
Bunun dışında güzel çocuklar yetiştirebilecegim bir evlilik olması
Son olarak dışarida ne kadar olgun agirbasli ciddi olsakta evimizin içinde cocuklasabilmeyi isterm11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler ☺️
+1 yılBeni sevsin. Bir erkek bir kadını sevdiği zaman ne kadar kötü bir erkek olursa olsun o kadın onun için hep yenik düştüğü bir varlık oluyor. Beni el üstünde tutsun saygılı olsun aynısını ben yapayım. Gezelim gülelim eğlenelim. Hayatın tadını çıkarmayı bilsin. Sürekli para şu bu veya diğer şeyleri kafasına takan biriyle olmaz
21 Yorumla- +1 yıl
Ağzına sağlık
Eğlenebileceğim dünya turuna cikabilecegim hem eş yeri gelince en yakın arkadaş olabileceğim benimle gülüp ağlayacak birii
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle 👍🏻
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bir ömür ev arkadaşı olacak. Hayatın hemen hemen her noktasında beraber yaşabilecek, eğlenecek şekilde olmasıdır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 785 cevap paylaştı. Bende yumurtaakı cilde iyi geliyormuş diye kocama da maske yaptım domatese doğra melemen niyetine yüreyim demişti tabi ilk ve son bakımı😂😂 benim evlilikten beklentim beraber spor aktivite isterdim bisiklete sürüyoruz, yürüyüş yaparız, kampa gittik bizde denk gelmişiz sanırım
10 Yorumla
+1 yılAynen , bu kadar direk aynı kafa olmasa da hatırı sayılır olmalı eşler arasında yani böyle şeylerin de 👍🏻
114 Yorumla- +1 yıl
Bulur muyuz bana böyle birşey el birliği ile 😂
- +1 yıl
Zor buralarda öyle doğru düzgün kafa insanlar nadir malum 😅 herkesin hafif kırıktı kafası zaten, pandemiden sonra iyice delirdi millet 🤷🏻♀️ En az iki sene daha evlenilmez azıcık doparlansın herkes 😂😂😂
- +1 yıl
O zaman sloganımızı söyleyelim dobarlan bıragma gendini 😂
- +1 yıl
O zaman dans 💃🏻
- +1 yıl
Evvet dans 🕺 dıptıs cıptıs
- +1 yıl

Renk olacaktı bilemedin, otur sıfır 😂 - +1 yıl
Ama ben de biliyorum onu ama ama bende dans etmek istiyorum 😔
- +1 yıl
Olayın özüne buradan da inebiliriz bak , eşlik edip aynı şeyi beraber yapmak mı aynı kafada olmak yoksa aynı şeyi anlayıp da onu tamamlamak mı?
- +1 yıl
Zor yerden sordun ama 😔
- +1 yıl
Bu her konuda değişiklik gösterebilir
- +1 yıl
Yine ilk yorumuma geliyor olay oh yeah 😎
- +1 yıl
Bu konuyu detaylı tartışalım olmaz mı ama şimdi olmaz uyumam gerek ☺️
- +1 yıl
Yazarım ben sana
- +1 yıl
Bir daha ne zaman yakalarsan artık 🙋🏻♀️
Huzur ve anlamak anlaşılmak istiyorum. Gerisi gelir.
22 Yorumla- +1 yıl
Hadi inşallah bulursun öylesini karşim
+1 yılanası ölmüş ikiz geni taşıyan ve iki evi olan bir koca
15 Yorumla- +1 yıl
İlginç geldi bana eş mi arıyorsunuz yoksa büyü için malzeme mi topluyorsun bilemedim
- +1 yıl
bunların 3unu ancak büyüyle toplayabiliriz sende haklısın
- +1 yıl
Kaynana istemiyorsun okey evde tamam ikiz geni ne alaka?
- +1 yıl
+1 yılgüzel bişey aslında ama ben kahve içemediğim için benim için olamayacak bi şey bu 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Kahve içmediğin için mi 🥺
- +1 yıl
evet kahve içmem
Kanki gibi olmamiz lazim sohbeti sarmali yeri gelince arkadas gibi olmali
11 Yorumla- +1 yıl
Ensede vurup kaçmasın ama
+1 yılSağlıkçı fzt , doktor , diş hekimi , diyetisyen vs 25 -30 yaş arası... karakter sahibi , eğlenceli , güven , sadakat , cinsellik , özel olduğumu hissettirmeli , özel günleri unutmamalı , aynı şeye gülebilmek espiri anlayışı olarak , kendini geliştirme peşinde vs vs
12 Yorumla- +1 yıl
@softpoft bendeee
İyi Kötü Günümde Yanımda Olsun, Üzüldüğümde Teselli Etsin, Neşeme Neşe Katsın, Sevgisini Göstersin Bendee Onuu Dünyanın En Mutlu Kadını Etmeye Çalışayım.
10 YorumlaBaba olmak istiyorum. Bu bir etken. Huzuru yakalamak ve saygıyı da kaybetmemek beklentilerim.
00 YorumlaErkekler devamlı seks düşünür.. kızlar ise yanında iyi duran ve anlayışlı birini. İkisi de istediğini bulamaz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılAsk, tutku, sevgi dolu duygusallık..
Güven, uyum, empati ve karşılıklı anlayış olan bir ilişki..
Kafamiza göre bir hayat..10 Yorumla Evlilik bana göre sevgi zaten olucak da saygıdan ibarettir. karşı karşıya geldiğimizde birbirimize bağırmadan incitmeden bir konuyu halledebilmek aynı seylere gülmek eglenmek. Zor gününde yanında olmak falan filan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılMizah anlayışımın aynı olduğu, ortak zevklerimiz , hayallerimizin olduğu sonra anlayışlı ve kaliteli bir bey...
10 Yorumla
+1 yılYeri gelince dostum yeri gelince danışabileceğim birisi yeri gelince eşim olacak doğru kişiyi bulmak ve hayatımı onunla daha anlamlı kılmak.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yıl
30 Yorumla
+1 yılyok beklentim filan uygun bir kız bulursam haahahah neden olmasın
32 Yorumla- +1 yıl
Harun abi yapma artık 🥺
- +1 yıl
hahahhahahaha
Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı. sabah akşam sekiz tabikide nasıl bir beklentim olabilir bir de boğa burcu olması.
10 Yorumla
+1 yılBir ömür mutlu olmak herşeyin hayırlısı olsun tabi hayırlı sağlıklı bir kızım olsun istiyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Tek beklenti, beklenti içinde olmamak.
yoksa hüsran kaçınılmaz.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı. Bana karismayacak varlı ile yoklugu belli olmayacak😂
10 YorumlaSevgililik ve evlilik arasında tek fark bir törenle imza atmak saçma bir şeyden beklentim yok
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 756 cevap paylaştı. beklentiler erkekler evlenene kadar kadin evlendikten sonra baslar
10 YorumlaÇoraplarımızı salonun ortasına atmak, diş macununu ortadan sıkmak falan :D
10 Yorumla
+1 yılBiliy beklemeyin arkadaşlar kendinizin tersi bi insanla nasıl aynı evde yaşam mücadelesi verirsiniz ne kadar sabırlısınız ve artırırsınız onu düşünün
20 YorumlaEvlilikte karşılık beklemeden, iki tarafın da birbirine saygı sevgi olması beklenir.
Ama günümüzde,
Saygı yok, sevgi yok, ya da az, ya da menfaatvari
Cinsellik yok, yok denecek kadar az, bu da gerginlik ve öfkeye sebep olabilio.
Herseyi birlikte yapacaksın yemek çamaşır bulaşık ütü market pazar alışverişi vs. Ama yatmaya gelince bahaneler ertelemeler...00 Yorumla
+1 yılGece kabus görüp dürttüğüm de çemkirmeyecek biri olması şart😂
33 Yorumla- +1 yıl
Aaaa benden bahsetti 🤠🤠🌹
- +1 yıl
İnşALLAH😂
- +1 yıl
🤠🤠❤️
Gizli Üye(36-45)+1 yılSabah Birlikte kahvaltı yapmak , yürüyüş yapmak , gezmek , eğlenmek :)
20 Yorumla
+1 yılBence de aynı ortamlar olmalı aynı şeyleri sevmeli ben sevdiğim ile ne güzel vakitler geçirdim 4 duvar arasında olsa da veya dışarıda olsa da kafalar uyusun yeter her konuda 🤗
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle görsel değil ljks
21 Yorumla- +1 yıl
Nasıl birşey peki 😂
+1 yılbi beklentim yok cünkü artik evliligi düsünmüyorum
23 Yorumla- +1 yıl
Artık derken?
- +1 yıl
Hevesim kacti
- +1 yıl
Piki öyle olsun ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılValla bence beklentinizi biraz düşük tutun sonra hayal kırıklığına uğramayın 😂
01 Yorumla- +1 yıl
En azından beklentiniz düşük olursa küçük şeylerden sevinirsiniz diğer türlü tatminsizlik yaşayıp moraliniz bozulur çekilmez olur
+1 yılDünya için faydalı çocuklar yetiştirmek ve tabii mutlu olabilmek. "Hayat, sevdikçe güzeldir."
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇoraplarımı fırlatayım, kaldır lan onları çakkal desin mesela bana
00 Yorumla Temizlik ve sonrasındaki kahve bence de 10/10 aktivite.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBeraber eğlenebileceğim yeri geldiğinde ağlayabileceğim beni anlayan onyargilarini birakip beni dinleyen haklı olsak da karşi tarafı anlamaya calisan bir cift
00 Yorumla
+1 yılmutlu olmak diycem de pek mümkün değil. d
11 Yorumla- +1 yıl
Neden?
+1 yılOmg bundan baska varmiii bende istiyoomm ksjk
19 Yorumla- +1 yıl
Vardır elbet gözlemle biraz 😂
- +1 yıl
Bende bu sans oldukca birak telveyi maske yapan "kahk bağa kahve yap" diyen debk gelir sdkjkd
- +1 yıl
Onu da bilirsin herhalde ya bilmiyorum ama ben bir insanla çok değil birkaç cümle kurduğu zaman anlayabiliyorum nasıl bir hıyar olduğunu 😂
- +1 yıl
Kanka bu devirde bulalemun cok ya ben bilemiyom jdskjjk🤣
- +1 yıl
Valla kankiş taktik öğretirim beleşe istersen 😂😂
- +1 yıl
En iisi bulasmiyim ben kimseye🤣
- +1 yıl
Sen bilirsin 😂
- +1 yıl
Yinede cok sagol knki 🤪
- +1 yıl
Ne demek kankiş her zaman 😂
+1 yılBiraz matrak ve çılgın bir evliliğim olur umarım
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede evlilikten en büyük beklendim bu çılgın olmak
Yani en önemlisi görümcen ve eltinle kanka olman kardeş olman neden çünkü arkan sağlam olur istediğin kadar iş çevir sırtın yere gelmez
40 Yorumla
+1 yılBirbirimizin ihtiyaçlarıni karşılayalim destek olalım. Akraba ziyaretleri yok komşu yok çocuk yok sadece biz. bazen saatlerce birimize dalıp gitmemiz...
20 YorumlaHer şekilde saçmalayabilmeliyiz. Eğlenceli olmalı hayatımız.
21 Yorumla
+1 yılTartışsak bile gün sonunda yanımdan asla ayrılmayacak birisi...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDÜNYADAKİ TÜM ŞANSINI KULLANMIŞ GALİBA ABLAMIZ :D GÜZEL TUTTUMUŞ AMAYA
00 Yorumla
+1 yılHer günümüzün o 4 aylık süreç gibi geçmesi
20 YorumlaBir birimize saygı sevgi
10 YorumlaSıcak sevgi dolu bir ev
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evlilikten bir beklentim yok.
10 YorumlaDövmesin öldürmesin yeter diyecek hale getirdiler bizi maalesef...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBeklemeyi bıraktım göreceğiz
10 Yorumla
+1 yılDüzgün sadık bir bir eş.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılTamtur pırlanta😂
23 Yorumla- +1 yıl
Maşallah 😂
- +1 yıl
Ya ne diyim sevgi aşk elinde her gün güller felan yalan ya 😂 tek gerçek pırlanta ♥️
- +1 yıl
Sende haklısın 😂
+1 yılŞu kısacık ömrümde yanıma sadece bir yol arkadaşı isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmaması falan evliliğe karşı değilim ama yapmam
20 YorumlaKesinlikle bu degil beraber banyo daha iyi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBıçağın ucuyla elma uzatmak fhshsja
012 Yorumla- +1 yıl
Ağzıyla alıyorsa güveniyordur eliyle alıyorsa güvenöiyordur ,😂
- +1 yıl
Eliyle alırsa olay çıkar bfhssh bana bak oğlum hayırdır derim hfhssh
- +1 yıl
Gözüne fırlat pıçağı 😂
- +1 yıl
Yok gözü olmaz 😂anasının evine yollarım fhsjs
- +1 yıl
O daha fenaymış 😂😂
- +1 yıl
Adın Ayşegül mü senin 😂
- +1 yıl
Hayır ne alaka be 😅
- +1 yıl
Ayşegül tipi var sende 😂😂
- +1 yıl
Yok maalesef fhsjs
- +1 yıl
İlginç yav iç Anadolu'nun böyle güney batı kısımlarında bir yerlerde de yaşamıyorsun demi 😂
- +1 yıl
Nerden çıkarıyon sen bunları
- +1 yıl
Bir yerden değil yav öyle hissettim 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilikten beklentim gerçek aileme kavuşmaktır
13 Yorumla- +1 yıl
evlenince ister istemez olacak zaten bu, o yüzden bunu saymıyoruz sana özel bir cevap alalım lütfen.
Cevap sahibi+1 yıl@siyahcorap cidden kendi ailemi aileden sayamıyorum ve bu yüzden kendi gerçek ailem olsun istiyorum
- +1 yıl
anladımda evlendiğinden otomatikman sen istemesende olacak o yüzden dedim :)
- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat